Racković i NDM BGD
- Post n°126
Re: Racković i NDM BGD
Cekaj, oni hoce da se igraju politike sa odraslima i kipe od principa, a u konkretnoj situaciji kad/ako nekog treba zastititi ajmo na fejsbuk, komotnije je, nista ne gubimo i odredili smo krivca
- Post n°127
Ja naprotiv, mislim da oni mogu svašta ovim da izgube.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°128
Drugovi i drugarice mnogo komplikujete,
- Guest
- Post n°129
William Murderface wrote:Ja naprotiv, mislim da oni mogu svašta ovim da izgube.
Nece nista izgubiti ovim, naprotiv. Otvorili su nesto sto je samo cekalo da pukne.
- Post n°130
Rozita wrote:
Nigde se zaista ne potenciraju "moralno i zakonski ispravni nacini", nego se uvek sece po simpatijama diskutanata, to sam htela reci, pa sam napravila udzbenicki primer ironije rekavsi tacno suprotno od onog sto sam mislila, o uvazeni akademice.
ja nalazim Rackovića izuzetno antipatičnim, što zasigurno i znaš, ako si ko mislim da jesi
- Post n°131
prvo ovde je problem ndbg. oni su ovaj slucaj sa rackovicem resili tako sto su pozvali na osudu licnosti. meni apsolutno nije jasno sta to znaci. da mica karic treba da spali sve one kataloge koje je remont stampao? da msub treba da popali dzonijeve radove iz fundusa? on moze da bude apsolutna stoka i dalje zanimljiv umetnik i pri tome ja ne mogu sada da se setim niti jednog njegovog rada koji promovise nasilje nad zenama.
takodje, za razliku od rozite ne znam da je rackovic napravio ovakav eksces u nekom prostoru umetnosti. da se to desilo ljudi koji se bave umetnoscu bi vec reagovali. svakako bolje nego ndbg. ovako ovo je prebacivanje lopte, uz pratece optuzbe za tolerisanje nasilja nad zenama, u polje umetnosti od koje se trazi da se cenzurise kako bi resila problem koji ndbg ne zna kako da resi. jebiga, nasilje nad zenama je vrlo stvarno i ono se ne resava pozivom galerijama vec policiji. neka pisu objave, upozoravaju ljude i sve to ali neka ne ocekuju da ce neko drugi resavati njihove probleme u sferi umetnosti tako sto ce cenzurisati svoj rad.
takodje, za razliku od rozite ne znam da je rackovic napravio ovakav eksces u nekom prostoru umetnosti. da se to desilo ljudi koji se bave umetnoscu bi vec reagovali. svakako bolje nego ndbg. ovako ovo je prebacivanje lopte, uz pratece optuzbe za tolerisanje nasilja nad zenama, u polje umetnosti od koje se trazi da se cenzurise kako bi resila problem koji ndbg ne zna kako da resi. jebiga, nasilje nad zenama je vrlo stvarno i ono se ne resava pozivom galerijama vec policiji. neka pisu objave, upozoravaju ljude i sve to ali neka ne ocekuju da ce neko drugi resavati njihove probleme u sferi umetnosti tako sto ce cenzurisati svoj rad.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°132
Neka brise moderacija, ako je krsenje nekog pravila.ostap bender wrote:prvo ovde je problem ndbg a ne ta devojka. oni su ovaj slucaj sa rackovicem resili tako sto su pozvali na osudu licnosti. meni apsolutno nije jasno sta to znaci. da mica karic treba da spali sve one kataloge koje je remont stampao? da msub treba da popali dzonijeve radove iz fundusa? on moze da bude apsolutna stoka i dalje zanimljiv umetnik i pri tome ja ne mogu sada da se setim niti jednog njegovog rada koji promovise nasilje nad zenama.
Imas Lazaru Marinkovic.
Imas Jovanu Netkovic.
Imas Nataliju Miletic.
Sve su se samo u poslednja 2 sata setile vlastitih iskustava i/ili iskustava sebi bliskih zena koje prethode izbornoj noci.
Ja ne znam sta bi ovde podrazumevas pod "prostorom umetnosti".
Ovo sto on radi u ovim situacijama je nezeljeno ostvarivanje fizickog kontakta sa tudjim intimnim delovima tela.
_____
Rosencrantz and Guildenstern could not be told apart
People muddled up their names right from the very start
Gertrude called one Guildenstern the other Rosecrantz
Claudius saw differently just from a cursive glance.
- Post n°133
znaci da ne znam da se ovo ikada desilo u nekom galerijskom prostoru te samim tim ne vidim kako poziv da se rackovic ne izlaze odnosno izlozi osudi od izlagackog sistema ima smisla.
s druge strane vidim kako bi ovom slucaju pomoglo da se izlozi rackovic kopanju krompira u padinskoj skeli.
s druge strane vidim kako bi ovom slucaju pomoglo da se izlozi rackovic kopanju krompira u padinskoj skeli.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°134
drugim recima jebte se. izlagacu bunnymena rackovica, radikala popovica i druge frikove. ako je jedina kazna za njih da se iskljuce iz sveta umetnosti onda imate problem.
