plachkica wrote:Ako je intervju dao kao Beli, ovo je očekivano, deo uloge
Ja to skroz kapiram, ali konceptualna umetnost u politici ima granice. Ali ok, necu da kenjam, daj prvo da vidimo sta je tacno rekao.
plachkica wrote:Ako je intervju dao kao Beli, ovo je očekivano, deo uloge
Notorious wrote:
Mislim da je MNE* na dobrom tragu, kako god bilo, kvalifikovanje Jankovića kao krugodvojkaškog gospodičića ide Jankoviću u prilog,
Notorious wrote:Mislim da je MNE* na dobrom tragu, kako god bilo, kvalifikovanje Jankovića kao krugodvojkaškog gospodičića ide Jankoviću u prilog,
Pržun wrote:Notorious wrote:
Mislim da je MNE* na dobrom tragu, kako god bilo, kvalifikovanje Jankovića kao krugodvojkaškog gospodičića ide Jankoviću u prilog,
Mozda kao kandidatu za predsednika SO Stari Grad. Sigurno ne kao kandidatu za predsednika Srbije.
ama to stoji ali nije u pitanju Janković već njegovi birači koji su većinom fakultetski obrazovani urbani tipoviKinder Lad wrote:
Mislim, covek odrastao na potezu obala Drine - selo pored Valjeva i on je kao tipican "gospodicic iz tzv kruga dvojke".
Kinder Lad wrote:Notorious wrote:Mislim da je MNE* na dobrom tragu, kako god bilo, kvalifikovanje Jankovića kao krugodvojkaškog gospodičića ide Jankoviću u prilog,
Ma apsolutno mu ne ide u prilog, na stranu sto je besmislica cak i na nivou modela. Mislim, covek odrastao na potezu obala Drine - selo pored Valjeva i on je kao tipican "gospodicic iz tzv kruga dvojke". Pa to je van pameti. Da ne nabrajam sad streljanu, dogu itd. apsolutno nista se ne uklapa u taj zamisljeni "krug dvojke".
Notorious wrote:Kinder Lad wrote:
Ma apsolutno mu ne ide u prilog, na stranu sto je besmislica cak i na nivou modela. Mislim, covek odrastao na potezu obala Drine - selo pored Valjeva i on je kao tipican "gospodicic iz tzv kruga dvojke". Pa to je van pameti. Da ne nabrajam sad streljanu, dogu itd. apsolutno nista se ne uklapa u taj zamisljeni "krug dvojke".
Ne ide mu u prilog krugodvojkaštvo kao takvo, nego što je to izjavio Beli. Krugodvojkaštvo nema pozitivnu konotaciju, svesna sam toga.
MNE wrote:ama to stoji ali nije u pitanju Janković već njegovi birači koji su većinom fakultetski obrazovani urbani tipoviKinder Lad wrote:
Mislim, covek odrastao na potezu obala Drine - selo pored Valjeva i on je kao tipican "gospodicic iz tzv kruga dvojke".
Notorious wrote:MNE wrote:
ama to stoji ali nije u pitanju Janković već njegovi birači koji su većinom fakultetski obrazovani urbani tipovi
Mislim da bi ljudima zasmetalo zato što krugodvojkaštvo nema pozitivnu konotaciju, pa bi se to smatralo napadom na Jankoviča, a ne zato što su obrazovani, urbani ili štagod.
Kinder Lad wrote:Jbg, ako covek ima podrsku oko 4% on je politicka cinjenica.