Yugopapir
- Post n°101
Re: Yugopapir
A jbg, meni zao sto necu videti kako ce izgledati svet za 200-300 godina a i da se malo pomaknemo od brojki na koje smo navikli, kopka me kako ce izgledati milionita godina... ali jbg, izgleda da necu to saznati
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°102
ficfiric wrote:A jbg, meni zao sto necu videti kako ce izgledati svet za 200-300 godina a i da se malo pomaknemo od brojki na koje smo navikli, kopka me kako ce izgledati milionita godina... ali jbg, izgleda da necu to saznati
mogu ja da ti kazem - nece biti ljudi na Zemlji, to je 110%
- Post n°103
Mislis, preselice se?
Ma, ako je covecanstvo ovoliko napredovalo u ovih par hiljada godina i taj napredak se stalno ubrzava, ne sumnjam da ce i naredne generacije naci resenje za ono sto ih bude ugrozavalo
Ma, ako je covecanstvo ovoliko napredovalo u ovih par hiljada godina i taj napredak se stalno ubrzava, ne sumnjam da ce i naredne generacije naci resenje za ono sto ih bude ugrozavalo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°104
Ili ce se preseliti, ili ce se unistiti, a ako ostanu na Zemlj...za milion godina to sigurno nece biti ono sto danas zovemo "ljudima". I to i bez tehnologije, a sa njom da ne pricamo.
- Post n°105
Kada bih živeo tisuću godina, ceo život bi mi stao u 1 dan.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°106
ficfiric wrote:A jbg, meni zao sto necu videti kako ce izgledati svet za 200-300 godina a i da se malo pomaknemo od brojki na koje smo navikli, kopka me kako ce izgledati milionita godina... ali jbg, izgleda da necu to saznati
- Post n°107
ficfiric wrote:Mislis, preselice se?
Ma, ako je covecanstvo ovoliko napredovalo u ovih par hiljada godina i taj napredak se stalno ubrzava, ne sumnjam...
imam potpuno drugaciji utisak
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°108
_____
- Post n°109
zadnja korica conan saga-e februar 1991.
_____
- Guest
- Post n°110
Narudžbenica čoveče...da, tako se naručivalo. Zaboravio sam da je to postojalo. Ko zna šta sam sve zaboravio.
- Post n°111
Заборавило се да су тада биле популарне те саге (о Форсајтима на тевеу, а онда се ширило, штогод да има реч сага у наслову се боље продавало него ако нема).
После се пронашло да је и то са Форсајтима била комуњарска ујдурма за блесављење народних маса, па су тихо укинуте и временом и забрањене. Сад имамо само сага-е, кинеско ђубре.
После се пронашло да је и то са Форсајтима била комуњарска ујдурма за блесављење народних маса, па су тихо укинуте и временом и забрањене. Сад имамо само сага-е, кинеско ђубре.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°112
nalog sa ženinog laptopa wrote:zadnja korica conan saga-e februar 1991.
Dejan je bar deceniju zakasnio, video kasete jesu bile nova stvar ali Bruslijevština je već do sredine osamdesetih izgubila na popularnosti. 1991. je JCVD, ninđucu ili aikido (zahvaljujući Stiven Sigalu) bili in. Pravi poso su napravili izdavači knjiga o Brusovom životu i o tome kako je Brus vježbao još krajem sedamdesetih. U vakat izdavanja Dejanove kasete, na nunčake su se ozbiljno ložili još Bore Lee i moj poznanik koji je kasnije snimio prvi bosanski kung fu film. Vjerujem i da je Dejan nešto slično pokušao.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°113
fikret hadžiabdić wrote:moj poznanik koji je kasnije snimio prvi bosanski kung fu film
hej prijatelju ne možeš da napišeš ovako nešto bez prateće dokumentacije
- Post n°114
Сећа ли се неко Харија Џексона, фото режисера вестерна из Бијељине?
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°115
Kirko Skaddeng wrote:fikret hadžiabdić wrote:moj poznanik koji je kasnije snimio prvi bosanski kung fu film
hej prijatelju ne možeš da napišeš ovako nešto bez prateće dokumentacije
Od '16. dostupan i na YT. U jesen '14. je prikazan u salama desetak bosanskih gradova. Na jednoj od projekcija sam bio gost
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°117
паће wrote:Сећа ли се неко Харија Џексона, фото режисера вестерна из Бијељине?
