Čedonir Čeda Chaddah Jovanović
- Post n°651
Re: Čedonir Čeda Chaddah Jovanović
Roid rage? wtf
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°652
Ziv nisam,jel ovo klan Veljka Belivuka udara na Vučića i drzavu preko junaka koji je poznavao Zorana?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°653
Bem ti, sta nam rade Rusi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°654
Sad mi izasao Naim Besiri na tiktoku bez majice.
_____
????
- Post n°655
Sve je genijalno.
https://rs.n1info.com/vesti/jovanovic-posle-napada-na-aerodromu-zvao-sam-gasica/
https://rs.n1info.com/vesti/jovanovic-posle-napada-na-aerodromu-zvao-sam-gasica/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°656
Bata je bio na izuzetnom sastanku u 11 uveče, sigurno.
žao mi Čede ako je istina, izgleda da ovog puta nije nikoga tukao reketom, razbijao izloge...
žao mi Čede ako je istina, izgleda da ovog puta nije nikoga tukao reketom, razbijao izloge...
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°657
A tek Mihaila Lajfa koji se vraca kuci iz Amsterdama na porodicnu slavu...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°658
ne znam da li i druge javne ličnosti pred novinarima ovako istovaruju svoje tokove misli, ali mogli su malo da edituju sagovornika
osim ako im Čeda nije pričao i kako je Jelena motala sarme za porodičnu večeru i koliko troši škodica.
dobro je što je Mihajlo Lajf izbegao u taj neki pristojan svet i što ne mora da prisustvuje očevim posrnućima, a još bolje što je održao vezu sa korenima i pravoslavljem.
osim ako im Čeda nije pričao i kako je Jelena motala sarme za porodičnu večeru i koliko troši škodica.
dobro je što je Mihajlo Lajf izbegao u taj neki pristojan svet i što ne mora da prisustvuje očevim posrnućima, a još bolje što je održao vezu sa korenima i pravoslavljem.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°659
Odmah je sklonio dete, u 14 godina, očigledno. Doduše to mu je jedna od pametnijih stvari što je uradio u životu.
- Post n°660
Mislim, više je za Egzodus topik, pre par dana saznam da mi se još 1 prijatelj iseljava. Efektivno, u 49toj godini. I bukvalno je, ono - nije zbog mene, nego neću dete ovde da mi raste, ne umem da ga vaspitavam u ovom društvu.
- Post n°662
Mór Thököly wrote:Mislim, više je za Egzodus topik, pre par dana saznam da mi se još 1 prijatelj iseljava. Efektivno, u 49toj godini. I bukvalno je, ono - nije zbog mene, nego neću dete ovde da mi raste, ne umem da ga vaspitavam u ovom društvu.
Ne radi to ceda zbog vaspitanja pokolenja, nego je, rekao bih, duzan neke ozbiljne pare.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°663
Ne, ok, to je drugo. Samo me podsetilo.
- Post n°664
Mór Thököly wrote:Mislim, više je za Egzodus topik, pre par dana saznam da mi se još 1 prijatelj iseljava. Efektivno, u 49toj godini. I bukvalno je, ono - nije zbog mene, nego neću dete ovde da mi raste, ne umem da ga vaspitavam u ovom društvu.
Па слично, кад сам имао 44, ал' не због васпитавања, него што овде није било пара ни за шта. Био ортак у фирми, муштерија и посла ко плеве, постизавали смо да све то опслужимо, ал' наше муштерије немају пара.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°665
Ti si preskočio dobar deo vaspitavanja dece ovde. To je ogroman problem ako nisi potpuno moralno "bankrotirao". U velikom br. slučajeva ili ti dete postaje nešto što apsolutno ne želiš, ili postaje autsajder koji je jedino viđen za kasnije gledanje preko skajpa.
- Post n°666
Cousin Billy wrote:Kako bre legalno parkirao ispred terminala
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°667
Kurir wrote:INCIDENT ISPRED AERODROMA NIKOLA TESLA
OBRT U ČEDINOM SLUČAJU, KAMERE SNIMILE SVE: Na aerodrom došao bez tablice i sa oštećenim autom
Liberalno demokratska partija (LDP) saopštila je sinoć se na Aerodromu "Nikola Tesla" dogodio incident kada su ispred ulaza u aerodromsku zgradu nepoznata lica razbila automobil predsednika LDP Čedomira Jovanovića i uputili mu niz uvreda.
Međutim, kako Kurir nezvanično saznaje, nadzorne kamere utvdile su šta se zaista dogodilo.
- Na kamerama se vidi da je na parking aerodroma došao bez tablice na automobilu i sa oštećenjem na zadnjim vratima - kaže naš izvor.
Kako dodaje na snimcima sigurnosnih kamera se ne vidi ni jedno vozilo koje ga prati.
Podsetimo, Jovanović je na aerodromu čekao goste iz inostranstva, a automobil je parkirao u zaustavnu traku ispred ulaza u zgradu aerodroma.
(Kurir.rs)
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°669
Mór Thököly wrote:Ti si preskočio dobar deo vaspitavanja dece ovde. To je ogroman problem ako nisi potpuno moralno "bankrotirao". U velikom br. slučajeva ili ti dete postaje nešto što apsolutno ne želiš, ili postaje autsajder koji je jedino viđen za kasnije gledanje preko skajpa.
То ми је рекла и другарица из клупе, која је запалила десетак година пре мене, „имаш среће што су ти деца завршила школу овде па им америчко образовање не може ништа“. Истина, ова најмлађа је била тек ђак првак тада, али је имала нас четворо у кући и у ствари успела да извуче најбоље што се могло из тог америчког, без битније штете.
Колико је ту до среће, колико до памети, боље да не знам.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°670
Srečno Slava
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°671
Ima nešto izuzetno tužno u ovoj fotografiji.
- Post n°672
50 evra rakija ili crni Džoni?
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°673
BB Kleka. Nista spec po meni, mada se ja ne razumem u rakijesine.
- Post n°674
Пробао сам ту, није да је лоша, ал' не бих секао вене да ми не дају.
_____
- Post n°675
najtužnije je ovo žito koje deluje ko da ga je neko muljao kašičicom, pljunuo, pa muljao još malo
ove motive srpske zastave u vidu rozetne na sveći, ne znam da li je dao jeleni da stavi na haltere na današnji dan
ove motive srpske zastave u vidu rozetne na sveći, ne znam da li je dao jeleni da stavi na haltere na današnji dan
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.