Racković i NDM BGD
- Guest
- Post n°301
Re: Racković i NDM BGD
sto se mene tice dizem ruke od tih hastag i onlajn revolucionara bolida ndb. over and out sa ovog topika. a i sa njinog na politici.
- Guest
- Post n°302
a vala dugo su te i zajebali da veruješ u nešto made in serbiaArkady Ivanovich wrote:sto se mene tice dizem ruke od tih hastag i onlajn revolucionara bolida ndb. over and out sa ovog topika.
- Guest
- Post n°303
Plackice, jako mi je zao zbog toga sto si prezivela, ali hvala ti za uvid u to kako izgleda postupak. Samo sto ja i dalje mislim da upravo zbog toga treba upirati prstom u disfunkcionalnost institucija, korak po korak, u svaku stvar koja ne valja, umesto sto se odgovornost za kaznjavanje pocinilaca prebacuje na neke manje-vise privatne subjekte.
- Guest
- Post n°304
ps:
samo jos nesto da dodam, ne cudi propaganda ovakva za najgore moguce slucajeve, a fizicki napadi to jesu, u drustvu gde je ljudima neprijatno i "beskorisno" da prijave i kad ih izjebu kao volove u radnji, banci, za proizvode usluge i sl, kad im otruju ili napadnu psa, kada im parkiraju kola na glavama, a djubre im bacaju bukvalno u usta. "ne vredi da prijavljujes" je ultarbolestina i debilana. toliko.
samo jos nesto da dodam, ne cudi propaganda ovakva za najgore moguce slucajeve, a fizicki napadi to jesu, u drustvu gde je ljudima neprijatno i "beskorisno" da prijave i kad ih izjebu kao volove u radnji, banci, za proizvode usluge i sl, kad im otruju ili napadnu psa, kada im parkiraju kola na glavama, a djubre im bacaju bukvalno u usta. "ne vredi da prijavljujes" je ultarbolestina i debilana. toliko.
- Post n°305
Vasilij wrote:
meni ovaj događaj uopšte ne menja stav o nasilju nad ženama i borbi protiv nje. mislim da su ovakve hajke beskorisni virtue signalling, a sprovode ih ljudi koji će bez problema nazivati Cecu kurvom, kritikovati Smajlovićku jer ima male sise i, u Americi, pozivati da se Melanija Tramp "oslobodi", pošto ona, kao manekenka, nema kapacitet za samostalno rasuđivanje i volju za slobodom.
Zaista ne znam gde vidiš srpsku malogradjanštinu ovde. Ja vidim medjupolni i medjugeneracijski konflikt unutar urbane srednje klase, a oko toga gde treba da se povuku granice dozvoljenog u medjupolnim odnosima.
Last edited by Летећи Полип on Wed Mar 07, 2018 7:28 pm; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°306
uvek govorim da država ima izvesne obaveze koje mora da ispuni. ne ide da se plaća porez a da se od države ne očekuje ništa. ili da ih sve pobijemo i napravimo novu državu, ili da ih nekako nateramo da rade svoj posao.
- Guest
- Post n°307
Vasilij wrote:da ih nekako nateramo da rade svoj posao.
pss
+100000000000000000000
- Guest
- Post n°308
Летећи Полип wrote:Vasilij wrote:
meni ovaj događaj uopšte ne menja stav o nasilju nad ženama i borbi protiv nje. mislim da su ovakve hajke beskorisni virtue signalling, a sprovode ih ljudi koji će bez problema nazivati Cecu kurvom, kritikovati Smajlovićku jer ima male sise i, u Americi, pozivati da se Melanija Tramp "oslobodi", pošto ona, kao manekenka, nema kapacitet za samostalno rasuđivanje i volju za slobodom.
Zaista ne znam gde vidiš srpsku malogradjanštinu ovde. Ja vidim medjupolni i medjugeneracijski konflikt unutar urbane srednje klase, a oko toga gde treba da se povuku granice u medjupolnim odnosima.
Ne vidim malograđanštinu nigde, napisao sam pre par strana da je ovo aktivistički cutting edge. I za drugo si u pravu, samo ja sam jedna usijana glava, nemam tvoju smirenost i zrelost da stvari tumačim u tako akademskim terminima.