Kako da ne. Samo što je malo šta ostalo sačuvano od njegovih uradaka.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°118
fikret hadžiabdić wrote:nalog sa ženinog laptopa wrote:zadnja korica conan saga-e februar 1991.
Dejan je bar deceniju zakasnio, video kasete jesu bile nova stvar ali Bruslijevština je već do sredine osamdesetih izgubila na popularnosti. 1991. je JCVD, ninđucu ili aikido (zahvaljujući Stiven Sigalu) bili in. Pravi poso su napravili izdavači knjiga o Brusovom životu i o tome kako je Brus vježbao još krajem sedamdesetih. U vakat izdavanja Dejanove kasete, na nunčake su se ozbiljno ložili još Bore Lee i moj poznanik koji je kasnije snimio prvi bosanski kung fu film. Vjerujem i da je Dejan nešto slično pokušao.
mene najvise zanima efikasnost nuncaki u borbi, milsim da sam procitao negde da su bulja
_____
- Post n°119
nalog sa ženinog laptopa wrote:fikret hadžiabdić wrote:
mene najvise zanima efikasnost nuncaki u borbi, milsim da sam procitao negde da su bulja
Ne znam kako izgleda kad njima barata majstor, ono što sam vidio ili čuo, uglavnom je bilo opasnije po rukovaoca nego po napadnutog.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°120
Da dafikret hadžiabdić wrote:паће wrote:Сећа ли се неко Харија Џексона, фото режисера вестерна из Бијељине?
[size=30]Ovdje smo snimali Rome, oni su bili Indijanci. Motorom smo dolazili ovdje, dva dana se snimalo. Zamislite sad, Hari je imao motor i tri puta je do Bijeljine dolazio po svakog od nas. A za Rome smo iznajmljivali auto jer ih je bilo puno, oko 25. 5 puta se Hari vraćao po njih. Dugo je i maskiranje trajalo, čerupali smo pijetlove za perje, šminkali ih...sve to za 4 minute filma”, sjeća se tih godina Muratović.[/size]
Last edited by kapetanm on Sat Jan 30, 2021 4:27 pm; edited 1 time in total
- Post n°121
Isto me je zainteresovalo i evo sad citam da su zabranjene u UK i nekim americkim drzavama i gledam rednek yt majstore. Nikad mi nije palo na pamet, ali nasuprot fensi kung fu filmova, najprostiji zamah moze da nanese strasno brutalan udarac.nalog sa ženinog laptopa wrote:fikret hadžiabdić wrote:
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°122
One su beše nastale kao priručno oružje, tj. služile su za mlaćenje pirinča?
Zamisli 10 seljaka sa Okinave koji navale na tebe tim čudima.
Nego, vanvremeno pitanje: kako ste ih zvali u detinjstvu, čake, čaklje, nučake? Kod mene su bile čake.
Nego, vanvremeno pitanje: kako ste ih zvali u detinjstvu, čake, čaklje, nučake? Kod mene su bile čake.
- Post n°123
Kirko Skaddeng wrote:One su beše nastale kao priručno oružje, tj. služile su za mlaćenje pirinča?
Čoke.
Jesu alatka za mlaćenje riže i kao alatka su imale tri spojene oblice, ne dvije kao ove borbene.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°124
Kad smo kod mlataranja secate li se klik-klaka?
- Post n°125
kapetanm wrote:Da dafikret hadžiabdić wrote:
Ovdje smo snimali Rome, oni su bili Indijanci. Motorom smo dolazili ovdje, dva dana se snimalo. Zamislite sad, Hari je imao motor i tri puta je do Bijeljine dolazio po svakog od nas. A za Rome smo iznajmljivali auto jer ih je bilo puno, oko 25. 5 puta se Hari vraćao po njih. Dugo je i maskiranje trajalo, čerupali smo pijetlove za perje, šminkali ih...sve to za 4 minute filma”, sjeća se tih godina Muratović.
Сва тројица су ми као однекуд познати. Овај десно пљунути Милан Срдоч / Екрем Јеврић (не знам ко је од те двојице играо оног другог), а овај лево онај Словенац што је био у сто филмова крајем седамдесетих, час играо партизана час швабу. Овај средњи свирао на некој свадби кад сам био клинац.
_____