by Јанош Винету Tue May 23, 2017 12:39 pm
ostap bender wrote: Utvara wrote:
Pa da, udri na šalu.
Šega i sprdnja, 20 godina se razvijao lanac eksploatacije i silovanja dece, u raspalim deindustrijalizovanim "mill towns", koji je u sebe uvlačio i bele i "azijate", a pritužbe i izveštaje vladinih i nevladinih organizacija Home Office-u su pojeli skakavci, uz blagoslov Labor političara.
Posle kada se desi brexit i onaj EDLovac zagrne roze UKIP plašt onda je đavo kriv.
pa mogao sam i dzimija. govorimo o zemlji u kojoj je pedomedo imao prajmtajm shou sa decom vise decenija. hocu da kazem ovi pakiji su popili zatvor i niko ih nije pravdao vec su svi potrcali da operu ruke od toga. i dalje ne vidim tu epidemiju pravdanja ili da 'muslimani' nekaznjeno siluju. ti koji to vicu takodje zele da se deca dave u mediteranu.
Kakav je ovo tu quoque argument za davljenje u mediteranu i za džimija savila? Šta to mene zanima šta su oligarsi iz redova torijevaca radili i što hoće da dave izbeglice u mediteranu, to je nenarodna vlast... to ćemo kad drug Korbin dođe lako da rešimo...
Mene zanimaju propusti u našim redovima...
Torijevci su zataškavali pedofilske nakaze iz redova elite, a laburisti pedofile iz redova potlačenih muslimana, šta li?
20 godina su slobodno dejstvovali, uz opstrukciju istrage, to je baš bukvalno "nekažnjeno", to ide na dušu Laboru koji je opstruisao istrage policije na političkom nivou i tolerisao to zarad političkih poena, da se ne zamere pakistanskoj grupaciji, iz sopstvene ideološke zaslepljenosti i nesposobnosti, i nikako drugačije.
To su činjenice koje se u narodu percipiraju.
Mislim, sada je situacija naravno bolja, kad su vinovnici pohapšeni i kada je jasno da se na tome radi, više nema ni povika na "pakije", niko o tome ne priča u narodu.