Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čedonir Čeda Chaddah Jovanović

Nektivni Ugnelj

Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 13 Empty Re: Čedonir Čeda Chaddah Jovanović

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jan 19, 2018 6:04 pm

No Country wrote:
    KinderLad wrote:
    Jbg, Diktotar lepo kaže - gadi mi se Srbija i sve u njoj i to je pošten stav. Ove tvoje teoretizacije ne mogu nekao da ukapiram.
    And by the way, don’t think that this is exactly fair. Ја заиста немам универзалну “теорију свега”. Покушавам да разговарам, на теме које ме занимају. А ова ме занима више од већине других: како смо пошли одакле смо пошли - и стигли овде?

Moja odgovornost u ovom razgovoru je što je zaista potrebno napisati esej zašto ne mislim da je to sve tako jednostavno, pa onda pokušavam da ukažem na nelogičnosti. U suštini to je tema koje se ne treba hvatati bez više sati na raspolaganju, a upravo su mi stigle palačinke Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 13 1143415371
    Anonymous
    Guest

Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 13 Empty Re: Čedonir Čeda Chaddah Jovanović

Post by Guest Fri Jan 19, 2018 6:40 pm

Палачинке као изговор, патентирао Шувар.  Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 13 1233199462

Ма не покушавам да те удавим, сасма је океј овако фрагментарно, понекад и овлаш. Beggars can't be choosers.
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Fri Jan 19, 2018 7:17 pm

KinderLad wrote:Svako ima razlog za frustraciju, poenta je kako je hendluješ. Na primer, dve pokrajine samo u Srbiji jesu objektivno izvestan razlog za frustraciju (šta, misliš da Hrvati ne bi bili frustrirani da su samo u Hrvatskoj postojale dve pokrajine i nigde više?), al to ne znači da imaš pravo da dovatiš stolicu i polupaš celu kafanu. Mislim, prosto, nema jednostavnih objašnjenja
    Drugo su Hrvati. Srbi su bili afirmirani državotvorci s glavnim gradom, s državno-pravnim i nacionalno-ideoškim kontinuitetom, s odsanjanim tisućljetnim snom, Pijemont. I najveća i najmnogoljudnija republika. Kakvi Hrvati.

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jan 19, 2018 7:53 pm

Pa, mislim, kakva Italija, takav i Pijemont...

Post by 1088 Wed Feb 07, 2018 5:42 pm

endebe je izgubio hipsterske glasove podrškom sačuvarima cetinjske i zetske, ali srećom postoje ljudi koji su uvek znali da prepoznaju prave probleme i najugroženije grupe u ovom gradu.

N1 wrote:LDP: Beogradski ugostitelji gube 45 miliona evra

Kandidati Liberalno-demokratske partije razgovarali su sa beogradskim ugostiteljima o problemima popout represije i visokih nameta sa kojima se vlasnici kafića, barova i klubova suočavaju.

LDP ocenjuje da ugostitelji gube oko 45 miliona evra prometa zbog ograničenja radnog vremena u Beogradu, a gradski budžet sedam miliona evra. Na sastanku je zaključeno da se ugostiteljstvo, kao grana privrede, sistemski uništava visokim nametima i represivnim merama, a čime je ugržena egzistencija na hiljade ljudi koji rade u tom sektoru, ali i i njihovih porodica, rekao je kandidat Jovan Najdenov.

Prema njegovim rečima, veliki problem ugostitelja predstavljaju nedoslednost i nepreciznost kada je reč o tumačenju zakona, koji svaka struktura unutar gradske uprave primenjuje kako njoj odgovara. 

Nejdanov je podsetio da taj sektor u Beogradu zapošljava više od 10.000 ljudi i pravi godišnji promet od 200 miliona evra i dodao da bi te brojke mogle da budu još veće da ne postoje brojne regulacije koje guše razvoj. 

"Ako lokale oslobodimo besmislenih taksi i propisa, na dobitku će biti svi – i ugostitelji, i mušterije, ali i brojni studenti koji u lokalima rade i ostvaruju prihode za svoje školovanje. Zbog svega toga, Liberalno-demokratska partija će u ovoj kampanji učiniti sve da se čuju svi problemi sa kojima se suočavaju ugostitelji u Beogradu", zaključio je Najdenov. 

Najdenov je naveo da LDP želi da Beograd sačuva status grada koji je poznat po velikom broju kafeterija, barova, restorana i noćnih klubova.

