Heraldika i veksilologija
- Post n°76
Re: Heraldika i veksilologija
Izmenimo redosledi i istaknemo teritorijalne pretenzije na Nemacku
_____
alt-lib
- Post n°77
ja bi dodao orlu jos jednu glavu pa da budemo prvi na balkanu koji imaju troglavog orla
ako mogu tri prsta mogu i tri glave
taman da izbacimo i novi vic:
sreli se orao i troglavi orao.
orao kaze cao
troglavi orao kaze cao cao cao
pa da to bude vic pomirenja u regionu koji ce vucic da prica svima.
ako mogu tri prsta mogu i tri glave
taman da izbacimo i novi vic:
sreli se orao i troglavi orao.
orao kaze cao
troglavi orao kaze cao cao cao
pa da to bude vic pomirenja u regionu koji ce vucic da prica svima.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°79
I 4 noge. Dobre.
I 2 loše.
I 2 loše.
_____
alt-lib
- Post n°80
Троножац са четири ноге!
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°81
Kinder Lad wrote:I 4 noge. Dobre.
I 2 loše.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°82
https://twitter.com/j_macic/status/888494894100213764
Dežurna tviter-oberkretenčuga hajka ovog dečka što se drznuo da se o svom trošku i vremenu igra grafike i okači to na web.
Dežurna tviter-oberkretenčuga hajka ovog dečka što se drznuo da se o svom trošku i vremenu igra grafike i okači to na web.
- Post n°83
Видим тамо "уметности струковних студија" и схватим да не знам ниједну такву уметност. Где наћи просветљење?
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°84
Dežurna tviter-oberkretenčuga
+1
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°85
Gargantua wrote:https://twitter.com/j_macic/status/888494894100213764
Sprda se sa izgledom tog mladica, a ona pri tom izgleda kao trandza iz mocvare.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°86
Radagast wrote:Gargantua wrote:https://twitter.com/j_macic/status/888494894100213764
Sprda se sa izgledom tog mladica, a ona pri tom izgleda kao trandza iz mocvare.
Нисам се баш удубљивао у фотку, само сам помислио, е јадниче, нећеш га скоро умочити.
_____
- Post n°88
Ma budalašenje. Što se ne bi razgovaralo o tome?
Recimo, RH je 1990. radila re-branding šahovnice zbog negativnih istorijskih asocijacija i dizajn Miroslava Šuteja, inače jednog od najčuvenijih jugoslovenskih grafičara, je, po meni perfektan.
Kao što sam napisao, ja većih zamerki nemam, osim što je grb prekomplikovan. Ne sam grb kao grb, već zbog toga što ide na zastavu. Takođe, mislim da sam jedan od retkih kojima se sviđa to što je grb na zastavi pomeren na 1/3.
Recimo, RH je 1990. radila re-branding šahovnice zbog negativnih istorijskih asocijacija i dizajn Miroslava Šuteja, inače jednog od najčuvenijih jugoslovenskih grafičara, je, po meni perfektan.
Kao što sam napisao, ja većih zamerki nemam, osim što je grb prekomplikovan. Ne sam grb kao grb, već zbog toga što ide na zastavu. Takođe, mislim da sam jedan od retkih kojima se sviđa to što je grb na zastavi pomeren na 1/3.
- Post n°89
Hubert de Montmirail wrote:
Takođe, mislim da sam jedan od retkih kojima se sviđa to što je grb na zastavi pomeren na 1/3.
Кад је већ златни пресек сувише компликован за данашњи софтвер. Тј не за софтвер него за кориснике.
_____
- Post n°90
Novi veliki grb Banja Luke.
Levo je Petar Kočić, desno Tisa Milosavljević.
Levo je Petar Kočić, desno Tisa Milosavljević.
- Guest
- Post n°91
suštinski je kao beogradski, samo zamenjene crvena i plava boja
- Post n°92
Ružno je nacrtan, rekao bih da nije Acović radio, iako je sve po njegovom sistemu.
- Guest
- Post n°93
ne poznajem istoriju bl, pa ne znam čemu služe kruna, trnov venac x2, i što se na jednoj zastavio prosto ponavlja centralni motiv grba.
- Post n°94
trnovi venci verovatno predstavljaju stradanje grada - verovatno Drugi svetski rat i zemljotres. a čest je motiv da se na jednom barjaku ponovi štit.
- Post n°95
da, kruna nije prava kruna, već simboliše utvrđen grad, to jest da je grad star, srednjovekovan.
meni nije jasna baš simolika uvelog kestenovog lišća i ne znam šta je ovo drugo, nekakav bršljen.
meni nije jasna baš simolika uvelog kestenovog lišća i ne znam šta je ovo drugo, nekakav bršljen.
- Post n°96
Hubert de Montmirail wrote:Ma budalašenje. Što se ne bi razgovaralo o tome?
Ја сам исто за то да грб на застави не треба да буде прекомпликован.
Словачки и словеначки су ми на граници.
Хрватски је прекомпликован, због оне менажерије изнад шаховнице.
Наш је такође прекомпликован, са све ху бисера и z дијаманата, и ух пера.
Застава би морала да буде довољно проста да може да је нацрта основац (и требало би да је цртају), или да може да се импровизује на терену.
Друга предност сведенијег дизајна је савремена - застава може да изгледа препознатљива и у мањој пикселажи.
- Post n°97
Hubert de Montmirail wrote:Ružno je nacrtan, rekao bih da nije Acović radio, iako je sve po njegovom sistemu.
Као да га је цртао онај звогањ што црта серију са Вуком, Теслом и Андрићем.
- Post n°98
ja sam mislio da ti prorusi imaju neki stilizovanu juznjacku zastavu konfederacije
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°99
Kondo wrote:ja sam mislio da ti prorusi imaju neki stilizovanu juznjacku zastavu konfederacije
Brotherhood Of Christ Unit
- Post n°100
Нешто као источни језуити?
_____