Ej, gde ti zivis...
Racković i NDM BGD
- Post n°101
Re: Racković i NDM BGD
Mikili pa ti nisi gledao kultni film, zeleni zub covece.
Ej, gde ti zivis...
Ej, gde ti zivis...
- Post n°102
Pri čemu se previše insistira na obaveznoj tužbi. Postoji čitav spektar radnji koje nisu protivpravne, a opet povlače za sobom moralnu osudu. Neko onda može biti lukav da stalno ide na ivici zakona, i nikad je ne predje, pa da onda niko nema pravo da ga prozove.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°103
Ali ako postoji opcija da taj nekažnjeno napastvuje žene ne vidim zašto je mnogo strašnija mogućnost koju žena ima da takvog neshvatljivog javno prozove. Sledeće pitanje je kolko je žena dovoljno da javno progovore pre nego što im se poveruje?
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°104
neko je tamo napisao da postoje svedoci a mozda i snimci, tim pre je jos veci debilizam sto nije prijavljeno.
- Post n°105
nah they can handle it. ako je 2011 kada je srbija bila zemlja u fokusu na donumentama u regensburgu mrtvo slovo spalo na galeriju remont da odluci granice srbije tj. da li ce da bude prikazana u granicama sa kosovom ili bez njega - ovo bi trebalo da bude a piece of cakeostap bender wrote:ne znam ali znam da je javna objava u kojoj se pozivaju galerije da ostrakizuju dzonija jednostavno glupost.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°106
bela maca wrote:Ali ako postoji opcija da taj nekažnjeno napastvuje žene ne vidim zašto je mnogo strašnija mogućnost koju žena ima da takvog neshvatljivog javno prozove. Sledeće pitanje je kolko je žena dovoljno da javno progovore pre nego što im se poveruje?
Koja žena ga je javno prozvala? Prozvao ga je politički pokret koji pritom nije ni naveo šta se desilo, i na osnovu toga je pozvao na njegovo izopštenje.
- Post n°107
Vasilij wrote:Zuper wrote:
Secite racka kada vam kazem. To se sece u korenu.
Da li je realno da si toliko glup da misliš da Racko znači kurac.
Inače ovo "prvi put čujem za njega ali IMAM MIŠLJENJE" je jedan od glavnih utisaka večeri.
Ja se izvinjavam.
- Post n°108
racković
pod jedan, pričam u načelu, pod dva prozvala ga je organizacija koja je odlučila da devojci poveruje. Svakako će oni lakše istrpeti kritiku nego što bi žrtva to izdržala imenom i prezimenomVasilij wrote:Koja žena ga je javno prozvala? Prozvao ga je politički pokret koji pritom nije ni naveo šta se desilo, i na osnovu toga je pozvao na njegovo izopštenje.
_____
- Post n°109
Rozita wrote:Na kome se ono pre x godina siljio qrac po PPP-u jer je napisao da je Polanski radio sranja nakon sto su mu nacisti ubili kevu, a Menson zenu? Nista psihologizacija, nista kontekst, nego relativizacija, to je bila dijagnoza. Dzoni, tebra, furaj svoje, ovde ima ko da te brani.
Ovo je prilično jadno jer niko ne brani silovatelja već moralno i zakonski ispravan način da se utvrdi nečija potencijalna krivica.
- Post n°110
Hubert de Montmirail wrote:Rozita wrote:Na kome se ono pre x godina siljio qrac po PPP-u jer je napisao da je Polanski radio sranja nakon sto su mu nacisti ubili kevu, a Menson zenu? Nista psihologizacija, nista kontekst, nego relativizacija, to je bila dijagnoza. Dzoni, tebra, furaj svoje, ovde ima ko da te brani.
Ovo je prilično jadno jer niko ne brani silovatelja već moralno i zakonski ispravan način da se utvrdi nečija potencijalna krivica.
How yes no.
_____
Rosencrantz and Guildenstern could not be told apart
People muddled up their names right from the very start
Gertrude called one Guildenstern the other Rosecrantz
Claudius saw differently just from a cursive glance.
- Post n°111
Ostao je jedan moj post tamo na Bgd izborima
_____
- Post n°112
Rozita wrote:Vasilij wrote:
Rozita je čula (tačnije sada je pročitala na fejsbuku) i to je sad istina. Mehanizam glasina u punom zamahu.
Ej, necu da idem u RL, ali u 2 sata nakon objave, imao si najmanje 5 zena iz, uslovno receno, javnog sektora (mediji, NVO, itd.) koje su priznale da su sa istim likom imale iste probleme, mozda u malo light varijanti. A zaista mi ne pada na pamet da ovde govorim koliko dugo znam za takve price i koliko puta sam i licno rekla ortakinjama koje gravitiraju nekom njegovom kruzoku da ga se cuvaju.
