Prajd 2016
- Post n°126
Re: Prajd 2016
vucic obezbedjuje prajd isto kako je al kapone obezbedjivao sigurnost poslovanja. ali super je da to ne bude vise tema.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°127
Najgore od svega je što će ubogi homoseksualci po padu Vučića biti legitimna meta za jedan deo besa koji će se osećati, a možda i iskaljivati, prema svima koji budu percipirani kao deo Vučićeve vlasti. Tj. obični ljudi će imati problema zbog ovih LGBT pederčina koji se šlihtaju uz kamarilu.
- Post n°128
ne znam. nisam siguarn ali je moguce. narocito ako opozicija podje dalje desno.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°129
plachkica wrote:Šira koalicija - “Ne dam Prajd komunistima” Simo. #reciDA #Prajdpobeditimora pic.twitter.com/1Ret1EnCTs
— Miloš Nikolić (@MilosLibek) September 16, 2018
- Guest
- Post n°130
Dobro super je da to nije tema, makar i tako što je Prajd nabijan ljudima niz grlo državnom prinudom - to mi ne smeta apriori. Ono što mi smeta jeste situacija u kojoj nateraju ljude da gledaju Rozu Parks u autobusu svakog dana ali faking crnac i dalje ne može da ode do glasačkog mesta ili da bude u društvu belog čoveka ili da ide na bazen i u javni WC. Pantela i Vučić zapravo ne daju ništa LBGT ljudima osim Prajda. Dajte malo odmaka, mrzeće vas zajedno sa njima a niste osim tog jednog dana godišnje izvukli baš ništa.
- Post n°131
zavisi, prisustvo na prajdu se boduje tamo gde se dele grantovi, han će da bude presrećan,
sve ambasade aplaudiraju, izveštaji iz beograda su wow, učesnici kažu da je parada skoro kao u njujorku.
ono gej ljudi što ja poznajem, od 2010. nisu zainteresovani za prajd.
ne davimo beograd je ignorisao ovaj prajd, žene u crnom i autonomni ženski centar takođe
nacoši divljaju na fotku transvestita u narodnoj nošnji
sve ambasade aplaudiraju, izveštaji iz beograda su wow, učesnici kažu da je parada skoro kao u njujorku.
ovo danas je bilo slicno ovome u NYC. dogodine da bude isto. #prajdhttps://t.co/Y8BjrSuTim
— Mara voli Madjara (@Mahodari_Mara) September 16, 2018
ono gej ljudi što ja poznajem, od 2010. nisu zainteresovani za prajd.
ne davimo beograd je ignorisao ovaj prajd, žene u crnom i autonomni ženski centar takođe
nacoši divljaju na fotku transvestita u narodnoj nošnji
- Post n°132
plachkica wrote:znacoši divljaju na fotku transvestita u narodnoj nošnji
Uzbudili se?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°133
Btw, jedne nedelje "Milosevic je bio ok", sledece nedelje Prajd...
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°134
a plaše se da priznaju
baš divljaju kako mi lik skrnavi svetinju .
teško je to
baš divljaju kako mi lik skrnavi svetinju .
teško je to
- Post n°136
eu je presrećna
EU pozdrava Paradu Ponosa u Srbiji. Svi su srecni i opusteni. Kakav radostan i suncan dan. #LGTBSrights pic.twitter.com/7vneayqoZL
— Sem Fabrizi (@FabriziSem) September 16, 2018
- Post n°137
šizofrenija je glavna odlika ove vlasti, a to se vidi i po njihovom glavnom glasiluficfiric wrote:Btw, jedne nedelje "Milosevic je bio ok", sledece nedelje Prajd...
- Post n°138
A sto je problem Milosevic i prava homoseksualaca?
Koliko ja znam Milosevic, kao i sps, nikada nisu bili otvoreno protiv homoseksualaca.
Koliko ja znam Milosevic, kao i sps, nikada nisu bili otvoreno protiv homoseksualaca.
- Post n°139
bas sam i ja to hteo da primetim.
_____
- Guest
- Post n°140
To uopšte nije postojalo kao issue, o pederluku se nije govorilo osim kroz viceve. A da je pokušan tad neki Prajd - bilo bi mrtvih.
- Post n°141
Nisam mislio na odnos Milosevica prema prajdu. vec na Vucicevo obracanje razlicitim publikama. Prosle nedelje se hvaljenje Milosevica tumacilo kao nekakav zaokret a radilo se samo o dizanju rejtinga kod publike na tom krilu. Nezadovoljstvo druge strane se gasi nikad uspesnijim prajdom. Izmedju dva vikenda se smejemo nekom idiotluku koji je izgovorio reagujuci na nesto sto su vec svi zaboravili... i tako vec sest godina
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°142
Za svakog po nešto: i za Večernje novosti, i za Danas, i za Kesića.
- Post n°143
Creepy Uncle wrote:To uopšte nije postojalo kao issue, o pederluku se nije govorilo osim kroz viceve. A da je pokušan tad neki Prajd - bilo bi mrtvih.
ma sps je bio avangarda po pitanju muske ljubavi za ostatk opozicije. bilo bi mrtvih ali bi gejeve po gradu ganjali zajedno pristalice spo i srs.
_____
- Post n°144
Svi ste u pravu!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°145
Deo iz presude za nasilje u porodici gde je, po prvi put od uvođenja tog člana u zakon pre 6 godina, kao otežavajuća okolnost uzet motiv mržnje, u ovom slučaju prema LGBTQ. Ljudi su prijavljivali incidente, ali je ovo prva hate crime presuda. Treba da ih bude još mnogo, nažalost. pic.twitter.com/AzHWwZnIgV
— lazara (@lazaralazara) 07. новембар 2018.
- Post n°146
Napad na Prajd info centar večeras. Za one koji kažu da LGBT+ zajednici ništa ne fali. pic.twitter.com/jae8COm6Uv
— Goran Miletic (@goranmiletic) February 8, 2019
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°148
kukavice i jadnici
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°149
ma ovo je neozbiljna dečurlija, verovatno su se napili od jedne krmače piva
šutnu izlog pa pobegnu 5 koraka nazad a niko ih ne juri
šutnu izlog pa pobegnu 5 koraka nazad a niko ih ne juri
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.