"Da bi to tako i ostalo, moraju se rešiti problemi preterane regulacije koju vrši grad, nedostatka koordinacije rada nadležnih inspekcija, ali i velikog broja fiskalnih i parafiskalnih nameta koji danas ograničavaju čitavu našu privredu", rekao je on.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Feb 07, 2018 5:42 pm

Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 13 3579118792 Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 13 3579118792 Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 13 3579118792

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Feb 15, 2018 1:32 am

Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 13 Vreme_logo

Lični stav>

Novi ljudi ili Tvoje lice zvuči poznato

stevan filipović

Poslednje godine propadanja LDP-a otkrile su razmere nedemokratičnosti u samom vrhu, ustrojstvo nalik privatnoj firmi Čedomira Jovanovića i njegovo robovanje poslovnim kombinacijama i privilegijama

Sutra u Vremenu.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Post by beatakeshi Thu Feb 15, 2018 12:43 pm

Nisam čitao, ali mogu da primetim Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 13 1233199462 da pisac članka kasni bar 10 godina sa svojim opservacijama.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Feb 15, 2018 12:44 pm

Eh...

_____

Mr.Pink

Post by Mr.Pink Thu Feb 15, 2018 2:42 pm

čedaj svetac zaštitnik beogradskih restorana i bistroa.

znam da kasnim i da pišem po jedan red, ali nešto sam u tom fazonu ovih dana.

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Feb 16, 2018 1:10 am

Procitah Stevicu o LDP. Uzas od teksta.

_____

Post by beatakeshi Sat Mar 17, 2018 5:00 pm

jedna slika uvek govori više od tisuću reči
    Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 13 Danas123
    boomer crook

Post by boomer crook Sat Mar 17, 2018 5:26 pm

njega vec boli akonkagva za politiku. mada je potpuno u pravu ovo za milosevica.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started

Post by beatakeshi Sat Mar 17, 2018 5:32 pm

Ali kako ArnB odgovara, ko Radovan III Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 13 3579118792.

Ja da sam Ćirjaković štampao bih majice sa ovom Čedinom slikom.
    ficfiric

Post by ficfiric Sat Mar 17, 2018 5:36 pm

Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 13 DYgOen1WAAEc_ed

_____

Uprava napolje!

kondo

Post by kondo Sat Mar 24, 2018 5:21 pm

ne znam da li imamo bolji topic tek da podelim da sam danas kod branka dimitrijevica video termin
    centralna otadzbinska uprava LDP, tako da sam ga morao usvojiti za dalje

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.

Post by beatakeshi Sat Mar 24, 2018 6:08 pm

Književnika ili istoričara umetnosti (pretpostavljam da je ovaj drugi)?
    A termin je dobar.
    Kad si već tu, da li imaš informacije da li je (nadam se) zapeo onaj projekat M. Bajića od Kalemegdana do Beton hale?
    kondo

Post by kondo Sat Mar 24, 2018 7:08 pm

branko istoricar umetnosti. mislim jedini je smisleno reagovao na jucerasnju kreativnu tucijadu u mokrinu a da sam ja video, prozivajuci prisutne da li ce se angazovati oko obaranja korupcionaskog gradskog konkursa za kulturu, pa ga je BS blokirala.

nemam konkretne info ali je sigurno zapeo tamo gde zapne sve gde ne postoji prebrojiva dobit: u novcu. ali pitam.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    boomer crook

Post by boomer crook Sat Mar 24, 2018 10:59 pm

da bas je bila ispizdela bs.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    kondo

Post by kondo Sun Mar 25, 2018 12:01 am

bruno sulak wrote:da bas je bila ispizdela bs.

nista nisam video sem sto sam malocas konstantovao da ga nije unfriendovala. kako se blokira bez toga ne znam pa je mozda i trac, izvinjavam se.

_____
    #FreeFacu

boomer crook

Post by boomer crook Sun Mar 25, 2018 12:59 am

pa ne moze branko vise da je taguje. znaci nekako ga je blokirala.

_____
    kondo

Post by kondo Sun Mar 25, 2018 12:17 pm

but, evo i neke koristi od brankove intervencije

https://www.facebook.com/leya.keller/posts/1934821743209081

_____
    #FreeFacu

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Mar 25, 2018 12:42 pm

sta opet laprda clanica saveta za roberta cobana i kokainsku industriju. aja jung tzv opozicije.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sun Mar 25, 2018 12:44 pm

Na PPPu puštena ona bubica o Čedinom hapšenju, pa se nahajpam svaki put kad vidim novi post na temi...

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Mar 25, 2018 12:48 pm

jao i ja sam se primio na to. razum mi govori da je to patka, ali srce ne haje za razum.

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 5:21 pm