Dobro jebemmu, preozbiljno se shvata forum a neozbiljno srpski istorijski beočuzi. Pa je odjednom to passe jer je sad 2018ta, iako su ljudi jos 2012te govorili kakva ce 2018ta biti i izgledati.
Zezam se malo btw. ne zamerite
Daï Djakman Faré wrote:kauboj pola covek, pola 2012.
William Murderface wrote:Ne zezas se, nego trolujes. Otvori temu, beli listici, 2012 - godina apokalipse, ili sta vec hoces, ali ne mozes na svakom jebenom topiku vrteti istih pet recenica.
Cowboy wrote:Santino wrote:svaki put kad to napises podseticu te da si do samog dana izbora 2012 pisao sasvim suprotno od toga, sve potpuno isto kao vesna pesic.
Aj ne lazi, par nedelja pred izbore smo tamo iznosili svoja misljenja i frustracije o Djitleru, BoTi i ostalim lopinama, normalno je da budes ogorcen. Ali ni jedan jedini put nisam rekao da necu izaci i glasati niti da cu nacrtati kurac, vec sam samo rekao da razumem frustraciju onih koji ce to uraditi. Inace je grupa forumasa (u kojoj sam se i ja nalazio) zbog svog stava "aman ljudi jeste li normalni" nazivana sinekurom DSa.
Hubert de Montmirail wrote:ova gospodja bi trebala da se konsultuje sa ljecnikom.
ficfiric wrote:I da moze, kakve jebene veze ima da li je neko uspeo da predvidi buducnost ili ne.
Hubert de Montmirail wrote:ova gospodja bi trebala da se konsultuje sa ljecnikom.
Blind Lime Pie wrote:evo kako se boriti protiv krezube marve koja je zauzela i zgrade sa visokim plafonima
Ognjenka Lakićević
April 9, 2016 ·
veceras sam prolazila njegosevom, nekad davno mojom omiljenom ulicom (pored drinciceve i ruvarceve), a sada vec dugo unizenu onim mafijaskim kaficima i dzipovima (zar nisu mogli da se zaustave na gornjem dorcolu). dijagonalno prekoputa su neke od mojih omiljenih zgrada, one niske od crvene cigle. i na 1.spratu broja 54 neki ljudi stoje na terasi. pomislim, sto im je lepo, skupilo se drustvo, pada mrak, petak vece, strava vreme...i priblizavam se gledajuci gore i skontam da se tamo nesto desava, da je akcija na celom spratu (to nije jedna gajba, dakle) i provalim slova na prozorima - to SNS sediste. i bas se sjebem. oni, jebeno oni, imaju ceo sprat u tim divnim zgradama. ne znam zasto me je sad ovo tako pogodilo u odnosu na sve sta me pogadja od sljama od devedesetih naovamo, mislim, nije vise od drugih stvari, ali nekako nisam ocekivala ove uljeze i ovde, posebno jer sam prilazila zgradi sa osmehom misleci kako je nekim ljudima lepo na terasi (retko imam prijatne misli o nepoznatim ljudima). sela sam na neke stepenice i razmisljala sta da radim. da sam bolji (ili pre, veci) covek, uradila bih nesto eticki ispravno ali protivzakonito (malo je takvih stvari, ali postoje). ali nisam. morala sam da smislim utehu, makar kratkotrajnu, jer trajne nema. uteha je kljucna stvar. i tako sam se, ocajna, setila reci PUSLICA. to je meni najlepsa rec na svetu. moja mama je cesto koristila reci puslica i medenjak da opise kako je neko sladak, obicno dete ili zivotinja. PUSLICA. i znacenje joj nije nista manje lepo. ali, kad kazes ili napises puslica, to je tako lekovito. neka milina se razlije u telu, budem ganuta do suza tom pitomoscu. puslica, puslica, puslica, rekla sam sapatom par puta sedeci na stepenistu. jebala sam im kevu.
Santino wrote:Cowboy wrote:
Aj ne lazi, par nedelja pred izbore smo tamo iznosili svoja misljenja i frustracije o Djitleru, BoTi i ostalim lopinama, normalno je da budes ogorcen. Ali ni jedan jedini put nisam rekao da necu izaci i glasati niti da cu nacrtati kurac, vec sam samo rekao da razumem frustraciju onih koji ce to uraditi. Inace je grupa forumasa (u kojoj sam se i ja nalazio) zbog svog stava "aman ljudi jeste li normalni" nazivana sinekurom DSa.
lazes ti. do samog dana izbora si davao vetar u ledja kampanji belih listica. i onda si naprasno na dan izbora "shvatio" i "pokusao da popravis stetu" (ovo citiram tebe kako repliciras dabovicu: "Ja sam barem ukapirao i pokusao da popravim stetu. Ti stetu jos ne priznajes (mada ne sumnjam da je vidis)"
sad porices da si ikad i pravio stetu.
ako i dalje budes lagao slede jaci kvotovi, bez brige.
U, na kladari ima veze još kako. Prije 5 godina sam dobio 200 ojra kad sam bio predvidio. Od tad kao da gubim moć, valjda pomjeranje magnetnih polova.ficfiric wrote:kakve jebene veze ima da li je neko uspeo da predvidi buducnost ili ne.
otto katz wrote:U, na kladari ima veze još kako. Prije 5 godina sam dobio 200 ojra kad sam bio predvidio. Od tad kao da gubim moć, valjda pomjeranje magnetnih polova.ficfiric wrote:kakve jebene veze ima da li je neko uspeo da predvidi buducnost ili ne.
Abdicirao sam, sad sam narodni komesar. A tko si ti, čovječe s milijun lica, da nisi ti onaj Mahatma što je silazio s PPP među naske da nam obnjasniš kako je glupo i nepotrebno otvarati Burundi? Da nisi ti taj, a?Cowboy wrote:
Gde si Lujo kralju
Њашке, ја сам пробао да разговарам с тобом на дотичну тему па сам налетео на зид. Ти само понављаш своју јефтину мантру, ваљда ти је доктор преписао?Cowboy wrote:William Murderface wrote:Ne zezas se, nego trolujes. Otvori temu, beli listici, 2012 - godina apokalipse, ili sta vec hoces, ali ne mozes na svakom jebenom topiku vrteti istih pet recenica.
pa qratz, samo bi ja pisao tamo onda.
btw. ovo je topik o Chedaju, zar se i to ovde shvata ozbiljno
No Country wrote:Њашке, ја сам пробао да разговарам с тобом на дотичну тему па сам налетео на зид. Ти само понављаш своју јефтину мантру, ваљда ти је доктор преписао?
Cowboy wrote:Blind Lime Pie wrote:evo kako se boriti protiv krezube marve koja je zauzela i zgrade sa visokim plafonima
nisu naprednjaci za svakog.
Blind Lime Pie wrote:Tvoja lojalnost prema poznanicima je hvale vredna ali ja zaista ne mogu unapred da znam koga ne bi trebalo da zezam (i to bez neke zle namere, njen post je klasican urbani sentiment prema kome imam ozbiljan odmak ali ga ne smatram ni malignim ni slaboumnim).
otto katz wrote:Abdicirao sam, sad sam narodni komesar. A tko si ti, čovječe s milijun lica, da nisi ti onaj Mahatma što je silazio s PPP među naske da nam obnjasniš kako je glupo i nepotrebno otvarati Burundi? Da nisi ti taj, a?