Last edited by AZ-5 on 2019-11-30, 18:08; edited 1 time in total
Demokratska stranka
- Guest
- Post n°401
Re: Demokratska stranka
moze lutovac da kaci partizane kao sto bajatovic peva po sumama i gorama a iza ledja mu cetnici iz foce tupavi setaju kao licna zastita, smrad ravnoselski. videli smo sta je ds radio u praksi.
Last edited by AZ-5 on 2019-11-30, 18:08; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°402
ficko ne blamiraj se, nisi ispred radnje sa zuperom. lutovac je zastupnik pravnog lica politicke organizacije rehabilitatora cetnika.
- Guest
- Post n°403
mislim koje su to gluposti, jebe mi se za pojedinca lutovca, on je samo trenutno zakonski zastupnik te sracke od stranke.
- Post n°404
Ma ne mogu sad taj rszgovor da vodim, besnislen je. Malo smara relativizacija. Lutara i ekipa oko njega su na pravoj strani, to je sasvim ocigledno, dalja objasnjenja su nepotrebna.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°406
Naravno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°407
Jašta.
https://twitter.com/paunovicsasa
https://twitter.com/paunovicsasa
- Post n°408
AZ-5 wrote:ficko ne blamiraj se, nisi ispred radnje sa zuperom. lutovac je zastupnik pravnog lica politicke organizacije rehabilitatora cetnika.
A Korbin je zastupnik pravnog lica politicke organizacije koja je izvrsila agresiju na Irak.
_____
- Post n°409
Demokratiju su nam ukrali u Srbiji, sada su je razni centri moći ugasili i u Demokratskoj stranci.
— Balša Božović (@Balshone) November 30, 2019
Raspušten gradski odbor Beograd kao najveći odbor u Srbiji.
Raspuštena Demokratska omladina jer misli svojom glavom.
Ukupno 70 raspuštenih odbora.
Tužno.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°411
Joj, to li je sad glavno. Jbt, imaj neku perspektivu.
_____
- Guest
- Post n°412
koju perspektivu ima korektni lutovac kada dolazi na celo tog raspada? mogo je i na celo sns ili sps tako da zasedne, to od govneta ne bi napravilo pitu.
- Post n°413
Dobro.
_____
- Guest
- Post n°414
pa ne, sta jedan korektan covek, mada ja ne vidim da iko razuman i korektan moze prihvatiti da rukovodi tim tamjanom koji je posejao zlo u bukvalno sve stranke koje postoje ovde, moze da uradi sam?
- Post n°415
Pa nije sam.
_____
- Post n°417
Mogli bi konačno da izbataljuju to kao ujedinjenje i pređu na stvar...
- Guest
- Post n°418
jebiga treba comicka negde da uvali svu decu kao ona gmazina seselj
- Guest
- Post n°419
U istoj kuhinji, po Palmerovom receptu, pripremljen je još jedan specijalitet, po predizbornom ukusu Vučića. Oko "Deklaracije o političkoj budućnosti moderne evropske Srbije" okupili su se politički restlovi iz opozicionih stranaka, koje podržavaju bojkot izbora. Kako bi se oslabila Demokratska stranka, "Deklaraciju" su potpisali pripadnici frakcije koja duva Vučiću u jedra ili u nešto drugo. Na tom spisku su Gordana Čomić, Nataša Vučković, Vesna Marjanović, Dragan Šutanovac i drugi simboli žute prošlosti, koji su DS gurnili ispod cenzusa, a SNS doveli na vlast.Neki od njih su samo alavi, žele još jedan poslanički mandat, a neki su ucenjeni, plaše se opasnosti da ih tužilaštvo pita za poreklo imovine.Bez obzira na pojedinačne motive, jasno je da se pripremaju da učestvuju na sledećim izborima. U toj grupi se nalaze i Marko Đurišić, narodni poslanik s liste Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića, Aris Movsesijan, predsednik Saveta Nove stranke Zorana Živkovića, Petar Miletić iz Pokreta slobodnih građana, kao i Zoran Ostojić i Ivan Andrić, saradnici Čedomira Jovanovića.
- Post n°420
Zoran Ostojić, kakav besmisleni politički zombi.
- Post n°421
Udara starovlaski sad na meki trbuh burundija.
- Post n°422
ovo cepanje DS je kao otkrice neke nove subatomske cestice.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°424
_____
- Post n°425
William Murderface wrote:
idi u persun
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started