mi smo hteli, nego ne dajuMNE wrote:kakva vam je to ustanova kad našega niste izabrali za direktora?
Srpska pravoslavna crkva
- Post n°801
Re: Srpska pravoslavna crkva
_____
????
- Post n°802
Janko Suvar wrote:Летећи Полип wrote:Nisi upućen. Da se vozio s njim u tramvaju.ficfiric wrote:
Ja cekao trolu sa njim.
Ozbiljno. Sad sam konsultovao gmap - stajaliste u Jase Prodanovica, isli do studentskog trga. Isao je sa nekim visokim popom. Kad sam dosao na stajaliste, konstatovao sam samo da je jedan pop nizak a drugi visok.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°803
MNE wrote:kakva vam je to ustanova kad našega niste izabrali za direktora?
Bi, nego nije na Vračaru pa nema interesenata...
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°804
Mene sad jako smorilo sto je ovde Kinderlad pogresno shvatio, sta je moj stav, a sta prenosim da sam cuo kad sam isao Miletu u pohode , posto rekao je da izbor ne zadovoljava Mileta. Mislim nismo se razumeli.
Jedini episkop kojeg sam ja upoznao je Lavrentije i to je bio neprijatan momenat, dao mi je ruku onako KO ZENA da je poljubim a ja nisam shvatio to nego sam pruzio da se rukujem i onda smo tako stajali neprijatno jedno sekund dva, pa je odustao od mene.
et kondo
daj mi momenat da te ubedim, silno sam investiran u to.
edit: Nije, upoznao sam i Irineja Bulovica za potrebe novinskog teksta. Izgledao je kao da mrzi ceo svet, al ne sa jednom onako zivom vatrenom mrznjom, nego kao da ga je zamrzeo odavno i srodio se s tom mrznjom, navikao na nju. Divan covek, duhovan.
Jedini episkop kojeg sam ja upoznao je Lavrentije i to je bio neprijatan momenat, dao mi je ruku onako KO ZENA da je poljubim a ja nisam shvatio to nego sam pruzio da se rukujem i onda smo tako stajali neprijatno jedno sekund dva, pa je odustao od mene.
et kondo
daj mi momenat da te ubedim, silno sam investiran u to.
edit: Nije, upoznao sam i Irineja Bulovica za potrebe novinskog teksta. Izgledao je kao da mrzi ceo svet, al ne sa jednom onako zivom vatrenom mrznjom, nego kao da ga je zamrzeo odavno i srodio se s tom mrznjom, navikao na nju. Divan covek, duhovan.
_____
????
- Guest
- Post n°805
Isto i kod mene samo je to bio Padobranac, doduše ja sam shvatio ali hu kerz za ljubljenje ruku. Ionako smo bili na sastanku gde smo bili ravnopravni u ulogama tako da molim lepo
- Post n°807
Sad čitam reakcije srbosfere. Za onim je suza suzu stizala, a kao smo ozlojeđeni izborom ovog.
_____
~~~~~
- Post n°808
_____
~~~~~
- Post n°809
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°810
iju...
_____
~~~~~
- Post n°811
I kakav je Jovan uzivo? Pretpostavljam da je to bilo nesto oko istorije WW2?buffalo bill wrote:Jedini episkop kojeg sam ja upoznao je Lavrentije i to je bio neprijatan momenat, dao mi je ruku onako KO ZENA da je poljubim a ja nisam shvatio to nego sam pruzio da se rukujem i onda smo tako stajali neprijatno jedno sekund dva, pa je odustao od mene.
Isto i kod mene samo je to bio Padobranac, doduše ja sam shvatio ali hu kerz za ljubljenje ruku. Ionako smo bili na sastanku gde smo bili ravnopravni u ulogama tako da molim lepo
Ovako u javnosti deluje silno impresivno, ali to je delimicno jer ili prica eks katedra ili ga intervjuise liberal sto je sokiran jer ne pali vestice.
_____
????
- Guest
- Post n°813
Nešto oko holokausta, zatvorena konfa, ništa spec. On deluje ozbiljno, samopouzdano i suzdržano.
- Post n°814
dobre osobine za patrijarha
_____
????
- Post n°815
Колико сам дискутовао са њим по форуму раније, има знања изнад просека, али има ту и пропуста које неко озбиљан не би направио. Али његова улога је више политичка - а ту се боље сналази.buffalo bill wrote:Nešto oko holokausta, zatvorena konfa, ništa spec. On deluje ozbiljno, samopouzdano i suzdržano.
- Post n°816
taman će biti u pravim godinama kad ispratimo porfirija, tu negde oko 80
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°817
ako je bitno, iz Nedeljnika
Njegov izbor apostolskim žrebom je pogodio i želje vladika, jer je naslednik patrijarha Irineja, vladika Porfirije, dobio i najviše glasova tokom tajnog glasanja – 31 arhijerej je glasao za Porfirija, 30 je glasalo za Irineja Bačkog, a 25 za episkopa banjalučkog Jefrema.
_____
????
- Post n°818
_____
~~~~~
- Post n°820
Gospodin pukovnikЛетећи Полип wrote:
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°821
Летећи Полип wrote:
iju...
- Post n°822
Janko Suvar wrote:sat vremena bre
Dovoljan je naslov i datum
M.Brkić: Patrijarh će biti Porfirije Perić, Vučićev čovek! Glad biblijskih razmera 2021,opstaće Rusi
28,127 views • Dec 29, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°823
uopste mere ne postuju, al uopste
_____
????
- Post n°824
Janko Suvar wrote:ako je bitno, iz Nedeljnika
Njegov izbor apostolskim žrebom je pogodio i želje vladika, jer je naslednik patrijarha Irineja, vladika Porfirije, dobio i najviše glasova tokom tajnog glasanja – 31 arhijerej je glasao za Porfirija, 30 je glasalo za Irineja Bačkog, a 25 za episkopa banjalučkog Jefrema.
_____
????
- Post n°825
evo za šukija da izveze goblen, žalio se na turkogrčku sektu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.