Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čedonir Čeda Chaddah Jovanović

Cowboy

Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 10 Empty Re: Čedonir Čeda Chaddah Jovanović

Post by Cowboy Thu Jan 18, 2018 2:17 pm

Moram da podelim nesto sa vama, kad god se dotaknem politike u rl sa svojim prijateljima i poznanicima koji su zagovarali bele listiće, ishaluciniram da na čelu imaju nacrtan kurac. Naravno, trudim se da se ne nasmejem. Takodje, nikada im ne pominjem 2012tu jer se u RL pravim da sam OK čovek.

Dobro jebemmu, preozbiljno se shvata forum a neozbiljno srpski istorijski beočuzi. Pa je odjednom to passe jer je sad 2018ta, iako su ljudi jos 2012te govorili kakva ce 2018ta biti i izgledati.

Zezam se malo btw. ne zamerite Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 10 1844795956
    Cowboy

Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 10 Empty Re: Čedonir Čeda Chaddah Jovanović

Post by Cowboy Thu Jan 18, 2018 2:21 pm

Daï Djakman Faré wrote:kauboj pola covek, pola 2012.

Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 10 286371741
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Jan 18, 2018 2:21 pm

Ne zezas se, nego trolujes. Otvori temu, beli listici, 2012 - godina apokalipse, ili sta vec hoces, ali ne mozes na svakom jebenom topiku vrteti istih pet recenica.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Jan 18, 2018 2:23 pm

Ili samo reci "puslica". Znacemo.

Post by Nino Quincampoix Thu Jan 18, 2018 2:24 pm

ova gospodja bi trebala da se konsultuje sa ljecnikom.
    Cowboy

Post by Cowboy Thu Jan 18, 2018 2:32 pm

William Murderface wrote:Ne zezas se, nego trolujes. Otvori temu, beli listici, 2012 - godina apokalipse, ili sta vec hoces, ali ne mozes na svakom jebenom topiku vrteti istih pet recenica.

pa qratz, samo bi ja pisao tamo onda.

btw. ovo je topik o Chedaju, zar se i to ovde shvata ozbiljno
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Jan 18, 2018 2:37 pm

Cuj ozbiljno, mi smo taman poceli da pricamo o Cedi, Seselju i celavom kad ti ulete sa 2012.

Da li bi pisao samo ti ili jos neko? Probaj, otvori... edit: a ja cu onda tu temu trolovati sa 2014 Čedonir Čeda Chaddah Jovanović - Page 10 1844795956

_____

Uprava napolje!

Sergen Yalçın

Post by Sergen Yalçın Thu Jan 18, 2018 3:07 pm

Cowboy wrote:
    Santino wrote:svaki put kad to napises podseticu te da si do samog dana izbora 2012 pisao sasvim suprotno od toga, sve potpuno isto kao vesna pesic.

Aj ne lazi, par nedelja pred izbore smo tamo iznosili svoja misljenja i frustracije o Djitleru, BoTi i ostalim lopinama, normalno je da budes ogorcen. Ali ni jedan jedini put nisam rekao da necu izaci i glasati niti da cu nacrtati kurac, vec sam samo rekao da razumem frustraciju onih koji ce to uraditi. Inace je grupa forumasa (u kojoj sam se i ja nalazio) zbog svog stava "aman ljudi jeste li normalni" nazivana sinekurom DSa.

lazes ti. do samog dana izbora si davao vetar u ledja kampanji belih listica. i onda si naprasno na dan izbora "shvatio" i "pokusao da popravis stetu" (ovo citiram tebe kako repliciras dabovicu: "Ja sam barem ukapirao i pokusao da popravim stetu. Ti stetu jos ne priznajes (mada ne sumnjam da je vidis)"

sad porices da si ikad i pravio stetu.

ako i dalje budes lagao slede jaci kvotovi, bez brige.

_____
    I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Jan 18, 2018 3:10 pm

Hajde pusti sad citate iz 2012. U neravnopravnom ste polozaju zato sto on ne moze da vadi tvoje citate. I da moze, kakve jebene veze ima da li je neko uspeo da predvidi buducnost ili ne.

_____

Uprava napolje!

