Летећи Полип wrote:
Čitaj Vilhelma Rajha. Maspsihologija fašizma i Spolna revolucija!
+1, +1.
Летећи Полип wrote:
Čitaj Vilhelma Rajha. Maspsihologija fašizma i Spolna revolucija!
Daï Djakman Faré wrote:meni ti nisi jasan. lepo ti je cush razlozio - a on je isto fan dzimija dora - da je i oridjidji force the vote bio pregrupisavanje medijske opozicije za novu administraciju, zauzimanje startnih pozicija i svojevrsno gurkanje za clout i ti si opet sad nesto iznenadjen.
Daï Djakman Faré wrote:
no ako cemo da pricamo for reals - force the vote je pokrenuo epic shitfest na levici dosad nevidjenih razmera u kome su izmedju ostalog gomila ljudi koje ti volis i postujes nisu bas ispali leaders of the free world. 1 jackoff comedian i rodonacelnik dumdum left-a je prakticno singlehandedly celu levicu uvaljao u medjusobno grudvanje balegom, tako sto je umesto da se prica o strateskom pravcu levice posle izbora, stvaranju kulture levice kroz union drives i organizovanje na radnim mestima, mestu electoral ili extra-electoral politike - on nehotice napravio seriju social media referenduma za i protiv odredjenih levih licnosti (aoc, njega, glenare, taibija i tako u nedogled). i u to retardirano kolo su upali svi zivi osim cush-a i druga bhaskara. ovde su se bukvalno svi zivi poispaljivali i krenuli da denunciraju i da se odricu dojucerasnjih drugova i saborca i ljudi sa kojima se slazu oko najveceg broja stvari zbog njihovih stavova o dzimi doru, aoc ili markuzeu.
mislim sorry ali posle svega sto smo videli u ova dva meseca ta imaginarna shit linija koju zelis da povuces izmedju dzimija i ostalih prosto ne postoji - svi su dumdum left. mislim get off your high horse. and that's maybe a good place to start to be less cynical about everything.
Daï Djakman Faré wrote:
no ako cemo da pricamo for reals - force the vote je pokrenuo epic shitfest na levici dosad nevidjenih razmera u kome su izmedju ostalog gomila ljudi koje ti volis i postujes nisu bas ispali leaders of the free world. 1 jackoff comedian i rodonacelnik dumdum left-a je prakticno singlehandedly celu levicu uvaljao u medjusobno grudvanje balegom, tako sto je umesto da se prica o strateskom pravcu levice posle izbora, stvaranju kulture levice kroz union drives i organizovanju na radnim mestima, mestu electoral ili extra-electoral politike posle izbora bajdena - on nehotice napravio seriju social media referenduma za i protiv odredjenih levih licnosti (aoc, njega, glenare, taibija i tako u nedogled). i u to retardirano kolo su upali svi zivi osim cush-a i druga bhaskara. ovde su se bukvalno svi zivi poispaljivali i krenuli da denunciraju i da se odricu dojucerasnjih drugova i saborca i ljudi sa kojima se slazu oko najveceg broja stvari zbog njihovih stavova o dzimi doru, aoc ili markuzeu.
mislim sorry ali posle svega sto smo videli u ova dva meseca ta imaginarna shit linija koju zelis da povuces izmedju dzimija i ostalih prosto ne postoji - svi su dumdum left i projektovanje toga na dora je samo deflektovanje sopstvenih nesigurnosti. mislim get off your high horse. and that's maybe a good place to start to be less cynical about everything.
okej grinvold i taibi nisu levicari. nema pojma nema problema. then i guess everything is alrightzvezda je zivot wrote:pa ja se ne slazem jer misim da je to tvoje, tvoje ili krismanovo, bzvze analiza. ne napadaju ljudi glenaru, taibija itd. zbog potrosackog drustva i razocaranih nada il ne znam kakvih energija nego zato sto su ova dvojica odlucila da griftuju na desnicarskoj prici i to je to. i po peti put, kakvih 'levih licnosti'?, ni grinvold ni taibi nisu levicari, niti se tako smoopredeljuju, i oni jesu saveznici kasbombu jer vole da napadaju establismentske medije i da psuju. meni bogami nisu saveznici.
a ni ja ni moji prijatelji nisu krivi zato sto je dzimi dor napravio sranje vec vi koji ga podrzavate.
Daï Djakman Faré wrote:okej grinvold i taibi nisu levicari. nema pojma nema problema. then i guess everything is alrightzvezda je zivot wrote:pa ja se ne slazem jer misim da je to tvoje, tvoje ili krismanovo, bzvze analiza. ne napadaju ljudi glenaru, taibija itd. zbog potrosackog drustva i razocaranih nada il ne znam kakvih energija nego zato sto su ova dvojica odlucila da griftuju na desnicarskoj prici i to je to. i po peti put, kakvih 'levih licnosti'?, ni grinvold ni taibi nisu levicari, niti se tako smoopredeljuju, i oni jesu saveznici kasbombu jer vole da napadaju establismentske medije i da psuju. meni bogami nisu saveznici.
a ni ja ni moji prijatelji nisu krivi zato sto je dzimi dor napravio sranje vec vi koji ga podrzavate.
pa neces pomoci sebi ni svojoj liniji dok ne adresiras the elephant in the room.zvezda je zivot wrote:1 od najglupljih analiza ikad na forumu. na nivou forumasa Vinetua. da se urami.
'ljudi se svadjaju, svako ima svoje, ergo svi su oni isti'
Daï Djakman Faré wrote:pa neces pomoci sebi ni svojoj liniji dok ne adresiras the elephant in the room.zvezda je zivot wrote:1 od najglupljih analiza ikad na forumu. na nivou forumasa Vinetua. da se urami.
'ljudi se svadjaju, svako ima svoje, ergo svi su oni isti'
a to je da je ovo gola nemoc i autokanibalizovanje. ovo razgolicavanje levicara na tviter lajni i medjusobni mud-slinging ce pomoci ocuvanju nekakvog imaginarnog politickog kursa samo u tvojoj glavi. a u stvarnoj stvarnosti ce uglavnom odmoci cause-u.
ovo nisu produktivni razgovori, ovo su najbolji medju nama u njihvom najgorem izdanju. and the dummy left je zapalio fitilj.
Bleeding Blitva wrote:
I stvarno ne kužim kako to Taibi i GG nisu ljevičari.
То није ништа необично.Sotir wrote:Али Летећи Полип који дању вари тешку машинерију, а ноћима чита озбиљну левичарску литературу је откровење месеца.
Нешто као комунистичка верзија Флешденса. Још Спајк Ли да режира...
Sotir wrote:Али Летећи Полип који дању вари тешку машинерију, а ноћима чита озбиљну левичарску литературу је откровење месеца.
boomer crook wrote:Sotir wrote:Али Летећи Полип који дању вари тешку машинерију, а ноћима чита озбиљну левичарску литературу је откровење месеца.
zilnik.
Vilmos Tehenészfiú wrote:e da si stavio 0! skroz bi zbunio polaznike filozofskog fakulteta.
Ima na youtube objašnjenje za nas s filozofoskogVilmos Tehenészfiú wrote:e da si stavio 0! skroz bi zbunio polaznike filozofskog fakulteta.