Blind Lime Pie wrote:Kome "nama", nije tad bilo nikakvih "nas" pobogu.
Па когод да смо били тада, или кога сматрамо за претке.
Blind Lime Pie wrote:Kome "nama", nije tad bilo nikakvih "nas" pobogu.
паће wrote:Blind Lime Pie wrote:Kome "nama", nije tad bilo nikakvih "nas" pobogu.
Па когод да смо били тада, или кога сматрамо за претке.
William Murderface wrote:Maja G moze da bude denserka, mada to malo kvari koncept.
uskok i ajduk wrote:Ево овако, Пајтићу је криво што је Вучић међународно угледнији, па онда на друштвеним мрежама оживљава културне предрасуде према Турцима. А то што ти мислиш да је то добра фора, то је зато што #Шедоу проговара из тебе.
William Murderface wrote:
Uskok u odboru zacocek
Blind Lime Pie wrote:ovako zamišljam odbornike AKP u recimo mesnoj zajednici "Kilič Ali" na obodu istanbulskog prigradskog naselja Pendik
:krugdvojke:
uskok i ajduk wrote:.... и да ли ви уопште схватате да вам је хумор постао ДВЕРЈАНСКИ?
Portal “Vasin svet”, stecište “liberala 2nd Servie”, neretko liči kao da je glavni urednik Šešelj u duginim bojama.
uskok i ajduk wrote:.... и да ли ви уопште схватате да вам је хумор постао ДВЕРЈАНСКИ?
plachkica wrote:Ijao, genijalno:
http://www.beogradskanedelja.rs/iz-mog-ugla/srbija-srbiji-grize-rep/
Ko je Tiosav Purić?
Зовем се Тиосав Пурић. Рођен сам 1994. године у Крушевцу. Ученик сам четвртог разреда Економско - трговинске школе смера правни техничар. Сфера мојих интересовања везана је углавном за друштвено - хуманистичке науке, а пре свега за историју (из које од седмог разреда освајам места на републичким такмичењима), права и реторику и беседништво (проглашен за укупног победника на републичком такмичењу). Члан сам Вршњачког тима Економско - трговинске школе у чијим акцијама са задовљством учествујем.
- Опис пројектног ангажмана
Учествовао сам у трибини наше школе о Идентитету и ТВ и радио емисији везано за промоцију наших активности у оквиру „Интернеста“. Учествовао сам у дебати о идентитету и разрађивању теме књиге „Сами заједно“, као и писању текстова (Е - демократија) и беседа (Изгледа да свака превара почиње од опчињавања) којима смо мотивисали ученике да се укључе у рад нашег тима.
i neostvareni narodni poslanik.William Murderface wrote:Lebe
Druga Srbija je ona Srbija koja ne pristaje na zločin”, kaže Radomir Konstatinović u “Filozofiji palanke”. Pitam se, odakle u bilo kakvoj filozofiji generalizujućih momenata.