паће

Post by паће Thu Jan 18, 2018 3:15 pm

Hubert de Montmirail wrote:ova gospodja bi trebala da se konsultuje sa ljecnikom.

Да јој објасни да је побркала деценије? Јер, ахем, тако високоплафонска госпоја 1 па да сматра да се шљам појавио деведесетих, наводећи нас да закључимо да су закључно са осамдесетим те просторе насељавала фина господа, у коју и сама спада?

Другови су били господа за ове, дакле.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Sergen Yalçın

Post by Sergen Yalçın Thu Jan 18, 2018 3:22 pm

ficfiric wrote:I da moze, kakve jebene veze ima da li je neko uspeo da predvidi buducnost ili ne.

to pitaj njega. ja mu samo ukazujem na to da je bio mnogo veca stetocina nego sto je doprineo da se nikoliceva pobeda ne dogodi svojim pisljivim glasom. ne bih to radio da on konstantno ne smara i troluje sa neke moralne visine.

_____
    I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds
    kondo

Post by kondo Thu Jan 18, 2018 3:25 pm

Hubert de Montmirail wrote:ova gospodja bi trebala da se konsultuje sa ljecnikom.

jbga, poznajem ognjenku i mislim da je ovo sto ste vasa i ti napisali ruzno. bez obzira na to sto me niko ne pita i sto burundi boli kurac i sto je ovo javna platforma a ona svoju pricu podelila na fb. 

fwiw, ona mozda i ima lijecnika, da ne idem dalje.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Cowboy

Post by Cowboy Thu Jan 18, 2018 4:09 pm

Blind Lime Pie wrote:evo kako se boriti protiv krezube marve koja je zauzela i zgrade sa visokim plafonima

Ognjenka Lakićević
    April 9, 2016 ·
    veceras sam prolazila njegosevom, nekad davno mojom omiljenom ulicom (pored drinciceve i ruvarceve), a sada vec dugo unizenu onim mafijaskim kaficima i dzipovima (zar nisu mogli da se zaustave na gornjem dorcolu). dijagonalno prekoputa su neke od mojih omiljenih zgrada, one niske od crvene cigle. i na 1.spratu broja 54 neki ljudi stoje na terasi. pomislim, sto im je lepo, skupilo se drustvo, pada mrak, petak vece, strava vreme...i priblizavam se gledajuci gore i skontam da se tamo nesto desava, da je akcija na celom spratu (to nije jedna gajba, dakle) i provalim slova na prozorima - to SNS sediste. i bas se sjebem. oni, jebeno oni, imaju ceo sprat u tim divnim zgradama. ne znam zasto me je sad ovo tako pogodilo u odnosu na sve sta me pogadja od sljama od devedesetih naovamo, mislim, nije vise od drugih stvari, ali nekako nisam ocekivala ove uljeze i ovde, posebno jer sam prilazila zgradi sa osmehom misleci kako je nekim ljudima lepo na terasi (retko imam prijatne misli o nepoznatim ljudima). sela sam na neke stepenice i razmisljala sta da radim. da sam bolji (ili pre, veci) covek, uradila bih nesto eticki ispravno ali protivzakonito (malo je takvih stvari, ali postoje). ali nisam. morala sam da smislim utehu, makar kratkotrajnu, jer trajne nema. uteha je kljucna stvar. i tako sam se, ocajna, setila reci PUSLICA. to je meni najlepsa rec na svetu. moja mama je cesto koristila reci puslica i medenjak da opise kako je neko sladak, obicno dete ili zivotinja. PUSLICA. i znacenje joj nije nista manje lepo. ali, kad kazes ili napises puslica, to je tako lekovito. neka milina se razlije u telu, budem ganuta do suza tom pitomoscu. puslica, puslica, puslica, rekla sam sapatom par puta sedeci na stepenistu. jebala sam im kevu.

Nije fer, pa nije svako ko kaze "marva" ziveo u saloncu i cepao kanapee za dorucak. btw. gospoja nije cak ni rekla "marva" nego ti ucitavas.

