Čedonir Čeda Chaddah Jovanović
- Post n°551
Re: Čedonir Čeda Chaddah Jovanović
za jednog gancija
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°552
Lider LDP Čedomir Jovanović tvrdi da je danas samoinicijativno otkazao obezbeđenje koje mu je pre 20 godina dodelila policija i da je to uradio iz revolta jer ga je policija, kako navodi, ranije danas obavestila da povlače obezbeđenje njegovoj deci.
- Došli su ljudi iz Uprave za obezbeđenje ličnosti i obavestili me da ukidaju obezbeđenje za moju decu. Tražio sam da mi napismeno dostave procenu po kojoj je takva odluka doneta, ali rekli su da nema papira već da mi prenose usmeno. Onda sam rekao: "Mene ćete da čuvate, a moju decu nećete?! E, pa ne može!" I vratio sam obezbeđenje - kaže lider LDP-a.
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3687037/cedomir-jovanovic-pretnje-obezbedjenje
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°553
Jovanović kaže da je pre nekoliko dana išao na sastanak i da je stajao na semaforu kada je čovek na autobuskoj stanici skinuo pantalone i pokazao mu polni organ.
- To je trajalo tri minuta, ali niko iz moje pratnje nije odreagovao. I da nisam bio tu i da nisam štićena ličnost, pa valjda je red da sankcionišu onoga ko narušava javni red i mir - ističe Jovanović.
- To je trajalo tri minuta, ali niko iz moje pratnje nije odreagovao. I da nisam bio tu i da nisam štićena ličnost, pa valjda je red da sankcionišu onoga ko narušava javni red i mir - ističe Jovanović.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°554
a kad se on skidao u siminoj i polivao ladnom vodom, onda to nije bilo narušavanje
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°555
disident wrote:Jovanović kaže da je pre nekoliko dana išao na sastanak i da je stajao na semaforu kada je čovek na autobuskoj stanici skinuo pantalone i pokazao mu polni organ.
dobro bre janko...
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°557
Chadda je video Mišu Tumbasa.
edit: sad videh "pre nekoliko dana". Video je Mišin duh.
edit: sad videh "pre nekoliko dana". Video je Mišin duh.
Last edited by Notxor on Thu May 13, 2021 11:17 pm; edited 1 time in total
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°558
@mor:
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°560
Este primetili da nijedan politicar nije crko od kovida? Muzicari i glumci ko snoplje.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°561
pa političarima ne verujem ni kad kažu da su zaraženi
- Post n°562
Vilmos Tehenészfiú wrote:Este primetili da nijedan politicar nije crko od kovida? Muzicari i glumci ko snoplje.
Па био онај у Нишу или где... ал, да, ништа изнад општинског нивоа.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°563
a u svetu? umro je valjda herman cain od rone (nakon sto je bio na tramparinom mitingu)
_____
- Post n°564
boomer crook wrote:a u svetu? umro je valjda herman cain od rone (nakon sto je bio na tramparinom mitingu)
Jbg, komorbiditet(tm)
- Post n°565
Odvratni ste.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°566
Umro je predsednik Tanzanije, isti onaj koji je testirao avokado na kovid.
- Post n°567
Nije trebalo da jede avokado.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°569
ČEDA JOVANOVIĆ POTPUNO PODIVLJAO! Demolirao lokal brze hrane u Novom Beogradu?!
https://www.kurir.rs/crna-hronika/3701307/ceda-jovanovic-potpuno-podivljao-demolirao-lokal-brze-hrane-u-novom-beogradu
Lider LDP Čedomir Jovanović večeras, nešto pre 22 sata demolirao je lokal brze hrane Pončo u Novom Beogradu, nezvanično saznaje Kurir!
Zasad se ne zna šta je prethodilo ovom divljačkom činu, a sa lica mesta nezvanično saznajemo da su posetioci lokala bili u šoku kada su videli šta im se dešava pred očima..
Očevici su ispričali Kuriru da je Jovanović, pošto se posvađao sa radnicima, uzeo veliki kamen i gađao izlog, koji je polomljen u param parčad...
Policija je na licu mesta...
Uskoro opširnije
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°570
jel vidis dokle je Vucic doveo ove zemlju, da ne moze covek da se raduje ovakvim stvarima, kad je sad nebitno vec
_____
????
- Post n°571
sigurno su mu stavili goveđu salatu na picu umesto majoneza
_____
#FreeFacu
- Post n°572
ma ne bi on...
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°573
CBC koalicija u punom sjaju - ceka se da i Boris napravi picvajz. Imali smo restoran, lokal brze hrane, jos da Tadi bajatim hlebom prebije gosta u pekari
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°574
He's a lover, not a fighter.
_____
- Post n°575
Navijaci zvezde ga provocirali psujuci mu porodicu dok su agenti fsb obuceni u radnike ponča lupali zuce i stavljali kesice sa drogom u dzep, dok nije odlucio da brani svoj goli zivot jer policija ne dolazi. Sve to jer ne dozvolja da se izvuku oni koji su ubili Zorana i da odvuku Srpiju nazad u mrak devedesetih
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete