Boris Tadić
@BorisTadic58
Following
More
Pošto @Ceda_Jovanovic kaže da je moja glupost dovela SNS, biće da je bilo pametnije ići u zatvorske posete inspiratorima Đinđićevog ubistva.
Daï Djakman Faré wrote:my bad. sad vidim na bookingu da su poceli i smestajni kapaciteti da nicu u palmizani. neka se spreme kornati.darling wrote:nisi u pravu, ima marina na palmizani i zaliv s divnom pescanom plazom oko koje su veoma skupi restorani gde dolazi dzet set. naravno da moze da se letuje na paklenjacima ako si brodom
inace, samo beogradski seljaci te otoke zove paklenjacima
btw prvi put sam cuo za izraz 'paklenjaci' u tekstu, dosada sam ih zvao sluzbeno
William Murderface wrote:Jel to stvarno Tadi?
+1Zastava 120m wrote:William Murderface wrote:Jel to stvarno Tadi?
Glavom i pramenom
+1plachkica wrote:Ko je, i kad, hteo da Milošević prođe kao Čaušesku
Ja prvo oko 18, 19 cirkam jelen sa rodjacima keramicarima koji su se tad vracaju pa cascavaju jer su odrali jos jednu naivcinu za po 13 evra kvadrat, , pa onda dolazi komsija preko puta vulkanizer mladi pandur da citamo informer i da mi prica sta je cuo i sta ima novo kod njih u mupu, onda sad dolazi grupa lokalnih klinaca i klinki da kupe pljuge i pivo i piju iza prodavnice na hladnoci, pa sam im odvrnuo andjelu vjesticu da ih malo ugreje. Upravo mi je bio kamiondzija da istovari neke sokove koje je maznuo iz firme,ima semu sa gazdom, pa se dogovaramo dal ima neki dizel, gledam da ugradim sebe i da prepodam majstoru koji mi je ugradio sad pec na pelet, i to sve dok cekam drugare da dodju pa da uz kokice i pivo diskutujemo o velikoj srbiji i istrazi drugosrbijanaca. Ferveks i slicni tabasevici bi stavili kurac na panj da zive moj zivot,nemoj da me mesas sa tim nizim bicimaMr.Pink wrote:neka se spremi frnjau sa svojim dizelašima iz barajeva!
disident wrote:Ja prvo oko 18, 19 cirkam jelen sa rodjacima keramicarima koji su se tad vracaju pa cascavaju jer su odrali jos jednu naivcinu za po 13 evra kvadrat, , pa onda dolazi komsija preko puta vulkanizer mladi pandur da citamo informer i da mi prica sta je cuo i sta ima novo kod njih u mupu, onda sad dolazi grupa lokalnih klinaca i klinki da kupe pljuge i pivo i piju iza prodavnice na hladnoci, pa sam im odvrnuo andjelu vjesticu da ih malo ugreje. Upravo mi je bio kamiondzija da istovari neke sokove koje je maznuo iz firme,ima semu sa gazdom, pa se dogovaramo dal ima neki dizel, gledam da ugradim sebe i da prepodam majstoru koji mi je ugradio sad pec na pelet, i to sve dok cekam drugare da dodju pa da uz kokice i pivo diskutujemo o velikoj srbiji i istrazi drugosrbijanaca. Ferveks i slicni tabasevici bi stavili kurac na panj da zive moj zivot,nemoj da me mesas sa tim nizim bicimaMr.Pink wrote:neka se spremi frnjau sa svojim dizelašima iz barajeva!
disident wrote:Ja prvo oko 18, 19 cirkam jelen sa rodjacima keramicarima koji su se tad vracaju pa cascavaju jer su odrali jos jednu naivcinu za po 13 evra kvadrat, , pa onda dolazi komsija preko puta vulkanizer mladi pandur da citamo informer i da mi prica sta je cuo i sta ima novo kod njih u mupu, onda sad dolazi grupa lokalnih klinaca i klinki da kupe pljuge i pivo i piju iza prodavnice na hladnoci, pa sam im odvrnuo andjelu vjesticu da ih malo ugreje. Upravo mi je bio kamiondzija da istovari neke sokove koje je maznuo iz firme,ima semu sa gazdom, pa se dogovaramo dal ima neki dizel, gledam da ugradim sebe i da prepodam majstoru koji mi je ugradio sad pec na pelet, i to sve dok cekam drugare da dodju pa da uz kokice i pivo diskutujemo o velikoj srbiji i istrazi drugosrbijanaca. Ferveks i slicni tabasevici bi stavili kurac na panj da zive moj zivot,nemoj da me mesas sa tim nizim bicimaMr.Pink wrote:neka se spremi frnjau sa svojim dizelašima iz barajeva!