Djokica bio odlican btw.
Parla-parla-parlament
- Post n°626
Re: Parla-parla-parlament
Budal.
Djokica bio odlican btw.
Djokica bio odlican btw.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°627
Do sada nijedna vec opoziciona stranka nije stigla da postavlja pitanja za 16 meseci rada. Ni kada je bio zvanicno Vucic na celu ni sada kada nije zvanicno. I to kada se nateraju da uopste dodju u skupstinu.
Danas su imali obavezu nazovi ministri da ponavljaju kao papagaji o svemocnom uspehu i tako otezu postavljanja pitanja.
Danas su imali obavezu nazovi ministri da ponavljaju kao papagaji o svemocnom uspehu i tako otezu postavljanja pitanja.
- Post n°628
Ma naravno, ti je bilo ocigledno sasvim.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°629
Sou pocinja u 59. Minutu. Obratite paznju na Djokinu facu na 60:12, kad Gojkovic kaze da zavrsava sednicu usred njegovog komentara. Prajsles. Oplakah.
_____
- Post n°631
Lol, to i meni upalo u oci. Samo sto su pacijenti preuzali institu u svoje ruke
_____
- Guest
- Post n°632
vaše ponašanje nije dostojanstveno ovog parlamenta. super zezanje.
gde je to kad brnbć kaže da gazda uvek govori istinu, zna li neko?
btw poserem se na ds i njihov poslovnik.
gde je to kad brnbć kaže da gazda uvek govori istinu, zna li neko?
btw poserem se na ds i njihov poslovnik.
- Post n°633
+1
Svaki put kad gledam skupstinu pomislim isto.
Svaki put kad gledam skupstinu pomislim isto.
_____
- Guest
- Post n°635
nadam se da ce biti prilike da se naizvinjavamo predsednici tog uzvisenog parlamenta
- Post n°636
William Murderface wrote:Sad se ukljucujem, i Dziberka vec neizdrziva.
Besramna bahata dziberka.
Mihail Suslov@suslov_mihailAna Brnabić u Skupštini čita izveštaj Verice Barać o stanju u medijima za vreme DS. Žao mi je, ali dobar deo opozicije će morati da se zapita.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°637
Ana Brnabić u Skupštini čita izveštaj Verice Barać o stanju u medijima za vreme DS.
Besramna bahata dziberka.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°638
Mora mučena da radi overtime, naplašio je vlasnik da će je posle izbora izbaciti na ulicu i uzeti drugu kucu.
- Post n°640
... a ocene sa business courses for rich people and NCAA starters ništa?
- Post n°641
ko je ova milf pored djoke vlajne i zasto nije na politickom drulu ? kako zabusavate, skupstinopratiteljiZuper wrote:
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°643
au, a ne nista onda, izvinjavam se.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°644
Blind Lime Pie wrote:Mora mučena da radi overtime, naplašio je vlasnik da će je posle izbora izbaciti na ulicu i uzeti drugu kucu.
Ma zapuca joj strepon, jedva čeka da zbriše i ode svojim putem. Udarila je recku u CV, sad se samo smara. Neki ljudi joj postavljaju neka pitanja, šta će joj to u životu. Ide ona nazad u svoju
_____
- Post n°645
Daï Djakman Faré wrote:au, a ne nista onda, izvinjavam se.
_____
- Post n°646
lepa je dijana, ista ceril led. mada, isto je toliko i harizmaticna
- Post n°647
Jebu je malo oni kompletići iz kolekcije Gorica Gajevića, sezona jesen-zima 98.
_____
- Post n°648
Blind Lime Pie wrote:Mora mučena da radi overtime, naplašio je vlasnik da će je posle izbora izbaciti na ulicu i uzeti drugu kucu.
Аман, схватите да људи као што су Ана Брнабић и Саша Радуловић немају власнике, да нису Вучићеви.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Korisnik
- Post n°650
To je možda još gore, nemaju lojalnost, korporativni vojnici na zadatku. Šta ima da se smaraju i odgovaraju za vršenje javne f-je.