- Post n°309
kako se kaze virtue signalling na srpskom?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°310
pa nije ovo samo medjugeneracijski konflikt vec neka vrsta "growing pains" (pace kako bi ovo preveo?) ne-davitelja i u kojoj se susrecu spiridon kopicl i pera mitic face to face. dakle ndbg ili prerasta u politicki pokret koji ostavlja jedan zabavan ali i zauman skvotersko-artisticki falstafovski fringe na putu ka svom danu svetog krispina ili ce ostati sa njima na ivici i daleko od strejt politike.
ima tu jos takvi znakova. na primer pogledajte ovo epsko nerazumevanje oko (zlo)upotrebe skvota u kasarni za potrebe kampanje/zurke.
https://www.facebook.com/kure.kaljarda/posts/1971280486533021
ima tu jos takvi znakova. na primer pogledajte ovo epsko nerazumevanje oko (zlo)upotrebe skvota u kasarni za potrebe kampanje/zurke.
https://www.facebook.com/kure.kaljarda/posts/1971280486533021
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°311
Vasilij wrote:Neki lik napisao da je Racković ubijao civile u ratu u BiH, a Matija Medenica se zgražava, kao, jezivo, eto kad nemamo kulturu sećanja.
What the fucking fuck?
Džoni Racković je ubio Ivicu Čuljka.
SRPSKI HEROJ!
- Post n°312
bilo je tih sitnih ili manje sitnih faulova i ranije ali sve je to bilo tolerisano zbog nekakve sire slike. dosta sam rezigniran ovim sto su proizveli danas, cuteci iza walla mrznje. sad mislim da ce se za njih ubrzati stvari jer su pokazali stepen improvizacije sa kojim deluju i to ce sada doci na naplatu. van sistema moze biti protest ali ne moze biti resenje, to ne postoji u organizovanim drustvima.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°313
Kondo wrote:kako se kaze virtue signalling na srpskom?
Pravi se moralno superiornim
ostap bender wrote:pa nije ovo samo medjugeneracijski konflikt vec neka vrsta "growing pains" (pace kako bi ovo preveo?)
dečijih bolesti
- Post n°314
duh. glup sam.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°315
da li je moguce da se niko ne seca matorog umetnika iz kluba akademija, dugacka neuredna kosa, sivi mantil i vrlo cesto genitalije na izvolte? mnogo ozbiljniji lik od rackovica?
_____
#FreeFacu
- Post n°316
najjaci komentar:
razvalice ga galerije!
razvalice ga galerije!
_____
#FreeFacu
- Post n°317
@Vasilij
Naravno da se šalim da ti skrećeš udesno. Ali ljudi skreću udesno zbog ovakvih stvari, i to na način na koji ja ne želim da skreću.
Naravno da se šalim da ti skrećeš udesno. Ali ljudi skreću udesno zbog ovakvih stvari, i to na način na koji ja ne želim da skreću.
- Post n°318
Dragan Lubarda?Kondo wrote:da li je moguce da se niko ne seca matorog umetnika iz kluba akademija, dugacka neuredna kosa, sivi mantil i vrlo cesto genitalije na izvolte? mnogo ozbiljniji lik od rackovica?
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°319
Kondo wrote:da li je moguce da se niko ne seca matorog umetnika iz kluba akademija, dugacka neuredna kosa, sivi mantil i vrlo cesto genitalije na izvolte? mnogo ozbiljniji lik od rackovica?
Istina, taj je jednom i uspeo da me malo polije pivom po klateći se uz gitarski rif Cult - "Love".
- Post n°320
otto katz wrote:Dragan Lubarda?Kondo wrote:da li je moguce da se niko ne seca matorog umetnika iz kluba akademija, dugacka neuredna kosa, sivi mantil i vrlo cesto genitalije na izvolte? mnogo ozbiljniji lik od rackovica?
da bravo i ja ga pamtim kao lubardu samo sto nisam znao da su postojala dvojica pa mi je bilo nemoguce da je ovaj slavniji.
taj je pravio gora sranja od rackovica, njegov kurac sam vidjao jedno vreme cesce nego svoj
otto, kako to znas?
_____
#FreeFacu
- Post n°321
Ne znam, nagađam. Otkud znam na koga misliš.
_____
- Post n°322
ostap bender wrote:pa nije ovo samo medjugeneracijski konflikt vec neka vrsta "growing pains" (pace kako bi ovo preveo?)
Дечије болести. То се тако зове на неколико језика, само не у енглеском јер немају реч за "дечији" па се сналазе са тим растућим боловима.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°323
Ne važi se sad, Gargantua već rekao. Imali ste jednake šanse. Više sreće slijedećeg puta.паће wrote:ostap bender wrote:pa nije ovo samo medjugeneracijski konflikt vec neka vrsta "growing pains" (pace kako bi ovo preveo?)
Дечије болести. То се тако зове на неколико језика, само не у енглеском јер немају реч за "дечији" па се сналазе са тим растућим боловима.
_____
- Post n°324
otto katz wrote:Ne važi se sad, Gargantua već rekao. Imali ste jednake šanse. Više sreće slijedećeg puta.паће wrote:
Није да се вадим, ал' стварно нисам приметио. Остао ми точкић на мишу у петој брзини још од оног, како се зваше, трута и бумбара... ма нешто око тих буба.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°325
Opravdano!паће wrote:стварно нисам приметио.otto katz wrote:
_____