Demokratska stranka
- Post n°26
Re: Demokratska stranka
Crkni sirotinjo kad nisi na vreme naučila da se ne razmnožavaš
- Post n°27
Da li je realno da je toliko retardiran?
- Post n°28
Izvor nije preterano pouzdan a i Kena nije lik kog ne mogu zamisliti da ovo kaže:
Ni Jevreji u doba neonacističke Nemačke nisu doživeli takav progon kao što su demokrate za vreme vladavine Aleksandra Vučića i Zoran Đinđić bi bio ponosan na nas koliko smo i šta sve izdržali za ovih šest godina, kazao je danas u Leskovcu predsednik Izvršnog odbora DS-a Radoslav Milojičić.
http://jugmedia.rs/milojicic-ni-jevreji-nisu-proganjani-kao-demokrate-od-strane-vucica/
Ni Jevreji u doba neonacističke Nemačke nisu doživeli takav progon kao što su demokrate za vreme vladavine Aleksandra Vučića i Zoran Đinđić bi bio ponosan na nas koliko smo i šta sve izdržali za ovih šest godina, kazao je danas u Leskovcu predsednik Izvršnog odbora DS-a Radoslav Milojičić.
http://jugmedia.rs/milojicic-ni-jevreji-nisu-proganjani-kao-demokrate-od-strane-vucica/
- Post n°30
plachkica wrote:Izvor nije preterano pouzdan a i Kena nije lik kog ne mogu zamisliti da ovo kaže:
kad su došli na vlast?
_____
alt-lib
- Post n°31
Upravo sam drugarici napisala ovo:
a da vidiš kad krene da se vadi da nije rekao nacistička već neonacistička nemačka
a da vidiš kad krene da se vadi da nije rekao nacistička već neonacistička nemačka
- Post n°32
Izvinio se Kena:
Београд, 2. августа 2017.
У наставку прочитајте извињење народног посланика Радослава Милојичића у целости:
Реаговао сам крајње непримерено и учинио велику неправду што сам ставио жртве Холокауста у дневно политички контекст.
Дубоко жалим и извињавам се свима због изјаве у којој сам упоредио прогон Јевреја и демократа. Жао ми је уколико сам некога повредио јер ни на један начин нисам желео да увредим жртве Холокауста.
Холокауст није могуће поредити ни са чим, уверавам све људе да никако и ни у ком случају нисам имао намеру да релативизујем Холокауст.
Истовремено осећам и верујем да сам оваквом изјавом изневерио многе пријатеље у Демократској странци. Извињавам се и њима.
Посебно се извињавам и свим носиоцима медаље "Праведник међу нацијама" којих у Србији има више од 140. Они су били и остаће инспирација мени и мојој породици јер су у доба највећег зла ризиковали своје животе да би спасили Јевреје од Холокауста.
Информативна служба ДС
Београд, 2. августа 2017.
У наставку прочитајте извињење народног посланика Радослава Милојичића у целости:
Реаговао сам крајње непримерено и учинио велику неправду што сам ставио жртве Холокауста у дневно политички контекст.
Дубоко жалим и извињавам се свима због изјаве у којој сам упоредио прогон Јевреја и демократа. Жао ми је уколико сам некога повредио јер ни на један начин нисам желео да увредим жртве Холокауста.
Холокауст није могуће поредити ни са чим, уверавам све људе да никако и ни у ком случају нисам имао намеру да релативизујем Холокауст.
Истовремено осећам и верујем да сам оваквом изјавом изневерио многе пријатеље у Демократској странци. Извињавам се и њима.
Посебно се извињавам и свим носиоцима медаље "Праведник међу нацијама" којих у Србији има више од 140. Они су били и остаће инспирација мени и мојој породици јер су у доба највећег зла ризиковали своје животе да би спасили Јевреје од Холокауста.
Информативна служба ДС
- Post n°33
Ne znam da li je gore kada lupež priča, sere, izvinjava se, laže ili laska.
- Post n°34
Filipenko wrote:Ne znam da li je gore kada lupež priča, sere, izvinjava se, laže ili laska.
Ćutanje je zlato
_____
I'm here now for six days
and nobody invited me for breakfast.
This morning they say, "Come for breakfast
with us, Arnold, have a nice breakfast."
- Post n°35
Filipenko wrote:Ne znam da li je gore kada lupež priča, sere, izvinjava se, laže ili laska.
"И једни и други су гори".
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°36
Sa druge strane, evo nekih lepih, pozitivnih naznaka iz ove mračne organizacije:
JEŠIĆ UDARIO NA ĐINĐIĆA I TO NA NJEGOV ROĐENDAN: Jedna od glupljih stvari je skidanje petokrake sa starog dvora!
- Post n°37
Šutanovac oslobođen optužbi da je prikrivao imovinu
- Post n°38
I šta sad, ladno nije čoban Šule sa vračarskih pašnjaka, nego gospodin Šutanovac iz vračarskog objekta?
Takođe, da li je bliži centru od restorana Čobanov odmor? Čisto da znam kako da se odredim i čime da ga smatram
Takođe, da li je bliži centru od restorana Čobanov odmor? Čisto da znam kako da se odredim i čime da ga smatram
- Guest
- Post n°39
Beograd -- Pokret slobodnih građana saopštio je da obustavlja planove o izbornoj saradnji sa DS zbog poslednjih poteza lidera demokrata Dragan Šutanovca.
Kako navodi pokret koji predvodi bivši ombudsman Saša Janković, Šutanovac je "javno ponudio Aleksandru Vučiću saradnju na izmenama Ustava".
