Čedonir Čeda Chaddah Jovanović
- Post n°626
Re: Čedonir Čeda Chaddah Jovanović
Drugim recima, znao je teren pa su ga zato slali
- Post n°627
Čeda duguje pare svima, deo je bankrota starog RTV B92 jer se ne zna koliko reklamnih kampanja nije platio Veranu, u 90% Bg kafana mu je zabranjen ulaz jer je zavrtao koga je stigao, od Zapleta i Dijagonale do Tikasa pa se pročulo i sada se hrani u Ponču za 250 dinala. O biznis dilovima ne želim ni da razmišljam. I uvek kada dođe do pokušaja naplate plače kao najgora pičketina jer neće biti para za prženica za Zoru Lajf. Ili je to bila Anđelija Nada. Ljudi ta gajba u SoŽe zgradi vredi barem 600-700k, plus kuća na Prigrevici - ne ložite se da nema pare. Ima ali ne da, zna da će biti pre ili kasnije biti pušten skroz niz vodu.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°628
mnogo me raduje sve sto sam ovde procitao
_____
????
- Post n°629
disident wrote:Ovo je potpuno babavangisanje al meni ceda ima vajb coveka koji je prso finansijski a duguje mnogo para nekom ozbiljnom krimosu, i koji se tako koprca dok ga cede kao suvu drenovinu iz godine u godinu.Erős Pista wrote:Pazi, neka je sve kao sto kazes, ali nije on bio taj lik ranije. Sta se desilo pa je od Exit-Guca-Paklenjaci-Karakorum lahfstsjla dosao do reketiranja doktora i bcanha kamenja u izlog brze hrane?
Et Disi
Tako i meni deluje + ko ga jebe
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°630
Ово је снимио неко из Чединог комшилука, колико га воле и цене.disident wrote:Kaze ceda horde kriminalaca u mraku pevaju pesme koje velicaju zemunski klan dok je on osvetljen farovima kola a policija cuti pognute glave ko kasirke u maksiju kad baba nema tri dinara za jabuku, pa je sutnuo iz besa i nemoci auto
Kad bi samo Ponco imao kamere:dragon::dragon::dragon::dragon: pic.twitter.com/U7dlTDFQAV
— Pokahontas 1244 (@PokahontasII) June 3, 2021
Стаклено на углу горе десно је неки локал, а Пончо је иза, ту је и разбијено стакло, мислим да се виде горе она 2-3 лика која га чисте.
- Post n°632
Bitan je, a to je bar lako dokazati. Povedi ortaka sa uključenom kamerom do pandurskog auta, šutiraj malo auto i poguraj se sa pandurima, pa ćeš da vidiš kako prolazi neko nebitan.
Ortak sa kamerom je da vidimo i mi ostali.
Ortak sa kamerom je da vidimo i mi ostali.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
- Post n°633
takvih majmunčina koje niko ne komentariše ovde bar ima gomila, zašto onda i ovu nakazu komentarisati 2021. godine je misterija
- Post n°635
TEstiRaLi sU gA nA DRoGU
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°636
_____
- Post n°637
Uf! Umesto BG, bolje neka planina, seoski turizam, zdrava hrana...
_____
- Post n°639
Погледао минут ипо без звука... па није баш оно што сам мислио да треба урадити двајес пари фотака упоредо њега и Вулина, а гледаоци да погоде који више личи на мистер Бина или одлепа... Мада, ово што сваки час скреће поглед негде доле десно, питам се да нису доле поређали неке макете привиђења, само да га збуне и растроје.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°640
Ovo je vrhunski materijal za sns akademije mladih lidera, bukvalno puste klip i kazu ovo hocete da budeteplachkica wrote:ovo je jezivo
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°641
Nisam gledo ali zamisljam nekog aleka boldvina snsolikog kako im drzi predavanje
Ja bi polaznike jace maltretirao nego ove nase specijalce vulinove
Ja bi polaznike jace maltretirao nego ove nase specijalce vulinove
- Post n°642
sise su mu dosta porasle
_____
#FreeFacu
- Post n°643
"NE MOGU TAKO DA ŽIVIM" JOVANOVIĆ U HIT TVITU: Ovo što se meni dešava, niko ne može da razume
Gosti "Hit Tvita" ove večeri su predsednik Skupštine Srbija Ivica Dačić, lider LDP -a Čedomir Jovanović i novinar Ivan Radovanović.
Jovanović je na početku emisije govorio o incidentu čiji je bio akter, a kada je u naletu besa razbio staklo na jednom restoranu brze hrane, te izjavio da je pozvao predsednika Srbije i rekao mu samo jednu rečenicu.
- Rekao sam mu da više nije odgovor da odemo ni on, ni ja, jedini odgovor je da pokušamo da razumemo jedan drugog - naveo je Jovanović.
