Čedonir Čeda Chaddah Jovanović
- Post n°676
Re: Čedonir Čeda Chaddah Jovanović
Feliz Navidad!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°677
Шта ово пије, расо за мамурлук из пивске чаше?
- Post n°678
Sto pije rasol, da nije bolestan nedobog?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°679
Možda je neki novi MDMA
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°681
Tipovao bi na neki Robby Bubble
_____
#FreeFacu
- Post n°682
icepale mu se pantalone, šešir turio na jelku. rasol i ovaj roza sa štirkani materijal na fotelji... da drži današnje novine bilo bi jasno da je otet, ovako izgleda kao nekakav cry for help
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Guest
- Post n°683
To na fotelji je dokaz da ima mačke ili da vlasnik ovog objekta ima mačke. Svi smo u tome isti, bogati, siromašni...svi imamo navlake za nameštaj jer moramo.
- Post n°684
budikraken vintage raso, Zagubaja 2021
- Post n°685
Čeda ambasador u Crnoj Gori?
Kako Direktno saznaje, Aleksandar Vučić ozbiljno razmišlja da u narednom periodu pošalje Čedu Jovanovića, lidera nestalog LDP za ambasadora Srbije u Crnoj Gori.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°686
Nema mu Milenka Vujovića da ga pazi kao pre više od 2 decenije.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°687
Ali lider nestalog LDP-a.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°688
Чедомир Антић: Писмо Беднику
уторак, 15 марта, 2022 у 8:39AM
Људска Мизеријо,
Надао сам се да никада више нећу морати да Вам пишем. Због успомене на Вас када сте били млади и оно што нисте, због заблуде коју је о Вама гајила читава једна генерација, некако је било најбоље да после свега потонете у заборав. To jе само преостало након што сте све пробали. Свуда сте били. Имали сте власт, моћ и новац. Нисте их Ви изгубили већ сте их добро наплатили, масно продали и сами потрошили. Када Бог жели некога да казни, учи нас светска књижевност, он прво одузме памет. Не знам да ли је Вама узео памет или смо, дивећи се некада давно Вашој памети, то били кажњени ми.
Древни краљ Мида претварао је у злато све што додирне, чинећи га мртвим уместо вредним. Ви сте до сада упропастили све чега се такнете. Песници су Вас још пре десет година означили као „лутка који виси са туђе узице“. То сте и остали. Бедни двогласац, саучесник у сваком политичком злу у овом веку, лопина која живи преко могућности сваке крађе, смрда који је издао своје пријатеље, коме су ментални близанци убили јединог вођу у његовом животу који није био злочинац. Тукли сте се око паркинга, разбијали туђе излоге, млатили ортаке у послу, животу и помагаче у ко зна чему… И шта сад? Спали сте на то да саветујете сарајевског јалијаша болесног од расне и верске мржње. Тог аланфордовског туту, лажњака попут Вас, код кога је све туђе осим рођене деце. Хоћете да мирите фашисту Куртија са радикалом Вучићем, а српске су Вам демократе гадне? Волели би да добијете агреман за Црну Гору да заједно са Милом Ђукановићем вређате тамошњи српски народ и демократску већину?
Кажете како сте већ амбасадор Србије где год да одете? Шта тачно представљате: генерацијског Џејмс Дина који је променио пол да би постао покојна Ен Никол Смит? Манекен европејства који се понаша као дрогирани узбекистанкси милијардер? Човек без дана радног стажа који је први пут отишао у иностранство на челу државне делегације? Крпа која је 1995. обожавала Ратка Младића, а 2008. заљубљено изваракала сумануту Биљану Срљановић (без „б“)? Који сте Ви фактор: ученик који је завршавао средње школе тако што их је мењао; студент који је студирао безмало деценију; драматург без објављене драме који је од сопственог живота створио ријалити? Билдер слабог здравља, који је само успео да у мишићавом трбушчићу сабије петстотина прегладнелих предака. Нисте их ни сакрили ни удавили. Најести их не можете. Само све жешће и језивије урличу.
Раније сте се макар кандидовали. Сада ни то не можете. Ни родитељи Вас не би подржали да су којом срећом живи. Особе као што сте Ви могуће је подржати само немо, у саучесништву, у стрепњи да Вас не прокажу. Христа су апостоли напустили из страха, Вас се сви одричу од стида.
