Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čedonir Čeda Chaddah Jovanović

Anonymous
    Guest

Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 24 Empty Re: Čedonir Čeda Chaddah Jovanović

Post by Guest Wed Jun 02, 2021 2:52 pm

ovo je nešto što se tipično dešava polipima u debelom crevu vučića, čanku, jovanoviću, srbljanovićki
    Sotir

Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 24 Empty Re: Čedonir Čeda Chaddah Jovanović

Post by Sotir Wed Jun 02, 2021 2:59 pm

Пончо му се налази скоро под прозором, мора да му је издув из димњака кварио поглед на залазак Сунца...

А можда га јесу пустили да чека са осталим смртницима на своју поруџбину.
    kondo

Post by kondo Wed Jun 02, 2021 3:02 pm

Gde Čadda to živi, nije valjda da je toliko propo da je na Nbg?

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Sotir

Post by Sotir Wed Jun 02, 2021 3:05 pm

Marius Lăcătuș wrote:Gde Čadda to živi, nije valjda da je toliko propo da je na Nbg?
    Она зграда где је био СоЖе.
    Има ту наводно и Новак стан (бар се мувао у неком тренутку).
    А преко пута је и Расим Љајић био док је био на позицији.

Потцењујеш вредност места за паркинг и добрих саобраћајница
    kondo

Post by kondo Wed Jun 02, 2021 3:18 pm

Ortak mi je rentirao tu gajbu, jeste ogromno / 200+ m2 ali svejedno, seljara.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Wed Jun 02, 2021 5:23 pm

Mediji takođe prenose da je odvezen policijskim vozilom, kao i da se tokom razgovora sa pripadnicima intervente jedinice smejao.

Supruga Čedomira Jovanovića Jelena rekla je za medije da su ga večeras napali navijači u blizini zgrade u kojoj žive.

Ona ističe da su u pitanju pripadnici navijačke grupe "Hijene", čiji je vođa bio Velibor Dunjić.

Jovanović je pre nekoliko godina imao sukob sa Dunjićem, koji je 2014. godine ubijen.

_____
    ????
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Jun 02, 2021 11:36 pm

pa da, onda je mrmot zavio čokoladu, a izlog naskočio na kamen
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Jun 03, 2021 1:12 am

Mislio sam da će sa dolaskom jutra biti malo razboritiji, ali u jutrošnjoj izjavi potvrdio je da je razbio vrata Pončoa jer su ga iznervirali navijači. Verovatno mu je neko nešto dobacio i potom je upao u roid rage. Neobično je to što on veruje da je to legitiman postupak.

Redovno me čekaju kao i sinoć. Bacio sam stolicu u staklo, jesam. Jer oni samo taj jezik razumeju, nijedan drugi. Ovo je problem, a nije problem Beton hala...
    Notxor

Post by Notxor Thu Jun 03, 2021 2:19 am

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Jun 03, 2021 2:29 am

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Jun 03, 2021 2:29 am

Ako dobro razumem, viče na policiju da pogase "svetla" (rotaciju) jer mu deca spavaju?
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Jun 03, 2021 2:30 am

težak je to život
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Thu Jun 03, 2021 2:33 am

svaka zgrada je imala tako bahatog lika. obicno su to bili bitni likovi koji su imali vezu kod precednika kucnog saveta

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Notxor

Post by Notxor Thu Jun 03, 2021 2:42 am

Ako je neko za Beograd na vodi, onda je to on - Čeda, Đani, Viki, Jana, Žika seljak, Dr Kon... 
    To je to. Tu su svi.

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Jun 03, 2021 3:09 am

ja navijam da se on i navijači međusobno poubijaju
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Jun 03, 2021 3:40 am

Marvelous Bhagavan wrote:Ako dobro razumem, viče na policiju da pogase "svetla" (rotaciju) jer mu deca spavaju?

Mislim da ne spavaju, rekao je da je isao po hleb da im napravi przenice.

Sad, nagadjam, posto mu je drzava ukinula obezbedjenje on ne zna gde se to nabavlja, dosao je u taj Ponco, pa kad su mu clanovi Hijena koji rade u lokalu rekli da nemaju stari hleb, onda je on razbio staklo

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Thu Jun 03, 2021 3:42 am

Uostalom, strpimo se do veceras

_____

Uprava napolje!

паће

Post by паће Thu Jun 03, 2021 4:01 am

А шта ако су на крају сви заједно сели и попили заједно?

Миссим... нема лоше рекламе. Кад бих ја чуо за те Хигијене или како се већ зову, име кафића сам већ заборавио, а и Чадахаха замало, ал' ето промешкољи се понекад да се зна да је жив.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Sotir

Post by Sotir Thu Jun 03, 2021 4:04 am

Одмах иза Понча, на 50м, је велики Макси који ради нон стоп.
    Нема шансе да то не зна.
    disident

Post by disident Thu Jun 03, 2021 4:16 am

Krokodilske suze i govor superheroja

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Solus_Rex

Post by Solus_Rex Thu Jun 03, 2021 5:26 am

Gledamo snimke od sinoć. Lokal nije prestajao da radi celu noć... 
    Chadda: Ma, kakvi!
    Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 24 286371741

_____
    "Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
    A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža."  - Monsier K.
    kondo

Post by kondo Thu Jun 03, 2021 5:49 am

šta je bilo jel im menjao imena, nisu više zora lajf anđelija hope aleksandar vision?

e sad ozbiljno, taj mikroprostor - nekakav otvoreni tržni centar iz poncha jeste stvarno navijački zajeban, ne razumem se u blokove ali mislim da to duži ekipa iz bloka 21 koja je jedna od najgorih - ceo prostor je u omažima dunjiću i drugim ubijenim ciganima. dobro sam ih upoznao kada sam dole ordinirao dok mi je pas ležao u "spini" nakon 4 operacije i tronedeljne hospitalizacije kod milana. likovi su napolju 24/7, što u kafićima iza ponča što napolju na žardinjerima i kao besni psi se izdrkavaju na svakome koga ne znaju iz kraja, uključujući to što mi nisu dali da vežem bajs za neki stub jer se "tu igraju njihova deca pa im smeta". čeda im je idealna meta i ovo nije poslednje, sem ako im vođe ne pozove na raport onaj ko ih duži u MUP-u pa dobiju naređenje. isto kao što su imali verovatno isto takvo naređenje da naprave sranje da bi mediji imali čime da se bave par dana a ne vlastima.

_____
    #FreeFacu

Mr.Pink

Post by Mr.Pink Thu Jun 03, 2021 6:36 am

Meni te opasne ekipe iz blokova neki mit

Secam se kako sam se raspravljo sa nekom ribom bivsom i ona se okrenu i poce bukvalno da bezi od mene

A ja u neveri. I krenem za njom i neki balvani sa klupe kao poceli dobacyju trci trci

Ja reko samo u prolazu, nisam ih ni pogledo, reko im kad zavrsim sa njom dolazim kod vas

Takav muk je usledio 

Nije 21 doduse, nego tamo kod opstine

Znaci gagula poceo siri muda

Last edited by Mr.Pink on Thu Jun 03, 2021 6:41 am; edited 1 time in total
    Sotir

Post by Sotir Thu Jun 03, 2021 6:40 am

Пре 20ак година је у једном од тих кафића иза ординирао војвода Синиша Вучинић.

А та новија екипа је поставила испред мурала Дуњићу огромну заставу на јарболу. Јер ето воле Србију. И тако она виси, супротно прописима, сва исцепана.
    Notxor

Post by Notxor Thu Jun 03, 2021 7:14 am

Red je da su čuje himna 21.

_____

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 8:13 am