Čedonir Čeda Chaddah Jovanović
- Post n°701
Re: Čedonir Čeda Chaddah Jovanović
Detaljnije https://www.kurir.rs/vesti/politika/3957091/cedi-baba-iz-lajkovca-svecom-i-casom-namestila-zeludac-deda-s-tare-sredio-pluca-ekskluzivna-ispovest-lidera-ldp-o-bolesti
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°702
....tvrdi da deda nije nadrilekar, da leči prirodom, tinkturama pročišćuje i sređuje organizam, a i veruje u medicinu, što je i sam uvideo jer ga je lično doveo u Beograd kod vrhunskog doktora, koji će mu operisati oči kako bi mogao da čita
- Post n°703
Joj.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°704
Hronični bolesnik koga su prevaranti stavili u mašinu.
Naravno i ovaj tekst je deo mašine, a verovatno i njegovo gostovanje u Kuriru.
- Post n°705
Komsic mozda bude bivsi, pa cenim da pikira mesto Djovakovog savetnika
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°706
100 e dnevno i nije mnogo, ne znam jel dedin materijal
- Post n°707
Sada kada vidi da nije sve u modernosti, hoce li svog lend rovera zameniti ladom nivom?
- Post n°708
Ja sam Čedomiru Jovanoviću spasao život! Došao je kod mene jedva dišući, rekao je da misli da neće doživeti ni 1. jun, a sada je kao nov! Kako sam ga izlečio? Pa uranjao sam ga u vodu sa ljutim paprikama, uvijao ga u ledeno ćebe, mazao ricinusovim uljem, svakog dana sam ga klistirao, svakog dana je pio moje specijalno napravljene lekovite sokove.
Milošević kaže da je Jovanović prošao krajnje neobičan tretman, koji mu je pomogao da potpuno ozdravi i ponovo stane na noge. Sagovornik Informera kaže da nije doktor, da nema fakultet, ali da primenjuje učenje o prirodnoj medicini'. Izgubljen čovek Prema Milutinovim rečima, Čedomir Jovanović je insistirao da što pre dođe jer se plašio da će umreti pre 1. juna?!
Sagovornik lista objašnjava da je Jovanović tokom tretmana koji je trajao više od mesec dana prošao poseban 'program'.
- Osnova tog programa jeste čišćenje organizma pijenjem sokova od voća i povrća. Revitalizacija organizma radi se određenim biljnim tinkturama, koje je Čeda pio. Prvo je prošao takozvani antiparazitski program. To je tinktura zelenog oraha u medicinskom petroleju. Kad zeleni orah prelazi iz mekog u čvrsto stanje, ima 50 puta više vitamina C od ribizle, a ribizla ima više tog vitamina i od limuna... Kada se zeleni orah stavi u medicinski petrolej, on iz njega apsorbuje C vitamin, jod i još neke minerale. To se zove 'Todikamp'i pije se 42 dana. Jovanoviću smo stavljali na pluća obloge od ricinusovog ulja kako bismo ih revitalizovali. Svakog dana je išao i na klistiranje, to je isto jako važno... - priča Milošević, dodajući da je sve ovo bilo samo deo tretmana:
- Čeda je svakog dana imao toplu kupku. Voda je vrela, nekih 40 do 42 stepena. Smenjuju se dve kupke, u jednu se stavljaju tri mlevene ljute povrtarske biljke - čili paprika, đumbir, slačica, a druga kupka je od zelene gline sa lekovitim travama. Ljute biljke izazivaju cirkulaciju krvi, pa na površinu kože izbijaju toksini.
Posle takve vrele kupke, nastavlja Milutin Milošević, Jovanovića su umotavali u ledeni čaršav. To je čaršav koji se prethodne večeri namoči vodom, iscedi i stavi u zamrzivač. Kada bi izašao iz vrele kupke, gde je voda bila 40 stepeni, Jovanović je ležao na tom čaršavu, zavijen kao mumija, od tabana do vrata. To je trajalo najmanje tri sata. Takvo uvijanje izaziva veštačku groznicu, povisi se telesna temperatura i kroz znoj se izbacuju toksini. Budući da se obilno znojio za vreme tretmana, na svakih 15 minuta morao je da pije čaj koji mu je dodavala medicinska sestra - prepričava Milošević, koji na kraju tvrdi da je Čedomir Jovanović 'sada kao nov, nikada bolje'.
- Nakon 40 dana boravka ovde, Čeda je osvanuo kao nov. Zvao me je i rekao mi da sada može da vozi kola bez problema. Bio je u Beču, prošao Budimpeštu, išao je u Sarajevo, potom u Crnu Goru... Rekao sam mu da smanji malo, ali se on baš zalaufao da radi... - kaže Milošević.
(Kurir.rs/Informer)
Milošević kaže da je Jovanović prošao krajnje neobičan tretman, koji mu je pomogao da potpuno ozdravi i ponovo stane na noge. Sagovornik Informera kaže da nije doktor, da nema fakultet, ali da primenjuje učenje o prirodnoj medicini'. Izgubljen čovek Prema Milutinovim rečima, Čedomir Jovanović je insistirao da što pre dođe jer se plašio da će umreti pre 1. juna?!
