Čedonir Čeda Chaddah Jovanović
- Guest
- Post n°576
Re: Čedonir Čeda Chaddah Jovanović
ovo je nešto što se tipično dešava polipima u debelom crevu vučića, čanku, jovanoviću, srbljanovićki
- Post n°577
Пончо му се налази скоро под прозором, мора да му је издув из димњака кварио поглед на залазак Сунца...
А можда га јесу пустили да чека са осталим смртницима на своју поруџбину.
А можда га јесу пустили да чека са осталим смртницима на своју поруџбину.
- Post n°578
Gde Čadda to živi, nije valjda da je toliko propo da je na Nbg?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°579
Она зграда где је био СоЖе.Marius Lăcătuș wrote:Gde Čadda to živi, nije valjda da je toliko propo da je na Nbg?
Има ту наводно и Новак стан (бар се мувао у неком тренутку).
А преко пута је и Расим Љајић био док је био на позицији.
Потцењујеш вредност места за паркинг и добрих саобраћајница
- Post n°580
Ortak mi je rentirao tu gajbu, jeste ogromno / 200+ m2 ali svejedno, seljara.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°581
Mediji takođe prenose da je odvezen policijskim vozilom, kao i da se tokom razgovora sa pripadnicima intervente jedinice smejao.
Supruga Čedomira Jovanovića Jelena rekla je za medije da su ga večeras napali navijači u blizini zgrade u kojoj žive.
Ona ističe da su u pitanju pripadnici navijačke grupe "Hijene", čiji je vođa bio Velibor Dunjić.
Jovanović je pre nekoliko godina imao sukob sa Dunjićem, koji je 2014. godine ubijen.
Supruga Čedomira Jovanovića Jelena rekla je za medije da su ga večeras napali navijači u blizini zgrade u kojoj žive.
Ona ističe da su u pitanju pripadnici navijačke grupe "Hijene", čiji je vođa bio Velibor Dunjić.
Jovanović je pre nekoliko godina imao sukob sa Dunjićem, koji je 2014. godine ubijen.
_____
????
- Guest
- Post n°582
pa da, onda je mrmot zavio čokoladu, a izlog naskočio na kamen
- Guest
- Post n°583
Mislio sam da će sa dolaskom jutra biti malo razboritiji, ali u jutrošnjoj izjavi potvrdio je da je razbio vrata Pončoa jer su ga iznervirali navijači. Verovatno mu je neko nešto dobacio i potom je upao u roid rage. Neobično je to što on veruje da je to legitiman postupak.
Redovno me čekaju kao i sinoć. Bacio sam stolicu u staklo, jesam. Jer oni samo taj jezik razumeju, nijedan drugi. Ovo je problem, a nije problem Beton hala...
- Post n°584
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°585
Umesto ruganja, možda bi bilo lepo imati malo saosećanja sa Čedom Jovanovićem. Otkud mi znamo šta se tom čoveku u životu dešava i šta je razlog ovih ispada.
— Rada Trajkovic (@trajkovic_rada) June 3, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°586
Ako dobro razumem, viče na policiju da pogase "svetla" (rotaciju) jer mu deca spavaju?
- Post n°588
svaka zgrada je imala tako bahatog lika. obicno su to bili bitni likovi koji su imali vezu kod precednika kucnog saveta
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°589
Ako je neko za Beograd na vodi, onda je to on - Čeda, Đani, Viki, Jana, Žika seljak, Dr Kon...
To je to. Tu su svi.
To je to. Tu su svi.
_____
- Guest
- Post n°590
ja navijam da se on i navijači međusobno poubijaju
- Post n°591
Marvelous Bhagavan wrote:Ako dobro razumem, viče na policiju da pogase "svetla" (rotaciju) jer mu deca spavaju?
Mislim da ne spavaju, rekao je da je isao po hleb da im napravi przenice.
Sad, nagadjam, posto mu je drzava ukinula obezbedjenje on ne zna gde se to nabavlja, dosao je u taj Ponco, pa kad su mu clanovi Hijena koji rade u lokalu rekli da nemaju stari hleb, onda je on razbio staklo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°592
Uostalom, strpimo se do veceras
Gost @banesovljanski u emisiji #360stepeni od 20h biće @Ceda_Jovanovic https://t.co/x1G4PPQdK5 pic.twitter.com/lAzyIG6wpE
— TV N1 Beograd (@N1infoBG) June 3, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°593
А шта ако су на крају сви заједно сели и попили заједно?