Što ste onda koji moj zvali na žurku ako ste znali kakav je?
- Post n°113
Niko nije rekao da je silovao. Razmišljate u apsolutima, i sve gurate u pravnu sferu.
Ako ja recimo idem okolo i maltretiram žene: podvirujem pod suknju, štipkam, mlatim ključem i zovem u hotel. To su sve nekažnjiva dela, ali povlače moralnu osudu. Legitimno je pravo da me neko prozove u medijima, ako sam javna ličnost.
Ako ja recimo idem okolo i maltretiram žene: podvirujem pod suknju, štipkam, mlatim ključem i zovem u hotel. To su sve nekažnjiva dela, ali povlače moralnu osudu. Legitimno je pravo da me neko prozove u medijima, ako sam javna ličnost.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°114
Poziv je bio javan..
_____
- Post n°115
Otvori bilo koji topic pa pogledaj kako se rasprava uvek tice "moralno i zakonski ispravnog nacina", a nikad konkretnog lika, partije, firme, organizacije itd.
_____
- Post n°116
Rozita wrote:Hubert de Montmirail wrote:
How yes no.
šta da ti kažem, čitaj šta piše
- Post n°117
bela maca wrote:Ostao je jedan moj post tamo na Bgd izborima
Nije, preneo sam.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°118
Летећи Полип wrote:Niko nije rekao da je silovao. Razmišljate u apsolutima, i sve gurate u pravnu sferu.
Ovo je sustina.
Zato verovatno i devojka ne ukljucuje pravosudje.
Rekli bi joj, ti tuzis Racka jer te uhvatio za dupe, a Hilandar gori. (Ie. Vucic uzima 45 posto, a brat mu preuzeo Frans.)
Najmanje sto moze da uradi je neko sitno sejmovanje.
Koje se ocito ne prima svugde.
_____
- Post n°119
Летећи Полип wrote:Niko nije rekao da je silovao. Razmišljate u apsolutima, i sve gurate u pravnu sferu.
Ja ne mislim da je nelegitimno. Ti si u pravu, i bm je u pravu, da mnogim žrtvama drugo ne preostaje. Moj problem je spillover. Nemam ništa protiv afere Vajnstajn, naprotiv, samo što postoji ozbiljna opasnost da se takve akcije pretvore u witch hunt.
Nisam pametan, i ne mislim da postoji jedan jasan odgovor, a svakako ne zagovaram neki naivni i slepi legalizam.
Last edited by William Murderface on Wed Mar 07, 2018 1:30 am; edited 2 times in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°120
Rozita wrote:Otvori bilo koji topic pa pogledaj kako se rasprava uvek tice "moralno i zakonski ispravnog nacina", a nikad konkretnog lika, partije, firme, organizacije itd.
da jer civilizovano društvo tako treba da funkcioniše, inače se sve svodi na mudrog vladara koji nekad vikne sijeci! a nekada pušćaj!
da li je realno da ovo treba dalje da elaboriram?
- Post n°121
Hubert de Montmirail wrote:Rozita wrote:Otvori bilo koji topic pa pogledaj kako se rasprava uvek tice "moralno i zakonski ispravnog nacina", a nikad konkretnog lika, partije, firme, organizacije itd.
da jer civilizovano društvo tako treba da funkcioniše, inače se sve svodi na mudrog vladara koji nekad vikne sijeci! a nekada pušćaj!
ovo moje bese ironija. da li je realno da treba dalje da elaboriram?
_____
- Post n°122
očigledno treba, ja nigde ne vidim ironiju
- Post n°123
Drugarice Rozo Luksemburg, vi imate predivne oci, to je za vas seksizam ali ja cenim vas feminizam.
Ali,
Zovi samo zovi...
Ali,
Zovi samo zovi...
- Post n°124
Hubert de Montmirail wrote:Rozita wrote:Otvori bilo koji topic pa pogledaj kako se rasprava uvek tice "moralno i zakonski ispravnog nacina", a nikad konkretnog lika, partije, firme, organizacije itd.
Nigde se zaista ne potenciraju "moralno i zakonski ispravni nacini", nego se uvek sece po simpatijama diskutanata, to sam htela reci, pa sam napravila udzbenicki primer ironije rekavsi tacno suprotno od onog sto sam mislila, o uvazeni akademice.
_____
- Post n°125
Btw, vokativ na kraju je vec sarkazam
_____