"U stanju prikrivene diktature pod fantomkama, time se suštinski učestvuje u lažiranju demokratije i simulaciji dijaloga", ocenjuje PSG.
Pokret navodi da "građani Srbije imaju pravo da znaju ko stoji sa koje strane".
"Beskrajne političke kombinatorike moraju biti zamenjene čvrstim i principijelnim stavovima u koje se građani Srbije uvek mogu pouzdati. Niko nema pravo da se kocka njihovim poverenjem", navodi se u saopštenju.
Taj pokret je izrazio žaljenje zbog, kako se navodi, "zaokreta predsednika DS" ali i ponovio da je jedini dijalog koji će ikada imati sa Aleksandrom Vučićem isključivo "razgovor o mirnoj predaji vlasti".
Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković je ocenio da potez predsednika DS "predstavlja kršenje prvog principa i uslova saradnje opozicije – da nema neposredne niti posredne saradnje sa vlašću Srpske napredne stranke".
ovo je, koliko vidim, jedina javna reakcija na drastičnu promenu kursa DS. razlog za ovo je sledeći: javnost više nije zainteresovana za delatnost postojećih opozicionih stranaka i pokreta i uspostavljen je puni diskontinuitet sa našom političkom scenom devedesetih. "brend" DS više nema vrednost na tržištu.
- Post n°41
likujem.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Guest
- Post n°43
Eno i Kenan Hajdarevic sa Krlom na lajni, potprcavaju Jeremica, pa velicaju brend DS naspram ostalih
Kenan Hajdarevic @KenanLDP
Replying to @KenanLDP and @Krle22
Uskoro očekijem i izjavu Janka Veselinovića da prekida saradnju sa DS-om.
Kenan Hajdarevic @KenanLDP
Replying to @KenanLDP and @Krle22
Uskoro očekijem i izjavu Janka Veselinovića da prekida saradnju sa DS-om.
- Post n°44
I Jelena Milić daje podršku:
Jelena Milic AltLeft
@Jelennah169
Follow
More
Replying to @blablaTomiccc
ne znam sta je povod ovom tw ali sumnjam:) i mislim da je ovo dobra vest. srbija nije diktatura, i sule pokazuje zrelost raspraom o ustavu..
Jelena Milic AltLeft
@Jelennah169
Follow
More
Replying to @blablaTomiccc
ne znam sta je povod ovom tw ali sumnjam:) i mislim da je ovo dobra vest. srbija nije diktatura, i sule pokazuje zrelost raspraom o ustavu..
- Post n°45
Jelena Milic AltLeft
_____
alt-lib
- Post n°46
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°47
Odličan potez Jankovića, nemilosrdna reakcija. Mislim da nije neka filozofija provaliti koliko je ovo politički korisno, sada će dobiti debeo temelj u očima sirotinje i patetičara, Šuletova senka je bila veliki balast. Ovime verovatno postaje definitivni lider opozicije.
Verovatno najveći gubitnik je Radulović. Lifeline DJB-a je bio da Prangija ne raskida sa lopovima petog oktobra itd.
Naravno, gubitnici smo i svi mi jer se nastavlja infantilizacija, ruljizacija i sirotinjizacija srpske političke scene, al dobro jbg, ko da je nekom kurcu i valjala, tako da se može uživati u patnji Šula, Kena, Radula, Kenana i ekipe.
Verovatno najveći gubitnik je Radulović. Lifeline DJB-a je bio da Prangija ne raskida sa lopovima petog oktobra itd.
Naravno, gubitnici smo i svi mi jer se nastavlja infantilizacija, ruljizacija i sirotinjizacija srpske političke scene, al dobro jbg, ko da je nekom kurcu i valjala, tako da se može uživati u patnji Šula, Kena, Radula, Kenana i ekipe.
- Guest
- Post n°48
ne znam da li si u poslednje vreme išao na sajt DJB, ali oni se više uopšte ne bave politikom već predlažu rešenja za različite komunalne nedoumice i pišu nekakva opšta mesta o ničemu. oni nemaju nikakav lifeline već izvesno vreme.
- Post n°49
Da lol, ubiše sa parkinzima i paljevinom guma, idu više mikro od NDMBGD. Ali ipak je to mislim bio neki lifeline, neka vrata koja su mogla da se otvore kasnije možda.
Samo da napomenem da ne mislim ja ništa dobro o ovom Šuletovom jedenju govana o ustavu sa Vučićem. Poprilično sam i siguran da to nema nikakve veze sa pašnjak presudom nego da je dobio neka istraživanja da su skočili sa 5 na 6,2 posto pa se ozario, uskurčio i udario u višu, najvišu, politiku po medijima. Kao, nema brale, DS okupio tim ustavopravnih stručnjaka, da da, DS, faktor koji je uvek tu, shadow cabinet itd.
Ja samo kritikujem ovakvu reakciju na to što je Šule uradio.
Samo da napomenem da ne mislim ja ništa dobro o ovom Šuletovom jedenju govana o ustavu sa Vučićem. Poprilično sam i siguran da to nema nikakve veze sa pašnjak presudom nego da je dobio neka istraživanja da su skočili sa 5 na 6,2 posto pa se ozario, uskurčio i udario u višu, najvišu, politiku po medijima. Kao, nema brale, DS okupio tim ustavopravnih stručnjaka, da da, DS, faktor koji je uvek tu, shadow cabinet itd.
Ja samo kritikujem ovakvu reakciju na to što je Šule uradio.
- Guest
- Post n°50
stavio sam ovde, jer se nadovezuje na to vase.
Neki teoreticar zavere bi reko da se DS preporucuje gde treba, ja ne mislim tako, nego je to eto novo saglasje srpske politike.