To sto je gospoja bolesna i operisana od realnosti ne znaci da Vucica na celu ove drzave ne drzi marva. Da nije marve ne bi bilo ni ratova devedesetih, ni Slobea deset godina na vlasti, ni Vucica koji danas prica samo i iskljucivo price namenjene marvi.

edit: btw. sad vidim, nisam znao ko je Ognjenka. Gradska riba, urbanluk takoreci, rasla pod staklenim zvonom velegrada. Nezna dusica jebiga, nisu naprednjaci za svakog.

Last edited by Cowboy on Thu Jan 18, 2018 4:18 pm; edited 3 times in total
    Cowboy

Post by Cowboy Thu Jan 18, 2018 4:13 pm

Santino wrote:
    Cowboy wrote:

Aj ne lazi, par nedelja pred izbore smo tamo iznosili svoja misljenja i frustracije o Djitleru, BoTi i ostalim lopinama, normalno je da budes ogorcen. Ali ni jedan jedini put nisam rekao da necu izaci i glasati niti da cu nacrtati kurac, vec sam samo rekao da razumem frustraciju onih koji ce to uraditi. Inace je grupa forumasa (u kojoj sam se i ja nalazio) zbog svog stava "aman ljudi jeste li normalni" nazivana sinekurom DSa.

lazes ti. do samog dana izbora si davao vetar u ledja kampanji belih listica. i onda si naprasno na dan izbora "shvatio" i "pokusao da popravis stetu" (ovo citiram tebe kako repliciras dabovicu: "Ja sam barem ukapirao i pokusao da popravim stetu. Ti stetu jos ne priznajes (mada ne sumnjam da je vidis)"

sad porices da si ikad i pravio stetu.

ako i dalje budes lagao slede jaci kvotovi, bez brige.

Puslica(tm)
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Thu Jan 18, 2018 4:41 pm

ficfiric wrote:kakve jebene veze ima da li je neko uspeo da predvidi buducnost ili ne.
    U, na kladari ima veze još kako. Prije 5 godina sam dobio 200 ojra kad sam bio predvidio. Od tad kao da gubim moć, valjda pomjeranje magnetnih polova.

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
    Cowboy

Post by Cowboy Thu Jan 18, 2018 4:47 pm

otto katz wrote:
    ficfiric wrote:kakve jebene veze ima da li je neko uspeo da predvidi buducnost ili ne.
    U, na kladari ima veze još kako. Prije 5 godina sam dobio 200 ojra kad sam bio predvidio. Od tad kao da gubim moć, valjda pomjeranje magnetnih polova.

Tacno, moze da se zaradi.

Gde si Lujo kralju
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Thu Jan 18, 2018 4:53 pm

Cowboy wrote:

Gde si Lujo kralju
    Abdicirao sam, sad sam narodni komesar. A tko si ti, čovječe s milijun lica, da nisi ti onaj Mahatma što je silazio s PPP među naske da nam obnjasniš kako je glupo i nepotrebno otvarati Burundi? Da nisi ti taj, a?  bounce

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Jan 18, 2018 4:54 pm

Cowboy wrote:
    William Murderface wrote:Ne zezas se, nego trolujes. Otvori temu, beli listici, 2012 - godina apokalipse, ili sta vec hoces, ali ne mozes na svakom jebenom topiku vrteti istih pet recenica.

pa qratz, samo bi ja pisao tamo onda.

btw. ovo je topik o Chedaju, zar se i to ovde shvata ozbiljno
    Њашке, ја сам пробао да разговарам с тобом на дотичну тему па сам налетео на зид. Ти само понављаш своју јефтину мантру, ваљда ти је доктор преписао?
    паће

Post by паће Thu Jan 18, 2018 6:01 pm

No Country wrote:Њашке, ја сам пробао да разговарам с тобом на дотичну тему па сам налетео на зид. Ти само понављаш своју јефтину мантру, ваљда ти је доктор преписао?

Преписао, и то од понављача. Неће ваљда да се труди да му напише нешто оригинално?