Спали сте на то да будете денинцијант. Да у име председника Србије радите ружне, стидне и срамотне ствари. Трљао сам очи читајући како свог вршњака, бившег шефа дипломатије једне демократске владе – оне коју сте подржавали и за паре које су Вам у набилодовани глутеус непрекидно гурали гласали за све оне огавности почев од промена закона о информисању па до сече платана у београдском Булевару Краља Александра –нападате због рата на Косову. Ви говорите у славу екстремисте и кукавице Аљбина Куритија, сарадника људи који су на Косову убијали српску децу, а у корист Вашег спонзора Вучића, који је у то време био Милошевићев министар информисања. Постоји ли, морална наказо, дубље и ниже? Колико Вас јадниче један плаћају за такве глупости, или је Вама, смрдо политичка, највећа плата да постојите и неко Вас примети?
И затвор је за људе – човече незаслуженог имена. Неће председник да хапси мајку четворо – петоро деце, а могли би да једини пут у животу за нешто преузмете одговорност и станете испред оних иза којих се већ традиционално кријете. Затвор би Вам помогао. Овако никада нећете моћи да се покајете и поново почнете од почетка. Опоравили би сте се тамо, очврснули, одвикли се од ружних навика. И деци би Вам помогао – јер боље је за оца имати страдалника, него ништарију.
- Post n°689
Jel' ga nečim izazvao ili je tek onako?
_____
- Post n°691
Ovo zvuči kao povod, ali sam ja totalno ispao iz tih priča da ne mogu ni da naslutim o kome je reč.
Трљао сам очи читајући како свог вршњака, бившег шефа дипломатије једне демократске владе – оне коју сте подржавали и за паре које су Вам у набилодовани глутеус непрекидно гурали гласали за све оне огавности почев од промена закона о информисању па до сече платана у београдском Булевару Краља Александра –нападате због рата на Косову.
_____
- Guest
- Post n°692
I ja sam, ali pretpostavljam da je reč o Vuku Jeremiću
- Post n°693
ovo je povod
https://www.kosovo-online.com/vesti/politika/jovanovic-o-jeremicevoj-poseti-kosovu-srbi-se-opet-crvene-i-stide-11-3-2022
https://www.kosovo-online.com/vesti/politika/jovanovic-o-jeremicevoj-poseti-kosovu-srbi-se-opet-crvene-i-stide-11-3-2022
_____
zvona i praporci
- Post n°694
dobro ovo je bas nervni slom. mislim na ovo sto ceda anti-seks pisti.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°695
Kurir wrote:PONOVO IMA PROBLEM
ČEDA U ZAVOJIMA ŠOKIRAO NOVOM OBJAVOM! Oglasio se iz bolnice gde leži već 19 dana, EVO ŠTA MU SE DESILO!
Kako Kurir nezvanično saznaje lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović ponovo ima ozbiljne zdravstvene problema, opasne po život, naime "stala" su mu pluća, kao posledica preležane korone. On se već 19 dana nalazi u bolnici u inostranstvu.
Jovanović je šokirao objavom na svom Instagram profilu i fotografijom na kojoj je sav u zavojima.
Lider LDP je za Kurir tim povodom kratko izjavio:
- Odustaću nikad, uprkos svemu bice dobro, moram!
Da podsetimo Jovanović je i polovinom maja vrlo eksplicitno je svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram objasnio da se ne oseća dobro i da ima zdravstvene probleme. Jovanović je otkrio da ima posledice preležane korone.
"Nije tajna da su mi od korone pluća u k***u, ponekad, kao danas, ona su baš, baš u k***u. To zna i Toma iz Topole. Toma što je svom sinu 2005. dao ime Čedomir. Pustiše mi sad zajedno ovu pesmu", napisao je tada Jovanović u obajvi na Instagramu.
Kurir.rs
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°696
Čeda propo
— Igor Čobanović (@DaZivimSan) June 17, 2022
Ceo video: https://t.co/ef06x7J0Ss pic.twitter.com/l86JaVt7Wa
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°697
Jak video - Čeda ćuti sve vreme, a ovaj klipan pored ne zatvara usta.
_____
- Post n°698
Eto sta se desi kad umesto u svoj stab, odes u SNS-ov
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°699
Tim pre sto bi u svom stabu bukvalno bio u izolaciji.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°700
_____
★
Uprava napolje!