Sagovornik lista objašnjava da je Jovanović tokom tretmana koji je trajao više od mesec dana prošao poseban 'program'.
- Osnova tog programa jeste čišćenje organizma pijenjem sokova od voća i povrća. Revitalizacija organizma radi se određenim biljnim tinkturama, koje je Čeda pio. Prvo je prošao takozvani antiparazitski program. To je tinktura zelenog oraha u medicinskom petroleju. Kad zeleni orah prelazi iz mekog u čvrsto stanje, ima 50 puta više vitamina C od ribizle, a ribizla ima više tog vitamina i od limuna... Kada se zeleni orah stavi u medicinski petrolej, on iz njega apsorbuje C vitamin, jod i još neke minerale. To se zove 'Todikamp'i pije se 42 dana. Jovanoviću smo stavljali na pluća obloge od ricinusovog ulja kako bismo ih revitalizovali. Svakog dana je išao i na klistiranje, to je isto jako važno... - priča Milošević, dodajući da je sve ovo bilo samo deo tretmana:
- Čeda je svakog dana imao toplu kupku. Voda je vrela, nekih 40 do 42 stepena. Smenjuju se dve kupke, u jednu se stavljaju tri mlevene ljute povrtarske biljke - čili paprika, đumbir, slačica, a druga kupka je od zelene gline sa lekovitim travama. Ljute biljke izazivaju cirkulaciju krvi, pa na površinu kože izbijaju toksini.
Posle takve vrele kupke, nastavlja Milutin Milošević, Jovanovića su umotavali u ledeni čaršav. To je čaršav koji se prethodne večeri namoči vodom, iscedi i stavi u zamrzivač. Kada bi izašao iz vrele kupke, gde je voda bila 40 stepeni, Jovanović je ležao na tom čaršavu, zavijen kao mumija, od tabana do vrata. To je trajalo najmanje tri sata. Takvo uvijanje izaziva veštačku groznicu, povisi se telesna temperatura i kroz znoj se izbacuju toksini. Budući da se obilno znojio za vreme tretmana, na svakih 15 minuta morao je da pije čaj koji mu je dodavala medicinska sestra - prepričava Milošević, koji na kraju tvrdi da je Čedomir Jovanović 'sada kao nov, nikada bolje'.
- Nakon 40 dana boravka ovde, Čeda je osvanuo kao nov. Zvao me je i rekao mi da sada može da vozi kola bez problema. Bio je u Beču, prošao Budimpeštu, išao je u Sarajevo, potom u Crnu Goru... Rekao sam mu da smanji malo, ali se on baš zalaufao da radi... - kaže Milošević.
(Kurir.rs/Informer)
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°709
Све му верујем осим тог „да ради“.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°710
disident wrote:Pa uranjao sam ga u vodu sa ljutim paprikama, uvijao ga u ledeno ćebe, mazao ricinusovim uljem, svakog dana sam ga klistirao, svakog dana je pio moje specijalno napravljene lekovite sokove
U, vrh, hocu i ja da budem nadri lekar kad napunim 80. Da mi dolaze Cede Jovanovici da ih potapam u govna
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°711
ficfiric wrote:disident wrote:Pa uranjao sam ga u vodu sa ljutim paprikama, uvijao ga u ledeno ćebe, mazao ricinusovim uljem, svakog dana sam ga klistirao, svakog dana je pio moje specijalno napravljene lekovite sokove
U, vrh, hocu i ja da budem nadri lekar kad napunim 80. Da mi dolaze Cede Jovanovici da ih potapam u govna
Deda učio nadrilekarstvo u Gvantanamu
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°712
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°713
Нардвно да ће да пишу о неком деди надрилекару, уместо о скупој операцији у иностранству.
Ако је имао тежак проблем са плућима, могуће да је урадио трансплантацију.
Ако је имао тежак проблем са плућима, могуће да је урадио трансплантацију.
- Post n°714
zašto pišeš skupa a misliš specijalna
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°715
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°716
Hvala ti na ovoj divnoj slici, Fico
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°717
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°718
nnc Samo zbog potpisa ispod nje
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°719
Potprckuje ga pljosnati
- Post n°720
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°721
A ima žicu za biznis, pa to ti je...
_____
- Post n°722
Чегбре, зар није било да никад не дилујеш оно што трошиш? Или само да не трошиш оно што дилујеш?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°723
+1Cousin Billy wrote:Hronični bolesnik koga su prevaranti stavili u mašinu.
- Post n°725
Можда бих и делио твоје мишљење да се није пре сешна код деде сликао у клиници у иностранству.Cousin Billy wrote:+1Cousin Billy wrote:Hronični bolesnik koga su prevaranti stavili u mašinu.
Пре мислим да је ово неко замазивање.