koliko je bilo tzv pedagoga koji su se ponašali baš kao m aleksić u tvojoj prošlosti?
ja sam ih imao u OŠ, SŠ, na BU, kao trenere, na institutu za strane jezike
nisu me jebali kurcem, ali jesu na sve ostale načine
Janko Suvar wrote:verujem.boomer crook wrote:s druge strane suvar veruje da mi (liberalno levo gradjanski autosovinisti i slucajni slovaci) mrzimo simu spaica zato sto on trazi zemne ostatke svog brata. mislim yeah right.
njemu je ovo sa petricicem ono kao da se ne dosetimo da je pre silovanja u ucionicama ono bilo deo ratnog plana odbrane i poslednjih dana.
verujem takodje da su ga naprednjaci stavili tu gde su ga stavili, da bi bas on takav kakav je bio lice svih onnih koji traze clanove porodice, pa da mogu na miru da pregovaraju i potpisuju, a da oni nikad ne budu pronadjeni.
Talason wrote:pa nije vučić tema
koliko je bilo tzv pedagoga koji su se ponašali baš kao m aleksić u tvojoj prošlosti?
ja sam ih imao u OŠ, SŠ, na BU, kao trenere, na institutu za strane jezike
nisu me jebali kurcem, ali jesu na sve ostale načine
boomer crook wrote:mislim da ponovim: sta ocekivati od arkanovog djenke nego da siluje. to je olos a prijatelji tog olosa sede u vladi.
Erős Pista wrote:To objasnjavanje mi je najgore kod njega, iz toga se vidi da ne vlada jezikom karikature.
Talason wrote:
ako si prepušten samovolji drugog, ako nema pravila osim onih koja odgovaraju Njemu, šta je to nego silovanje?
Daï Djakman Faré wrote:
a inace sto se tice price o tim autoritetu - bukvalno gomile. ja sam svoje drugosrbijanstvo izgradio u osnovnoj upravo u susretu sa takvim autoritetima i na sastancima svih razreda u holu gde nas je direktor spoonfeedovao mrznjom prema albancima.
ovo je i moj stav o karikaturi, mozda sam preterao sto sam stavio na zlo dana, al time sam to hteo da kazem, mislio sam da je jasno.Kirko Skaddeng wrote:Petričić ne relativizuje ali ne razume da konkretan govor o konkretnom seksualnom nasilju ne dozvoljava metafore. Ne može ni silovanje države ni silovanje pravopisa niti silovanje budžeta ili pravila za frp ili šta ja znam, to je razvodnjavanje, nepotrebno proširivanje diskurzivnog polja i ne vodi baš ničemu. Ženu siluju a ti kreneš sa Eeee tako i ovi siluju Srbiju. NE JEBOTE, nije sad vreme za to, nije reč o tome.
Uopšte me taj čovek užasno smara.
Elito, eno vam Petričić svojom karikaturom relativizuje silovanje i podsmeva se žrtvama.
— Sandra Romić (@RomicSandra) January 20, 2021
Mór Thököly wrote:Istina je da je osrednje talentovan
Janko Suvar wrote: