За Шешеља је, поред верних гласача, гласало доста клинаца због његовог дрчног и забављачког држања. Сада је улогу шоумена преузео Бели.
— Санда Рашковић Ивић (@sanda_SRI) March 19, 2017
Beli - hoće li se kandidovati
- Post n°601
Re: Beli - hoće li se kandidovati
"Pomagajte ljudi !!! Naše sinekure su u pitanju"
- Post n°602
Veletin wrote:Beli lako može da pošalje J&J u političku penziju, ako budu na 10% osvojenih glasova, umesto na očekivanih 15%.
A onda iskaču nova lica!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°603
po meni beli ima najbolje šanse u drugom krugu protiv njega, jer će izvući najviše apstinenata a izgubiti najmanje onih koji su glasali za druge opozicionarekapetanm wrote:Мени само није јасно да ли је ико имао илузије да ће Вучић изгубити у 1,2,15 кругу
dosta ljudi će i glasati za njega baš zbog te logike a ne zbog zaebancije
- Post n°604
Kada se otprilike prestaje sa objavljivanjem rezultata anketa o rejtinzima predsedničkih kandidata.
Nedelju dana pre izbora?
Nedelju dana pre izbora?
- Post n°605
Možda bi me to slanje u političku penziju manje brinulo kad bih mogla i da naslutim šta to Beli nudi.Veletin wrote:Beli lako može da pošalje J&J u političku penziju, ako budu na 10% osvojenih glasova, umesto na očekivanih 15%.
Ne može mi se zameriti da nisam pokušala da razumem, NC umalo uši da mi izvuče zbog toga, ali dalje od haj-ho lako ćemo kad skinemo vlast nisam primetila ni kod njega (njih) ni kod njegovih pristalica.
- Guest
- Post n°606
Мени је рецимо и овај лудак далеко забавнији од Белог. Ал шта знам ја?William Murderface wrote:Veletin wrote:Beli lako može da pošalje J&J u političku penziju, ako budu na 10% osvojenih glasova, umesto na očekivanih 15%.
A onda iskaču nova lica!
2 Notorious: Не замери, заиста ме је занимало шта паметни људи виде у свему томе.
Last edited by No Country on Sun Mar 19, 2017 11:23 pm; edited 1 time in total
- Post n°607
Veletin wrote:Kada se otprilike prestaje sa objavljivanjem rezultata anketa o rejtinzima predsedničkih kandidata.
Nedelju dana pre izbora?
Jok, do izborne tisine a na internetu ce to stalno trajati.
- Post n°608
Naravno da je zabavniji, pobobu. Beli je parodija, a ovaj je oriđinal. Beli ode u šumu samo na photo shoot. Ovaj u šumi sagradio kuću od blata da u njoj živi s ženom i četvoro dece! Da neka od ovih privatnih televizija ima kliker pa da ih angažuju za srpski Duck Dynasty.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°609
bitno je uzdrmati psiha i pokazati narodu da se izborima može promijeniti nešto, pa na parlamentarnim glasati za ozbiljn(ij)e opcijeNotorious wrote:Možda bi me to slanje u političku penziju manje brinulo kad bih mogla i da naslutim šta to Beli nudi.Veletin wrote:Beli lako može da pošalje J&J u političku penziju, ako budu na 10% osvojenih glasova, umesto na očekivanih 15%.
Ne može mi se zameriti da nisam pokušala da razumem, NC umalo uši da mi izvuče zbog toga, ali dalje od haj-ho lako ćemo kad skinemo vlast nisam primetila ni kod njega (njih) ni kod njegovih pristalica.
- Post n°610
Pa nece ga uzdrmati ako ima 4-5 puta vise glasova od bilo koga drugog
_____
alt-lib
- Post n°611
William Murderface wrote:Naravno da je zabavniji, pobobu. Beli je parodija, a ovaj je oriđinal. Beli ode u šumu samo na photo shoot. Ovaj u šumi sagradio kuću od blata da u njoj živi s ženom i četvoro dece! Da neka od ovih privatnih televizija ima kliker pa da ih angažuju za srpski Duck Dynasty.