Миссим... нема лоше рекламе. Кад бих ја чуо за те Хигијене или како се већ зову, име кафића сам већ заборавио, а и Чадахаха замало, ал' ето промешкољи се понекад да се зна да је жив.
Миссим... нема лоше рекламе. Кад бих ја чуо за те Хигијене или како се већ зову, име кафића сам већ заборавио, а и Чадахаха замало, ал' ето промешкољи се понекад да се зна да је жив.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°594
Одмах иза Понча, на 50м, је велики Макси који ради нон стоп.
Нема шансе да то не зна.
Нема шансе да то не зна.
- Post n°595
Krokodilske suze i govor superheroja
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°596
Gledamo snimke od sinoć. Lokal nije prestajao da radi celu noć...
Chadda: Ma, kakvi!
Chadda: Ma, kakvi!
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°597
šta je bilo jel im menjao imena, nisu više zora lajf anđelija hope aleksandar vision?
e sad ozbiljno, taj mikroprostor - nekakav otvoreni tržni centar iz poncha jeste stvarno navijački zajeban, ne razumem se u blokove ali mislim da to duži ekipa iz bloka 21 koja je jedna od najgorih - ceo prostor je u omažima dunjiću i drugim ubijenim ciganima. dobro sam ih upoznao kada sam dole ordinirao dok mi je pas ležao u "spini" nakon 4 operacije i tronedeljne hospitalizacije kod milana. likovi su napolju 24/7, što u kafićima iza ponča što napolju na žardinjerima i kao besni psi se izdrkavaju na svakome koga ne znaju iz kraja, uključujući to što mi nisu dali da vežem bajs za neki stub jer se "tu igraju njihova deca pa im smeta". čeda im je idealna meta i ovo nije poslednje, sem ako im vođe ne pozove na raport onaj ko ih duži u MUP-u pa dobiju naređenje. isto kao što su imali verovatno isto takvo naređenje da naprave sranje da bi mediji imali čime da se bave par dana a ne vlastima.
e sad ozbiljno, taj mikroprostor - nekakav otvoreni tržni centar iz poncha jeste stvarno navijački zajeban, ne razumem se u blokove ali mislim da to duži ekipa iz bloka 21 koja je jedna od najgorih - ceo prostor je u omažima dunjiću i drugim ubijenim ciganima. dobro sam ih upoznao kada sam dole ordinirao dok mi je pas ležao u "spini" nakon 4 operacije i tronedeljne hospitalizacije kod milana. likovi su napolju 24/7, što u kafićima iza ponča što napolju na žardinjerima i kao besni psi se izdrkavaju na svakome koga ne znaju iz kraja, uključujući to što mi nisu dali da vežem bajs za neki stub jer se "tu igraju njihova deca pa im smeta". čeda im je idealna meta i ovo nije poslednje, sem ako im vođe ne pozove na raport onaj ko ih duži u MUP-u pa dobiju naređenje. isto kao što su imali verovatno isto takvo naređenje da naprave sranje da bi mediji imali čime da se bave par dana a ne vlastima.
_____
#FreeFacu
- Post n°598
Meni te opasne ekipe iz blokova neki mit
Secam se kako sam se raspravljo sa nekom ribom bivsom i ona se okrenu i poce bukvalno da bezi od mene
A ja u neveri. I krenem za njom i neki balvani sa klupe kao poceli dobacyju trci trci
Ja reko samo u prolazu, nisam ih ni pogledo, reko im kad zavrsim sa njom dolazim kod vas
Takav muk je usledio
Nije 21 doduse, nego tamo kod opstine
Znaci gagula poceo siri muda
Secam se kako sam se raspravljo sa nekom ribom bivsom i ona se okrenu i poce bukvalno da bezi od mene
A ja u neveri. I krenem za njom i neki balvani sa klupe kao poceli dobacyju trci trci
Ja reko samo u prolazu, nisam ih ni pogledo, reko im kad zavrsim sa njom dolazim kod vas
Takav muk je usledio
Nije 21 doduse, nego tamo kod opstine
Znaci gagula poceo siri muda
Last edited by Mr.Pink on Thu Jun 03, 2021 6:41 am; edited 1 time in total
- Post n°599
Пре 20ак година је у једном од тих кафића иза ординирао војвода Синиша Вучинић.
А та новија екипа је поставила испред мурала Дуњићу огромну заставу на јарболу. Јер ето воле Србију. И тако она виси, супротно прописима, сва исцепана.
А та новија екипа је поставила испред мурала Дуњићу огромну заставу на јарболу. Јер ето воле Србију. И тако она виси, супротно прописима, сва исцепана.
- Post n°600
Red je da su čuje himna 21.
_____