On je rekao da nije krio svoje ponašanje.
- Ovo što se meni dešava više niko ne može da razume - rekao je Jovanović i dodao da nema problem sa navijačima, nego sa huliganima.
On je naveo da je ljut na direktora policije jer pokušava da izbegne odgovornost.
- Ne mogu tako više da živim, da se vozim gradom u džipu, da me neko maltretira - rekao je Jovanović.
Predsednik LDP je rekao da je sam pozvao policiju i sam sebe prijavio i napomenuo da je više puta imao problema sa navijačima.
Radovanović je rekao da incidentima koji mogu da se dogode treba da se bave oni čiji je to posao i da ga više brinu reakcije u medijima i na društvenim mrežama.
- Oni govore o činjenici da živimo u društvu koje više voli da se bavi tuđim životima nego svojim - rekao je Radovanović.
Dačić je podsetio da je Jovanović ranije imao policijsko obezbeđenje, na osnovu bezbednosnih procena.
- Situaciju treba sagledati ne sa aspekta njegovog odnosa sa policijom, već sa aspektna pretnji koje imao - rekao je Dačić i dodao da je potrebno odvojiti da li je njegovo ponašanje bilo u redu ili ne i kakave su bezbednosne pretnje koje postoje.
Gosti "Hit Tvita" ove večeri su predsednik Skupštine Srbija Ivica Dačić, lider LDP -a Čedomir Jovanović i novinar Ivan Radovanović.
Jovanović je na početku emisije govorio o incidentu čiji je bio akter, a kada je u naletu besa razbio staklo na jednom restoranu brze hrane, te izjavio da je pozvao predsednika Srbije i rekao mu samo jednu rečenicu.
- Rekao sam mu da više nije odgovor da odemo ni on, ni ja, jedini odgovor je da pokušamo da razumemo jedan drugog - naveo je Jovanović.
On je rekao da nije krio svoje ponašanje.
- Ovo što se meni dešava više niko ne može da razume - rekao je Jovanović i dodao da nema problem sa navijačima, nego sa huliganima.
On je naveo da je ljut na direktora policije jer pokušava da izbegne odgovornost.
- Ne mogu tako više da živim, da se vozim gradom u džipu, da me neko maltretira - rekao je Jovanović.
Predsednik LDP je rekao da je sam pozvao policiju i sam sebe prijavio i napomenuo da je više puta imao problema sa navijačima.
Radovanović je rekao da incidentima koji mogu da se dogode treba da se bave oni čiji je to posao i da ga više brinu reakcije u medijima i na društvenim mrežama.
- Oni govore o činjenici da živimo u društvu koje više voli da se bavi tuđim životima nego svojim - rekao je Radovanović.
Dačić je podsetio da je Jovanović ranije imao policijsko obezbeđenje, na osnovu bezbednosnih procena.
- Situaciju treba sagledati ne sa aspekta njegovog odnosa sa policijom, već sa aspektna pretnji koje imao - rekao je Dačić i dodao da je potrebno odvojiti da li je njegovo ponašanje bilo u redu ili ne i kakave su bezbednosne pretnje koje postoje.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°644
Kako vrti centrifuga, vec vidim u sledecih par dana naslove tipa CEDA ZRTVA KLANA BELIVUKA, Hrkalovicka mu pokazivala pet minuta kurac na pesackom prelazu dok je obezbedjenje cutalo i gledalo u pod a okolo maskirani huligani pevali pesme zemunskom klanu u isto vreme je Ponco u kome Ceda zivi nabavio masinu za mlevenje mesa i stavio je u izlog sto je bila jasna poruka sta mu se sprema stidi se Srbijo, da je Zoran ziv danas pogledali bi se u oci i pruzili podrsku Vucicu, jer to rade ljudi kada je tesko, solidarisu se se sa slabijim i ne poginju glavu pred nasiljem, jer ima nade
*ide genericka yes,you can muzika u pozadini
*ide genericka yes,you can muzika u pozadini
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°645
U tom Poncu koriste mleveno meso? Mislim da je jasna poruka
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°646
Jasno, kaze jutros ljuban karan da je klan bio tri dana od toga da preuzme srbijuficfiric wrote:U tom Poncu koriste mleveno meso? Mislim da je jasna poruka
#nistaNijeSlucajno
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°647
Danas saznah da je Kenan Hajdarević v.d. direktora Nacionalne službe za zapošljavanje, filijala Beograd. Lepo.
- Post n°649
Zver
https://direktno.rs/vesti/hronika/363944/cedomir-jovanovic-pretukao-coveka-garaza-.html
https://direktno.rs/vesti/hronika/363944/cedomir-jovanovic-pretukao-coveka-garaza-.html
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°650
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!