Yugopapir
- Post n°152
Re: Yugopapir
Poslednji pravi jugoslovenski doček Nove godine: Nadrealisti, Mr. Bean, Disko folk, Erotski program... https://t.co/PcvMkEIXdq pic.twitter.com/wbP2fEPQId
— Yugopapir (@Yugopapir) January 13, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°153
umro sam od žala za mladošću rajt nau. još neko da stavi onu sliku sa amigom, igricama i džojstikom dok napolju veje sneg pa da otvaram prozor za skok.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°154
Isto, zato sam i okacio. Ovo je bukvalno esencija mog dečaštva. Sećam se izuzetno živo bukvalno svega ovde, uključujući i Electric Blue
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°155
Uvek kada kroz prozora moje sobe u kojoj sam proveo prvu polovinu zivota vidim kako veje sneg, setim se ovog albuma uz koji sam spremao neki mnogo zajeban ispit:
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°156
Pamtim doček '90. bolje nego prošlogodišnji, živiotodjelnica mi bio, jedna faza života završila, druga počela. Još uvijek u govoru koristim Đurinu grohotom se smijem iz skeča sa sto maraka veznaih za pecaroški najlon. Iz istog skeča koristim i Hadžialagić, primjenjivo je u mnogo situacija i jedno i druho. Sjećam se i suludog Rambovog mini koncerta na nekom od tvsa programa. A onda je neko pustio Na straži pored Prizrena i raspade se sve.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°158
Skec iz teksta ispao iz emisije
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°159
Može na više tema, ali mi se nekako ovde najviše uklapa.
Guest post: YU in the library https://t.co/NGutSYn1uu
— Reel Librarians (@Reel_Librarians) January 26, 2022
_____
- Post n°160
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°161
Ногекако.
Што рече један другар, студирао политичке, „некоме отац остави капитал, неко мора у књижару“.
Што рече један другар, студирао политичке, „некоме отац остави капитал, неко мора у књижару“.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°162
nije tema ali ex mi je bibliotekarka i ova scena iz varljivog leta je
hm
inace gledam onu zgradu ispred palate albanije gde je makavejev snimao razume se onu scenu sa evom ras i u fazonu sam jebote to ce sve nestati
hm
inace gledam onu zgradu ispred palate albanije gde je makavejev snimao razume se onu scenu sa evom ras i u fazonu sam jebote to ce sve nestati
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°163
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°164
Где ме нађе... обе рекламе пореклом из мог краја су од мојих тадашњих муштерија... Од чега сам једног био скроз заборавио.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...