_____
- Post n°135
mislim, ja na primer volim zorana todorovica ali mrzim njegov rad kada neli gura onu kameru u vaginu. to mi je doslovce nasilje nad zenama. ne znam da li bih ikada tako nesto promovisao. to nije pokret kamerom viska vec je cela kamera tu visak.
medjutim, uvek bih izlozio onu fotku pretucenog rackovica sa naslovnice beorame pa makar ovaj silovao po parkovima.
medjutim, uvek bih izlozio onu fotku pretucenog rackovica sa naslovnice beorame pa makar ovaj silovao po parkovima.
_____
- Post n°136
Pa posto u muriju ne mogu jer ce biti problema koje je drugarica Roza objasnila na nekoj od prethodnih strana, nije dobro za buducnost politicke karijere, onda ostaju ovi metodi.
Nego ostape je l bi ti prihvatio da izlazes moja uber umetnicka dela kombinacija Nikolaja Velimirovica, Nikole Kalabice i onako u pozadini Mita ucitelj sve u fazonu futurizma?
Moze multimedijalno da ti dam gusle Pavla Djurisica.
Totalno ludilo, osvajamo London i Njujork.
Veruj mi.
Nego ostape je l bi ti prihvatio da izlazes moja uber umetnicka dela kombinacija Nikolaja Velimirovica, Nikole Kalabice i onako u pozadini Mita ucitelj sve u fazonu futurizma?
Veruj mi.
- Post n°137
ja bih bez problema radio kalajicevu izlozbu. ne znam da li ti je to odgovor koji zelis da cujes.
_____
- Post n°138
Meta poenta priče je da su patkičari koji guraju ovu priču i svi koji je podržavaju umobolni u političkom smislu. Srećno sa dobijanjem više od 3,5 posto sa ponašanjem koje je postalo dezavuisano i u San Francisku, a ne u Beogradu.
Izazvali ste osudu jebenog Burundija. Ubijte se debilčine.
- Post n°139
pa nije ovo osuda niti sam ljut ali je los osecaj kada shvatis da je neko svoje redarstveno pitanje prebacio u prostor umetnosti i onda jos procitas da taj neki sistem umetnosti stiti nasilje nad zenama. budalastina.
_____
- Post n°140
Zuper wrote:Pa posto u muriju ne mogu jer ce biti problema koje je drugarica Roza objasnila na nekoj od prethodnih strana, nije dobro za buducnost politicke karijere, onda ostaju ovi metodi.
Veruj mi.
ti si simonida stankovic?
_____
- Post n°141
Miki wrote:Meta poenta priče je da su patkičari koji guraju ovu priču i svi koji je podržavaju umobolni u političkom smislu. Srećno sa dobijanjem više od 3,5 posto sa ponašanjem koje je postalo dezavuisano i u San Francisku, a ne u Beogradu.
Koju osudu?
Ako je napadao devojke to nije lepo raditi.
Stvarno si Sapicevac.
- Guest
- Post n°142
kako sad toj ekipi poveriti i neku mesnozajednicku odgovornost kada su u stanju ovako da se glupiraju
- Post n°143
Ajde sad, jbt.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°144
ostap bender wrote:Zuper wrote:Pa posto u muriju ne mogu jer ce biti problema koje je drugarica Roza objasnila na nekoj od prethodnih strana, nije dobro za buducnost politicke karijere, onda ostaju ovi metodi.
Veruj mi.
ti si simonida stankovic?
To neki elitizam?
Pa uz "Grabljivicu" sam doziveo lepe trenutke.
- Post n°145
Dodirujući se?
_____
- Post n°146
Arkady Ivanovich wrote:kako sad toj ekipi poveriti i neku mesnozajednicku odgovornost kada su u stanju ovako da se glupiraju
#NotMyMeatCommunity
- Post n°147
bela maca wrote:ima i drugačijih komentara, kao i objašnjenja da devojka ne želi da ga prijavljuje, što je njen legitimni izbor
ovo ne moze. seksualno napastvovanje (pokusaj silovanja) se goni po sluzbenoj duznosti.
inace sam imao isti slucaj pre par meseci kada sam na #metoo post neke ribe da je ceo zivot zlostavljana od osnovne skole do akademije gde je rackovic uvatio za dupe, napisao da je ne samo zrtva nego i saucesnik u umetnickom delu, posto je to jedan te isti performans koji rackovic sprovodi ceo zivot, i da on cak uopste nije rodno ekskluzivan posto je mene u vise navrata na istom mestu hvatao za jaja.
auuuu kakvu sam polivacinu popio.....
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°148
William Murderface wrote:Dodirujući se?
Je l' ti ja licim na Djoleta Haubicu?
Ima tu poucnih delova.
- Guest
- Post n°149
Filipenko wrote:Arkady Ivanovich wrote:kako sad toj ekipi poveriti i neku mesnozajednicku odgovornost kada su u stanju ovako da se glupiraju
#NotMyMeatCommunity
ne pa ozbiljno, gde su tu hrabrost i odgovornost? a kao loze se na hrabre partizanke i partizane i sl, bar vecina te mase.
- Post n°150
Rozita wrote:Mislim, na ovom forumu je sa odobravanjem pisano kako je jedan od najdoslednijih protivnika Milosevica (ovo bez ironije) po prijemima i zurkama sve do smrti u prilicno poodmaklim godinama imao obicaj da hvata zene za dupe. Zamislite samo da je kod SNS-a Ivan Karl ili Bule Goncic rekao nekoj devojci "lepe su ti sise". Forumska moralna policija bi ispisala 200 gnevnih postova, a najgnevniji bi bili ovi koji Rackovica brane.
jedi bre govna debilcino
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.