Zlo dana
- Post n°326
Re: Zlo dana
Па видиш где јој је пукотина...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°327
relativizacija seksualnog nasilja za potrebe dnevnoopliticke borbe - dakle zlo.Mór Thököly wrote:?
_____
????
- Post n°328
To nisu dnevnopolitickeJanko Suvar wrote:relativizacija seksualnog nasilja za potrebe dnevnoopliticke borbe - dakle zlo.Mór Thököly wrote:?
- Post n°329
ali jeste relativizacija seksualnog nasilja, dakle zlo
- Post n°330
pocrkacemo svi od novog doba
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°332
nije relativizacija
puštaju sad snimke m antića kako verbalno unižava decu i svi su zgroženi
pa što se ne zgražavaju nad konferencijama za štampu?
puštaju sad snimke m antića kako verbalno unižava decu i svi su zgroženi
pa što se ne zgražavaju nad konferencijama za štampu?
- Post n°333
silovanje se ima koristiti samo za radnje kurca
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°335
Dobro, ja sam vise puta koristio topike da izrazim neki stav :tm: na primer sve ovo nase :tm: medije (Pescanik, Vreme, Danas itd) uvek stavljam na smetliste, jer mi je stav da su smece. Mislim da je to sasvim uobicajeno i da je u skladu sa ovako dinamikom foruma.
Misilm da je vrlo pogresna ova karikatura i da nisu smesne fore sa silovanjem nacelno i generalno da su lose njegove karikature, ne samo zato sto se kao stariji covek sudari sa modernim pol korekticnim senziblitetima (sto izgleda dosta jadno al je normalno za njegove godine), nego zato sto pokazuje kolko je odvratna liberalna javnost, ista kao ono sto kritikuje prakticno.
Ako bass mora nek moderator pomeri, ali odvratna je karikatura i poruka iza nje.
Misilm da je vrlo pogresna ova karikatura i da nisu smesne fore sa silovanjem nacelno i generalno da su lose njegove karikature, ne samo zato sto se kao stariji covek sudari sa modernim pol korekticnim senziblitetima (sto izgleda dosta jadno al je normalno za njegove godine), nego zato sto pokazuje kolko je odvratna liberalna javnost, ista kao ono sto kritikuje prakticno.
Ako bass mora nek moderator pomeri, ali odvratna je karikatura i poruka iza nje.
_____
????
- Post n°336
Мени делује да јесте релативизовање.
Антропоморфизована Србија која ће испричати како је Вучић силовао: ”Ух кад ја проговорим о девет година силовања”, у моменту када се ово догађа је багателизовање.
Либерална Твитер јавност је једнозначно устала у осуду ове карикатуре. Дакле ниси у праву, либерална јавност није одвратна него је напротив начинила врло позитиван помак.
Антропоморфизована Србија која ће испричати како је Вучић силовао: ”Ух кад ја проговорим о девет година силовања”, у моменту када се ово догађа је багателизовање.
Janko Suvar wrote:Dobro, ja sam vise puta koristio topike da izrazim neki stav na primer sve ovo nase medije (Pescanik, Vreme, Danas itd) uvek stavljam na smetliste, jer mi je stav da su smece. Mislim da je to sasvim uobicajeno i da je u skladu sa ovako dinamikom foruma.
Либерална Твитер јавност је једнозначно устала у осуду ове карикатуре. Дакле ниси у праву, либерална јавност није одвратна него је напротив начинила врло позитиван помак.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°337
Moram da priznam da nemam pojma sta je liberalna javnost u Srbiji
- Post n°338
nikada nije trenutak i uvek će da gori hilandar
zbog čega btw janko pizdi. ovaj šaljivdžija mu je poganisao i njegove favorite i njihove ideje.
ovo je relativizacija najmanje onoliko koliko je charles hebdo uvreda za muslimane
zbog čega btw janko pizdi. ovaj šaljivdžija mu je poganisao i njegove favorite i njihove ideje.
ovo je relativizacija najmanje onoliko koliko je charles hebdo uvreda za muslimane
_____
#FreeFacu
- Post n°339
ali ima neke slicnosti u pedagoskom nastupu ovog arkanovog strasberga i naseg predcednika. sve vredjanje pa onda tough love.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°340
Ne da ima, nego 1/1 ista sektaska disciplina.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°341
pa da. i isto je ta agresivnost dimna zavesa za zlocin. petricic da je duhovitiji karikaturista to bi vec nekako nacrtao. ovako naslucuje tu nesto ali srbija cak mora i da govori da nam pojasni.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°342
To objasnjavanje mi je najgore kod njega, iz toga se vidi da ne vlada jezikom karikature.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°343
+1
bolje da ne objasnjava nista.
bolje da ne objasnjava nista.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°344
s druge strane suvar veruje da mi (liberalno levo gradjanski autosovinisti i slucajni slovaci) mrzimo simu spaica zato sto on trazi zemne ostatke svog brata. mislim yeah right.
njemu je ovo sa petricicem ono kao da se ne dosetimo da je pre silovanja u ucionicama ono bilo deo ratnog plana odbrane i poslednjih dana.
njemu je ovo sa petricicem ono kao da se ne dosetimo da je pre silovanja u ucionicama ono bilo deo ratnog plana odbrane i poslednjih dana.
_____
- Guest
- Post n°345
jbg, ljutite me
to što je petričić loš karikaturista i previše banalan, nema veze sa situacijom u kojoj smo
ako si prepušten samovolji drugog, ako nema pravila osim onih koja odgovaraju Njemu, šta je to nego silovanje?
zloupotreba moći je osnova odnosa koji ovde trpimo na raznim nivoima
zato su i uspešne demonstracije, kada se povremeno pojave, samo one ljuljaju tu moć
to što je petričić loš karikaturista i previše banalan, nema veze sa situacijom u kojoj smo
ako si prepušten samovolji drugog, ako nema pravila osim onih koja odgovaraju Njemu, šta je to nego silovanje?
zato su i uspešne demonstracije, kada se povremeno pojave, samo one ljuljaju tu moć
- Post n°346
Pa slazem se ja s tobom.
_____
- Post n°347
Talason wrote:jbg, ljutite me
meni je glupo da pricamo o kvalitetu karikature kao npr. o mizoginiji francuskih revolucionara glede marije antoanete.
_____
- Post n°348
boomer crook wrote:pre silovanja u ucionicama ono bilo deo ratnog plana odbrane i poslednjih dana.
O bravo
- Post n°349
verujem.boomer crook wrote:s druge strane suvar veruje da mi (liberalno levo gradjanski autosovinisti i slucajni slovaci) mrzimo simu spaica zato sto on trazi zemne ostatke svog brata. mislim yeah right.
verujem takodje da su ga naprednjaci stavili tu gde su ga stavili, da bi bas on takav kakav je bio lice svih onnih koji traze clanove porodice, pa da mogu na miru da pregovaraju i potpisuju, a da oni nikad ne budu pronadjeni.
_____
????
- Post n°350
sve ok, ali ne moze taj nivo sad. insistiranje na tom nivou sad jeste relativizacija. zna se sta je seksualno zlostavljanje i kolko ne pricamo o tome i sad je to tema a ne vucic koji je ostalih 364 dana tema.Talason wrote:jbg, ljutite me
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place