rumbeando wrote:Летећи Полип wrote:
iju...
ima jak vajb taoca narko kartela
rumbeando wrote:Летећи Полип wrote:
iju...
Marius Lăcătuș wrote:mrmlja dok peva ali ga odaje brk koji se smeška
zato voja bilbija paroh ševeningskog kazamata ubiva kako vodi pjesmu
Janko Suvar wrote:na kraju ce se jos ispostaviti da nema nikakve razlike izmedju jedne i druge administracije, sokantno znam
Ovi ljudi su svi do jednog kompletno retardirani, dok ne pomru svi jedan za drugim, nece poceti da postuju propisane epidemiolske mere i da slusaju savete eksperata.Умировљени Епископ захумско-херцеговачки и приморски Атанасије, протеклих дана примљен је на болничко лијечење Јавне здравствене установе Болница Требиње, након што је тестиран на присуство вируса „SARS-CoV-2″, и испољио извјесне симптоме болести „Covid-2019″.
Janko Suvar wrote:Ovi ljudi su svi do jednog kompletno retardirani, dok ne pomru svi jedan za drugim, nece poceti da postuju propisane epidemiolske mere i da slusaju savete eksperata.Умировљени Епископ захумско-херцеговачки и приморски Атанасије, протеклих дана примљен је на болничко лијечење Јавне здравствене установе Болница Требиње, након што је тестиран на присуство вируса „SARS-CoV-2″, и испољио извјесне симптоме болести „Covid-2019″.
Bukvalno, na svakih par meseci se okupe u velikom broju i onda umiru i razboljevaju se i posle par meseci opet.
Marius Lăcătuș wrote:ali ja stvarno imam problem da povežem porfirija i vučića, sem ako ovaj nema snimke kako ga guzi tadić pa će da peva kako AV diriguje. porfi je klasičan tadićev kadar, nit smrdi nit miriše, nema stav ni o čemu, obrazovan je napamet i u prazno, ali ume lepo da postavi biznis i prebroji pare a pre svega da pojede i popije kvalitetno. juče nisam hteo da se trpam da pitam zvezdu za NS kafanu gde je ovaj kinjio kelnere ali mogu da zamislim scenu, viđao sam ga često u zaku u društvu borisove bivše žene i njenog tadašnjeg družbenika, bila je to vesela ekipica a za jednog popu izuzetan odabir kavane. eto to je mnogo više on, malo estrada, malo uživanje i hedonizam. kako se iz te pozicije brani kosovo (ovo za šuvara) ja ne znam. a za pogled u kameru naravno on za toliko zna ko će da mu sedne na kičmu posle toga.
Patrijarh Porfirije, zajedno sa vladikom Jovanom i članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom, obišao je kapelu posvećenu Svetim novomučenicima Jasenovačkim, a zatim je održao besedu pred okupljenim sveštenstvom i narodom.
“Ovo je mesto velikog stradanja. Oni koji su činili ove zločine nisu pripadnici nijednog naroda i na ovom mestu je najbolje ćutati. Da molitveno ćutimo. Pored svih elemenata, doživljavaja, kad god bi ovde dolazio osećao bih suzne molitve. Na ovom mestu ljudi su pokazali koliko se mogu otuđiti od onoga što je u njih položio Gospod. Svaki put sam se pitao kad sam dolazio da li je moguće da je ljudsko zlo ovo uradilo. Svaki narod je stvoren da bude narod Božji. Oni ljudi koji su ovde učinili najmonstruoznija zla su se ispisali iz svakog naroda. Dubinski sam svaki put osećao veliku blagodat na ovom mestu, a u isto vreme i dubinski poziv na preispitivanje. Osetio sam i glas mučenika koji pozivaju i mene na pokajanje”, rekao je patrijarh srpski Porfirije.
Novi patrijarh Srpske pravoslavne crkve razume administrativne i druge prepreke sa kojima se istopolni partneri suočavaju, i povodom dolazećeg Zakona o istopolnim partnerstvima se jedino ne slaže u tome da se takva zajednica nazove brakom.
— šparavalo (@Stefansparavalo) March 2, 2021
Wow. Just wow. pic.twitter.com/NoasFz9fEv