Last edited by plachkica on Tue Mar 06, 2018 11:52 pm; edited 1 time in total
Racković i NDM BGD
- Post n°26
Re: Racković i NDM BGD
.
Last edited by plachkica on Tue Mar 06, 2018 11:52 pm; edited 1 time in total
- Post n°27
Fernoux razočarenje.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°29
aj obaveštavajte me dal sam i ja završila na tviteru, pošto mi je mali psiho blokiran
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°30
plachkica wrote:može li se ovome neako uskratiti pristup na forum?
Može. Nemojmo prenositi njegove denuncijacija i proseravanja.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°31
lololo
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2000748746620547&set=p.2000748746620547&type=3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2000748746620547&set=p.2000748746620547&type=3&theater
- Post n°33
ostap bender wrote:Zuper wrote:Sto bi rekao nas narod:
Patkarska hajka na racka.
Nego, je l silovao ili je ostalo na pokusaju?
Ne valja za devojcice da se krecu u patkarskim krugovima.
ajde se uozbilji
Druze direktore kako vi kazete.
Moram da vam kazem da ste mi sada malo jasniji.
- Post n°34
gde ti živišЛетећи Полип wrote:Fernoux razočarenje.
_____
- Post n°35
Likovi su jebeno napisali zid teksta u kojem se poziva na profesionalno ostrakizovanje čoveka, a to su potkrepili bukvalno sa "seksualno je napao brt".
Jebem ti život.
Jebem ti život.
- Guest
- Post n°36
Miki wrote:Likovi su jebeno napisali zid teksta u kojem se poziva na profesionalno ostrakizovanje čoveka, a to su potkrepili bukvalno sa "seksualno je napao brt".
Jebem ti život.
ne samo profesionalno, pozvali su i na osudu ličnosti od strane cele javnosti.
- Guest
- Post n°37
ovo sa neprijavljivanjem krivicnog dela ili pokusaja, a objavljivanjem na fejsbuku je kvalitetan debilizam. sto se tice ndb, lako se moze desiti da se ko legne sa tom decom, probudi upisan. diletanti.
- Post n°38
Tako je, zašto verovati nekoj tamo ženi, jel tako?Miki wrote:Likovi su jebeno napisali zid teksta u kojem se poziva na profesionalno ostrakizovanje čoveka, a to su potkrepili bukvalno sa "seksualno je napao brt".
Jebem ti život.
_____
- Post n°39
Ama koji je vama, nije žrtva dužna ništa da radi osim da nađe način da se oporavi kako god zna i ume
_____
- Post n°40
Zuper wrote:Fernoux na tragu,
Moj covek
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°41
bela maca wrote:Tako je, zašto verovati nekoj tamo ženi, jel tako?Miki wrote:Likovi su jebeno napisali zid teksta u kojem se poziva na profesionalno ostrakizovanje čoveka, a to su potkrepili bukvalno sa "seksualno je napao brt".
Jebem ti život.
Ne, nego zašto verovati na reč statusu na fejsbuku i zašto na osnovu njega nekoga izopštiti iz javnog života. Mislim da si do sada stekla dobar uvid u moj stav o rodnim odnosima. Taj stav nema nikakve veze sa time. Racković ima pravo na odbranu kao i svaki drugi čovek i ima pravo da ne bude osuđen na osnovu rekla-kazala. Ja nemam nijedan razlog da verujem da se ovo dogodilo niti da ne verujem jer krivica nije stvar vere već vaganja tereta dokaza.
Last edited by Vasilij on Wed Mar 07, 2018 12:30 am; edited 2 times in total
- Post n°42
bela maca wrote:Tako je, zašto verovati nekoj tamo ženi, jel tako?Miki wrote:Likovi su jebeno napisali zid teksta u kojem se poziva na profesionalno ostrakizovanje čoveka, a to su potkrepili bukvalno sa "seksualno je napao brt".
Jebem ti život.
Ej, jedi kurac jebote, kakav je ovo spin psiho liberaški. Idi piši kolumnu za huff post, jbt. Neću da te udostojim smislenijeg odgovora.
- Post n°43
U Americi je ponajviše zbog ovakvog sočnog betšiterija došlo do gubljenja kulturnog rata levice. Lepo izvlačenje pouka od mlađanih aktivista.
- Post n°44
bela maca wrote:Ama koji je vama, nije žrtva dužna ništa da radi osim da nađe način da se oporavi kako god zna i ume
pa nije zrtva duzna ali su duzni oni oko nje. ne mogu ja da vidim, na primer, kako neko nekoga siluje i onda ne prijavim to vec napisem post na fb i pozovem ljude da tog coveka izbegavaju.
ne moze da se ocekuje od mene da kaznjavam i budem murija. sta me briga da li je dzoni umetnik silovatelj? mogu i dalje da izlazem dokumentaciju njegovih performansa dok on sedi u zatvoru.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°45
Sneg se topi, a meni u glavi samo to da ne pada sneg da pokrije breg vec da svaka zverka ostavi svoj trag.
Kako su sve mudonje solidarne sa "legendom grada Beograda", to je za case study.
Alal vam mosnice, sto bi rekao vas drugar Ivan Milenkovic.
Kako su sve mudonje solidarne sa "legendom grada Beograda", to je za case study.
_____
Rosencrantz and Guildenstern could not be told apart
People muddled up their names right from the very start
Gertrude called one Guildenstern the other Rosecrantz
Claudius saw differently just from a cursive glance.
- Post n°46
@miki Tvoj post se svodi na to, kurca se napasi sam...@vasa ima prava na sudu. Ako već u javnom prostoru radi takve stvari, neka bude spreman i na osudu te javnosti.
_____
- Guest
- Post n°47
bela maca wrote:Ako već u javnom prostoru radi takve stvari, neka bude spreman i na osudu te javnosti.
Dakle nema pretpostavke nevinosti, nema pravo na odbranu, kriv je i tačka. OK.
- Post n°48
Rozita wrote:Sneg se topi, a meni u glavi samo to da ne pada sneg da pokrije breg vec da svaka zverka ostavi svoj trag.
+1
- Guest
- Post n°49
ja zaista ne znam za lik i delo tog debila osim sto sam mu cuo ime, ali kako mu vec dosad neko nije prosuo mozak?
- Post n°50
koliko sam shvatio po komentarima takvo iskustvo je imalo podosta žena pa vjerujem da se nešto jeste desiloVasilij wrote:bela maca wrote:
Tako je, zašto verovati nekoj tamo ženi, jel tako?
Ne, nego zašto verovati na reč statusu na fejsbuku i zašto na osnovu njega nekoga izopštiti iz javnog života. Mislim da si do sada stekla dobar uvid u moj stav o rodnim odnosima. Taj stav nema nikakve veze sa time. Racković ima pravo na odbranu kao i svaki drugi čovek i ima pravo da ne bude osuđen na osnovu rekla-kazala. Ja nemam nijedan razlog da verujem da se ovo dogodili niti da ne verujem jer krivica nije stvar vere već vaganja tereta dokaza.