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    kondo

Post by kondo Thu Jan 18, 2018 6:06 pm

Cowboy wrote:
    Blind Lime Pie wrote:evo kako se boriti protiv krezube marve koja je zauzela i zgrade sa visokim plafonima

nisu naprednjaci za svakog.

a nije bogami ni olja

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Jan 18, 2018 6:11 pm

Tvoja lojalnost prema poznanicima je hvale vredna ali ja zaista ne mogu unapred, bez spiska, da znam koga ne bi trebalo da zezam (i to bez neke zle namere, njen post je klasican urbani sentiment prema kome imam ozbiljan odmak ali ga ne smatram ni malignim ni slaboumnim).

Meni je i Kauboj drag, hteo sam da ga bocnem a ne da ga vredjam tim postom.
    kondo

Post by kondo Thu Jan 18, 2018 6:19 pm

Blind Lime Pie wrote:Tvoja lojalnost prema poznanicima je hvale vredna ali ja zaista ne mogu unapred da znam koga ne bi trebalo da zezam (i to bez neke zle namere, njen post je klasican urbani sentiment prema kome imam ozbiljan odmak ali ga ne smatram ni malignim ni slaboumnim).

njen post je uslovno receno poetski blurb zene koja tako vec desetak godina komunicira sa svetom, kroz poeziju koju pise ili kroz muziku benda u kome peva. i koje je, pretpostavljam kao i kod nekih ljudi ovde, da ne kazem nas, deo neke samopomoci da se ne potone kompletno u svet teske klinicke depresije i nistavila koje prati zivot u srbiji, prema kome nemamo svi jednake i uspesne odbramene elemente

u njemu nema nista vezano za visoke plafone, simbol koji si joj ucitao - zgrada o kojoj pise nema visoke plafone, to su moderne zgrade stare 40-tak godina u delu njegoseve koju seku molerova, koce kapetana i kursulina. cak stavise, to su ostaci socijalisticke gradjanske klase jer 70-tih kada su one gradjene, te zgrade su dobijali razni manji, srednji i visi funkcioneri nomenklature SFRJ u beogradu. nemaju nikakve veze sa odbranom necega ili nicega. veci od tri metra plafon nemaju sigurno a i to je bedno, visoki plafoni pocinju sa 4.

slucajno zivim na 50 metra odatle i uvek kada vidim tu ekipu tu, zalim sto nema terorizma u srbiji. njihovo prisustvo na tom mesto nije pitanje ljudske slobode nego simbolicki cin zapisavanja trajno okupirane teritorije. kako su dosli do celog sprata ne znam ali je ta zgrada dobrano izbrendirana da se vidi ciji je vracar danas.

jebiga, ne bih da ulazim procenu malignosti posta ali se vrlo brzo postavila a i rasirila dijagnoza. vrlo ruzno.

Last edited by Kondo on Thu Jan 18, 2018 6:25 pm; edited 1 time in total

_____
    #FreeFacu

Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Jan 18, 2018 6:24 pm

Sad bih trebalo nešto da se gicam i inatim, ali realno si u pravu. Izvinjavam se Ognjenki i svima u studiju, jeste mi post bio malo kulovski.
    kondo

Post by kondo Thu Jan 18, 2018 6:26 pm

ma dobro izvini ti sto sam se uskurcio, ne bih se zakacio da ona stvarno nije jedno blago i mirno bice, i sjebano. realno nije meta. taj post je toliko ona, umesto da uzme kamen i baci ga u prozor ona ce da sedne na trotoar i da istripuje neku budalastinu u glavi.

_____
    #FreeFacu

Cowboy

Post by Cowboy Thu Jan 18, 2018 6:39 pm

otto katz wrote:Abdicirao sam, sad sam narodni komesar. A tko si ti, čovječe s milijun lica, da nisi ti onaj Mahatma što je silazio s PPP među naske da nam obnjasniš kako je glupo i nepotrebno otvarati Burundi? Da nisi ti taj, a?  bounce

Taj sam, glavom i bradom, ali neke stvari su se iz moje memorije jednostavno izbrisale, kaze mi doktor(tm) da je tako zdravije.

Eto tu nisam slusao intuiciju nego prokleti razum.

Abdicirao jasta, kao narodni komesar smes i ruke da isprljas cak se to od tebe i ocekuje.

Post by Sponsored content

Current date/time is Tue Nov 12, 2024 9:15 pm