Ово је измишљање, сањарење, тражење повода тамо где га нема, досољивање, преувеличавање. Да не кажем пресно лагање, а могао бих.Marius Lăcătuș wrote:šta je bilo jel im menjao imena, nisu više zora lajf anđelija hope aleksandar vision?
e sad ozbiljno, taj mikroprostor - nekakav otvoreni tržni centar iz poncha jeste stvarno navijački zajeban, ne razumem se u blokove ali mislim da to duži ekipa iz bloka 21 koja je jedna od najgorih - ceo prostor je u omažima dunjiću i drugim ubijenim ciganima. dobro sam ih upoznao kada sam dole ordinirao dok mi je pas ležao u "spini" nakon 4 operacije i tronedeljne hospitalizacije kod milana. likovi su napolju 24/7, što u kafićima iza ponča što napolju na žardinjerima i kao besni psi se izdrkavaju na svakome koga ne znaju iz kraja, uključujući to što mi nisu dali da vežem bajs za neki stub jer se "tu igraju njihova deca pa im smeta". čeda im je idealna meta i ovo nije poslednje, sem ako im vođe ne pozove na raport onaj ko ih duži u MUP-u pa dobiju naređenje. isto kao što su imali verovatno isto takvo naređenje da naprave sranje da bi mediji imali čime da se bave par dana a ne vlastima.
Постојала је јелте, екипа Звездиних навијача (у суштини организована наркодилерска и уцењивачка криминална група) звана Кењај ЦЗ у блоку 21, који су ординирали на фудбалском терену и често пили око малог тржног центра преко пута Сава Центра, али то је било пре 10-15 година. Ко зна да ли су међу живима. Ти људи сада имају 40 или 50 година.
У тим блоковима живе нормални обични људи, полицијска станица је дословно 500 метара ниже од Понча.
10% је да су они намерно провоцирали Чеду, а 100% да је Чеда у нападу бахатог дивљаштва, што му није први пут, почео да ломи по локалу брзе хране, медиокритетском фаст фуду који је познат по осредњости а популарност дугује томе што ради целу ноћ, а онда се после опсетио да смисли неку глупо вађење које ни пас са маслом не би појео.