Obergrupenadministrator Davenport
Vučićevi uzbuljnici
Tajkun Jovanović, Vučićev uzbuljnik u pokušaju
+1ostap bender wrote:@stjuartlitl: kakve odvratne cipele. da su ovo pravi gejevi samo bi ga zbog toga oterali.
Filipenko wrote:
zastitnik gotama wrote:odo da pičujem.
obuko sam crvene cipele
Filipenko wrote:Namesnik Skot
Obergrupenadministrator Davenport
Vučićevi uzbuljnici
Tajkun Jovanović, Vučićev uzbuljnik u pokušaju
Пе ето, ту и јесте клизавица: јавност не да не постоји, него је систематски уништена од стране Великог Штеточине и свих његових ученика (и њихових подрепаша, и тако даље...), а сада треба стоички гледати како се ти исти шверцују у ове стидљиве покушаје рестаурације, у Прајд и НДБ? Мислим, разумем ја и Васу, донекле. Но то је то, ако пристајемо да нас Вучић води у Европу, онда има да пристанемо и на Малог на Прајду, и још има да му забележимо плус. Мислим, и онај први Глембај је у једном тренутку (дабоме када се нафатирао) престао да пљачка путнике и купио деци клавир. Јеби га, било би кудикамо угодније да су га обесили на Јелачића плацу...William Murderface wrote:Pa nisi natrčao, za jednu tako skandaloznu vest, ova je bila prilično dobro pometena pod tepih, objavio samo Kurir i Danas, ostali ni slovca.
Da u Srbiji postoji bilo kakva javnost vredna tog imena, ovaj čovek bi morao da bude smenjen pod pritiskom iste, čak i u režimu kao što je Vučićev. Toliko je neverovatnih afera nanizao za tako kratko vreme da je to čudo. Ali javnost ne postoji, pa stoga, nije ni bitno.
slovenacki filozof slavoj zizek wrote:Transgender subjects who appear as transgressive, defying all prohibitions, simultaneously behave in a hyper-sensitive way insofar as they feel oppressed by enforced choice (“Why should I decide if I am man or woman?”) and need a place where they could recognize themselves. If they so proudly insist on their “trans-,” beyond all classification, why do they display such an urgent demand for a proper place? Why, when they find themselves in front of gendered toilets, don’t they act with heroic indifference–“I am transgendered, a bit of this and that, a man dressed as a woman, etc., so I can well choose whatever door I want!”? Furthermore, do “normal” heterosexuals not face a similar problem? Do they also not often find it difficult to recognize themselves in prescribed sexual identities? One could even say that “man” (or “woman”) is not a certain identity but more like a certain mode of avoiding an identity… And we can safely predict that new anti-discriminatory demands will emerge: why not marriages among multiple persons? What justifies the limitation to the binary form of marriage? Why not even a marriage with animals? After all we already know about the finesse of animal emotions. Is to exclude marriage with an animal not a clear case of “speciesism,” an unjust privileging of the human species?
Mau wrote:Znači i Bilja šmeknula mog Punishera.
Pa Archer iz BGD.plachkica wrote:Ovaj u crnoj košulji ili ovaj debeli u bermudama?
Hm, meni je bolji crnokošuljaš.
Pa vidiš da je ovde teza ta da je sve ovo jedan Beograd na vodi, kao Vučićev projekat.beatakeshi wrote:Kako je Prajd završio na Beogradu na vodi? Ima li neko ovde trezven i trezan?
Izvinjavam se, nemam nekog iskustva sa izdajom nase nesrecne otadzbine , te sa slanjem njene dece u smrt za potrebe imperije, pa me zanima:Kondo wrote:Dragi Prajdovci,
Sretno vam sutra, al bez mene...Znam da na srecu to ne menja nista, ali jednostavno ne mogu u kolonu sa ministarkom kojoj je najbolji poslovini ortak tip protiv koga druga polovina "mog Beograda" seta il se sudi.... To sto je neko LGBT whatever jos ne znaci da je aktivista za ljudska prava. A i pevanje Natino a tamo u MJUZIKLU o brutlanom ubistvu....Koja to ljubav pobedjuje, leba vam.... Mnogo mi to sa ljubavlju arbitrarno, sorry. I kako se to povecava i prema kome tolernacija u srpskom drustvu, kako neko od vas rece pre neki dan. Tolernacija prema nacionalizmu, nekaznjivosti za ratne zlocine, lazima, antiglobalizmu, Putinu, uzimanju pravde u svoje ruke, iliberalizmu....
Nesto sam u tripu da mislim da su single issue movements trenutno kontraproduktivni, da ne vide jedni druge, da doprinose fragmentaciji drustava, da ubijaju ideologiju..... Ne mogu da legitimisem poliicju kojoj se svake godine slihtate, dok se ne zavrsi ovo sa Savamalom.
Sve najbolje. MIR.
cuveni slovenacki filozof slavoj zizek wrote:
Insofar as the other great antagonism is that of classes, could we not also imagine a homologous critical rejection of the class binary? The “binary” class struggle and exploitation should also be supplemented by a “gay” position (exploitation among members of the ruling class itself, e.g., bankers and lawyers exploiting the “honest” productive capitalists), a “lesbian” position (beggars stealing from honest workers, etc.), a “bisexual” position (as a self-employed worker, I act as both capitalist and worker), an “asexual” one (I remain outside capitalist production), and so forth.