"Ja se preko ovih veriga obešenih preko ognjišta vezujem sa nebom..."
"Svako da da pomalo i...oslobodićemo se!"
Jes' Jevrejin, sunce ti...
- Post n°612
MNE wrote:bitno je uzdrmati psiha i pokazati narodu da se izborima može promijeniti nešto, pa na parlamentarnim glasati za ozbiljn(ij)e opcije
Razumem šta želiš da kažeš, ali sam uverena da ta poruka nije dobra i ne vodi otvaranju mogućnosti za ozbiljnije igrače.
- Post n°613
Notorious wrote:Možda bi me to slanje u političku penziju manje brinulo kad bih mogla i da naslutim šta to Beli nudi.Veletin wrote:Beli lako može da pošalje J&J u političku penziju, ako budu na 10% osvojenih glasova, umesto na očekivanih 15%.
Kod Belog pratim samo zabavni program.
J&J se očigledno nisu dovoljno kvalitetno "primili" u srbijanskoj političkoj kaljuzi. Loš semenski materijal.
- Post n°614
Detaljnije.
Ipsos: Vučić prvi, Preletačević drugi
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, prema najnovijem istraživanju agencije Ipsos stratedžik marketing, i dalje je ubedljivo prvi sa velikim šansama za pobedu već u prvom krugu na predsedničkim izborima sa 53 odsto podrške.
Kandidat Luka Maksimović koji se predstavlja kao Ljubiša Beli Preletačević izbio je na drugo mesto po popularnosti.
Prema istraživanju koje "Blic" ekskluzivno objavljuje, Preletačević u ovom trenutku ima oko 11 odsto podrške, Saša Janković 10,6 odsto, Vojislav Šešelj 8,7 odsto, a Vuk Jeremić 6,9 odsto.
Dalje slede Boško Obradović sa 3,5 odsto podrške, Saša Radulović 1,7 odsto, Nenad Čanak 1,7 odsto, Milan Stamatović 1,5 odsto, Aleksandar Popović 1,1 odsto i Miroslav Parović 0,3 odsto.
Marko Uljarević iz Ipsos stratedžik marketinga kaže da je u odnosu na podatke od pre tri nedelje, najozbiljnija promena rast Ljubiše Preletačevića Belog, odnosno Luke Maksimovića.
"Među onima koji su sada opredeljeni za njega najveće učešće imaju mlađi od 30 godina, ali značajan je broj i onih nešto malo starijih. Stariji birači, posebno najstariji, koji su ujedno i najbrojniji, teško prihvataju alternativni načini komunikacije i poruke bazirane na parodijama", objašnjava Uljarević za "Blic".
Kada je reč o izlaznosti, pojava Preletačevića nije dovela do većih promena u broju birača koji bi u ovom trenutku izašli na predsedničke izbore, pa bi se moglo zaključiti da većina birača koje Preletačević ima, dolazi iz kruga opozicionih birača.
"U prvom objavljenom istraživanju nismo imali sve kandidate pa je poređenje nešto teže. Na primer, Saša Radulović tada nije bio kandidat, ali vidimo da je njegov rejting značajno ispod rejtinga njegove stranke, pa bi se moglo zaključiti da izvestan broj birača 'Dosta je bilo' ide ka Preletačeviću", navodi Uljarević.
On dodaje da je "negativni trend kod Vuka Jeremića započet pre kandidature Preletačevića".
"Saša Janković i Vojislav Šešelj takođe imaju blagi pad rejtinga. Kako izostaje značajan rast izlaznosti, i kako je Vučićev rejting stabilan, može se zaključiti da se radi redistriduciji birača unutar opozicionog bloka u koju se sada umešao i Preletačević, pa pomalo 'oštetio' sve", navodi Uljarević.
