Demokratska stranka
- Post n°376
Re: Demokratska stranka
Navijam za jos jedan rascep
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°377
Tri karte za bilo jednom u Holywoou kuka zbog nekih protokolarnih pravila partije... komedija tragedija, potom farsa - check.
- Post n°378
Vucicevo krilo Ds-a puklo
— Politicki filantrop (@jkora00) November 30, 2019
Najava ovoga od pre neki dan:
ИСТИНА
— Хвала Вучићу (@Mi_ga_hvalimo) November 25, 2019
Гордана Чомић је направила дил са СНС сектом гована
да поцепа Демократску странку на два дела
и да изађе на СНС сабирање
Заузврат је добила све што је тражила
Ако нам не верујете
видећете Гордану Чомић сада често на ТВ
Истине вам говоримо пре времена
Хвала Вучићу pic.twitter.com/lzcbvrAC3F
- Post n°379
Moglo se i ranije videti da Sule, Comicka, ekipa iz skupstine prave svoje krilo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°381
Za razliku od Disidenta ja navijam za nasilje, ipak je Leka bio karatista.
- Post n°383
A skupljali potpise za ubrzanje ujedinjenja DS!?
— Goran Radojev (@RadojevGoran) November 30, 2019
Komedija. https://t.co/uhlQmC2v1j
- Post n°384
Извршни одбор Демократске странке донео је данас одлуку о распуштању Градског одбора Београд и Демократске омладине.
Разлози за ову политичку одлуку јесу неактивност градског одбора, као и заустављање штетних пракси које су Демократској странци на локалним изборима у Београду и донеле најлошији резултат у историји странке и тиме је ставили на маргину политичког живота у Србији. Такође, представници омладине приликом организације изборног конгреса нису деловали у складу са демократским процедурама којих се Демократска странка бескомпромисно држи од свог оснивања, чиме су нанели штету Демократској омладини и странци.
Демократска странка одлучна је у својим намерама да стане на пут поделама у странци и личним политичким агендама које су прече од интереса грађана и опозиционе борбе против режима.
Информативна служба ДС
https://www.ds.org.rs/vest/saopstenje-za-medije?_lat=0
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°385
Hteli da preuzmu stranku pa ispusili. Good riddance.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°386
Osim Gradskog odbora, raspuštena je i većina opštinskih odbora u prestonici: Palilula, Stari Grad, Savski venac, Zemun, Novi Beograd i Voždovac.
- Guest
- Post n°387
Videćemo šta će biti sledeći čin, raspuštena je de fakto cela beogradska struktura DS.William Murderface wrote:Hteli da preuzmu stranku pa ispusili. Good riddance.
Kapiram da će vrlo brzo Vučićev DS napraviti novu stranku.
- Post n°388
Skoro sigurno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°389
da i ovde nominujem ime: Istinska i Opunomoćena Demokratska Stranka Istinskih Demokrata.
- Post n°390
Kurir wrote:PUČ U DEMOKRATSKOJ STRANCI: Đilas preuzima DS na silu, sednicu Glavnog odbora napustila većina odbornika
...
"Pad kvoruma bi značio raspisivanje vanredne skupštine na kojoj bi izgubio Lutovac i donela se odluka o izlasku na izbore. Zbog toga Đilas na silu bez kvoruma trenutno drži Glavni odbor Demokratske stranke", rekao je Kena.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°391
nego kao kroz maglu se sećam da je pristojnity sekao vene na Lečića, tog istinskog borca za demokratiju koji je predvodio veliki skup 13. aprila.
- Post n°392
Pregled režimskih medija:
Kurir: Lutovac deli otkaze SMS-om: Evo kako je najurio šeficu informativne službe DS
Informer: U DS UMRLA DEMOKRATIJA! Deo Glavnog odbora napustio sednicu pošto Lečiću nije data reč, ĐILAS NA SILU POKUŠAVA DA SAČUVA LUTOVCA!
Kurir: PUČ U DEMOKRATSKOJ STRANCI: Đilas preuzima DS na silu, sednicu Glavnog odbora napustila većina odbornika
Novosti: Puč u Demokratskoj stranci na GO: 30 članova napustilo sednicu jer Lutovac nije hteo da polaže račune, Lečić kivan na stranku izjurio iz sale (FOTO)
Informer: POTPUNI HAOS NA SEDNICI GLAVNOG ODBORA DS! Zbog neposlušnosti RASPUŠTENA omladina, OTKAZ SMS-OM!
Srpski telegraf (republika.rs): Žuti se raspadaju: DS raspustio omladinu zbog "neposlušnosti"!
Kurir: Lutovac deli otkaze SMS-om: Evo kako je najurio šeficu informativne službe DS
Informer: U DS UMRLA DEMOKRATIJA! Deo Glavnog odbora napustio sednicu pošto Lečiću nije data reč, ĐILAS NA SILU POKUŠAVA DA SAČUVA LUTOVCA!
Kurir: PUČ U DEMOKRATSKOJ STRANCI: Đilas preuzima DS na silu, sednicu Glavnog odbora napustila većina odbornika
Novosti: Puč u Demokratskoj stranci na GO: 30 članova napustilo sednicu jer Lutovac nije hteo da polaže račune, Lečić kivan na stranku izjurio iz sale (FOTO)
Informer: POTPUNI HAOS NA SEDNICI GLAVNOG ODBORA DS! Zbog neposlušnosti RASPUŠTENA omladina, OTKAZ SMS-OM!
Srpski telegraf (republika.rs): Žuti se raspadaju: DS raspustio omladinu zbog "neposlušnosti"!
Last edited by rumbeando on Sat Nov 30, 2019 5:43 pm; edited 1 time in total
- Post n°393
Papa Lazarou wrote:da i ovde nominujem ime: Istinska i Opunomoćena Demokratska Stranka Istinskih Demokrata.
_____
- Post n°394
Ako bih morao da biram, zalažem se za pol pot model, porodični paketbeatakeshi wrote:Za razliku od Disidenta ja navijam za nasilje, ipak je Leka bio karatista.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°395
Papa Lazarou wrote:da i ovde nominujem ime: Istinska i Opunomoćena Demokratska Stranka Istinskih Demokrata.
Stranke nisu u modi. Cenim da ce nov naziv biti Demokratska 21
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°396
To!
_____
- Guest
- Post n°397
govno je prvo stvorilo sns i sad samo i dalje metastazira. sugavi cupaci petokraka i iskopavaci cetnika, rak septicke jame.
- Post n°398
Moze tako, a moze i ovako: sve sto u toj stranci vredi je sad kod Lutovca i nadam se da ce da sazdgaju ove vucicevce.
[size=43] [/size]
[size=43]
Na današnji dan poginuo je Ivo Lola Ribar, a ranjen je narodni heroj general Miloje Milojević. Fotografija sačinjena neposredno pre tog događaja 1943. godine. pic.twitter.com/ari0Rr3Siv
— Zoran Lutovac (@ZoranLutovac) November 27, 2019
_____
- Post n°400
koliko petokraka je pocupao Lutovac i koliko cetnika iskopao?
_____
★
Uprava napolje!