Na pitanje šta se može očekivati do kraja kampanje, Uljarević ističe da će svakako biti još promena u rejtinzima.
"Za ovu kampanju je specifično to što većina kandidata nisu tradicionalni lideri stranaka koji imaju podršku svog biračkog tela. Usled toga birači se opredeljuju za jednog od njih, ali njihovo opredeljenje nije čvrsto i očekujem da će se rejtinzi kao posledica kampanje još menjati", objašnjava on.
Uljarević kaže da podaci i dalje govore da je veća verovatnoća da će se sve rešiti u prvom krugu, pri čemu, kako ističe, kod Vučića postoji rezerva potencijala od par procenata koja se može dobiti u danima do izbora, to jest u finišu izborne kampanje.
Istraživanje je sprovedeno u periodu od 16. do 18. marta na slučajnom reprezentativnom uzorku od 1.500 punoletnih građana Srbije. Podaci su prikupljeni metodom "lice u lice".
- Post n°615
Pa ako mogucnosti ozbiljnijih igraca zavise od Belog onda ti igraci nisu bas ozbiljniNotorious wrote:MNE wrote:bitno je uzdrmati psiha i pokazati narodu da se izborima može promijeniti nešto, pa na parlamentarnim glasati za ozbiljn(ij)e opcije
Razumem šta želiš da kažeš, ali sam uverena da ta poruka nije dobra i ne vodi otvaranju mogućnosti za ozbiljnije igrače.
- Post n°616
Podsetio bih samo da je Radulović apelovao da se Beli kandiduje, da je pričao da je to neophodno da se animiraju birači, kao i da će to doprineti strategiji da se Vučić porazi na ovim izborima.
- Post n°617
Filipenko wrote:Podsetio bih samo da je Radulović apelovao da se Beli kandiduje, da je pričao da je to neophodno da se animiraju birači, kao i da će to doprineti strategiji da se Vučić porazi na ovim izborima.
Ma nema potrebe da podsećaš. Najveće će mi zadovoljstvo biti kad Beli dobije 4 puta više glasova od njega da slušam kako mu ovaj objašnjava kako je u stvari on njemu nekakav kurčev vođa (opozicije).
_____
alt-lib
- Guest
- Post n°618
kapetanm wrote:Па нисам разумео оно за младе
Zaboravio sam da stavim emotikon dede koji vitla stapom, tad bi bilo jasno da je je u pitanju dobrocudna ironija.
- Post n°619
kapetanm wrote:Pa ako mogucnosti ozbiljnijih igraca zavise od Belog onda ti igraci nisu bas ozbiljni
Ne samo da nema ozbiljnih igrača, nego za sada nema ni iole respektabilnih igrača, zato i mislim da odnos prema politici koji se promoviše podrškom Belom nije dobar teren za buduće korake, bilo čije, koji bi ipak trebalo da budu promišljeniji i politički artikulisaniji od puke parodije koja je trenutno na ceni. .
Last edited by Notorious on Mon Mar 20, 2017 12:02 am; edited 1 time in total
- Post n°620
A, ja reko stvarno (emotikonbukva)
- Post n°621
koliko su ova istrazivanja zapravo tacna?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°622
Na osnovu istraživanja koje sam upravo sproveo, sa sigurnošću mogu da kažem - 0%.
_____
- Post n°623
ostap bender wrote:koliko su ova istrazivanja zapravo tacna?
mislis, koliko su zapravo stvarna? ja iskreno ne verujem ni da su uopste radjena.
sto se tacnosti tice, sve metode su nepouzdane i ne vrede pisljiva boba.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°624
pa dobro onda ovako: koliko sns krade na izborima i koliko im to dopusta evropa kojoj tezimo?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°625
ostap bender wrote:koliko su ova istrazivanja zapravo tacna?
Rejting Vuka Jeremića je nakon 20 dana kvalitetne kampanje pao sa 13,3% na 6,9%.
[/url]
[/url]