MEDIJI I CENZURA
- Guest
- Post n°101
Re: MEDIJI I CENZURA
celu masinu pokrenuli da pljuju birn. to sto pisu je tacno, jedino su preskocili da je firma koja je dobila posao bukvalno oteta od strane radikala/jorgovanke licno. niko se osim krivca ne brani ovako kako se sada oni brane.
- Guest
- Post n°102
Boris Malagurski @malagurski · 58m 58 minutes ago
"Revolucija" na Happy TV je ukinuta.
0 replies 23 retweets 11 favorites
Boris Malagurski @malagurski · 41m 41 minutes ago
Revoluciju na ulici neće niko moći da ukine.
"Revolucija" na Happy TV je ukinuta.
0 replies 23 retweets 11 favorites
Boris Malagurski @malagurski · 41m 41 minutes ago
Revoluciju na ulici neće niko moći da ukine.
- Post n°103
Ivanović i Malagurski ukinuti u razmaku od tri dana?! Pitam se kome to odgovara!
- Post n°104
Jel to mladić poziva na rušenje ustavnog poretka Republike Srbije?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°105
Mislim da bi ga trebalo tuziti pa na sudu da objasni da li poziva ili ne
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°106
Nisam znao gde da stavim ovo, valjda treba ovde. Jedno obično jutro na Prvoj.
- Post n°107
Bravo za Marka. Ja o njemu nisam imao neko mišljenja, ali rispekt.
Stalno se mislim, šta bi bilo da se neko u prenosu uživo iz studija, osmeli i kaže neku na Vučićev račun. I to nikako da se desi. Sve do sad.
Stalno se mislim, šta bi bilo da se neko u prenosu uživo iz studija, osmeli i kaže neku na Vučićev račun. I to nikako da se desi. Sve do sad.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°108
Već je on imao ovakve istupe po jutarnjim programima. Ali tu kokošija pamet urednika i amnezija radi dobru stvar.
- Post n°109
Ma da, a evo sad ga gledam na Pinku, pa on izgleda malo izbezumljeno, i sad mi već pada na pamet da su ga pozvali opet zato da bi posle glumili kako eto, ima i antivučićevskih glasova...
_____
- Post n°110
Korisna budala.
Last edited by Bluberi on Wed Feb 04, 2015 3:56 pm; edited 1 time in total
- Post n°112
Pera Luković se iznervirao, pa mu i forumaši s Krstarice sad krivi.
Zašto se setih reakcije AV na komentare čitalaca Blica?
Zašto se setih reakcije AV na komentare čitalaca Blica?
- Post n°113
Do daljeg odloženo emitovanje Reportera na TV B92
Televizija B92 saopštila je danas da je u dogovoru sa urednicom redakcije Insajder Brankicom Stanković odlučila da do daljeg odloži emitovanje emisije Reporter.
- Za TV B92 najvažnija je bezbednost naših novinara i u ovom trenutku jedino racionalno rešenje jeste da odlaganjem emisije bar na neki način zaštitimo novinare redakcije Insajder - stoji u saopštenju, u kome je naglašeno da se takvoj odluci pribeglo i pored toga što je emisija Reporter, koja je emitovana prošlog ponedeljka, imala dobar rejting i izazvala brojne reakcije.
Navodeno je i da Stanković već godinama ima policijsko obezbeđenje, a da je "ismevanje cele situacije u kojoj se nalazi" dodatno ugrozilo njenu, kao i bezbednost novinara iz njenog tima.
Televizija B92 navodi i da društvo u kojem živimo još nije sazrelo da na pravi način prihvati otvaranje brojnih tema kojima se ova redakcija godinama bavi.
- Unapred svesni da će ova odluka izazvati različita tumačenja ističemo da redakcija Insajdera ostaje sastavni deo B92 i da će kao i do sada imati svu podršku uredništva kuće u kojoj su zaposleni - poručuje TV B92.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°114
to zbog onog što je novinarki čupao mikrofon? jel taj neki vođa navijača?
- Post n°115
Na primer, ovde clanovi uprava Zvezde i Partizana zajedno pitaju zasto se obezbedjuje Brankica i zasto drzava to placa... ako nisi gledao, preporucujem
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°116
nisam, ce vidim, a cuo sam nesto i da je ovaj idiot pravio pizdarije na b92 kod one novinarke u kaziprstu.
- Guest
- Post n°117
http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/novi-sad/danica-vucenic-napusta-rtv_579207.html
a stvarno je dobra u tome sto radi... ne svidjaju mi se uvek pozicije sa kojih polazi, ali to su bili sasvim korektni intervjui , recimo uvek bolji nego kod beckovic...
a stvarno je dobra u tome sto radi... ne svidjaju mi se uvek pozicije sa kojih polazi, ali to su bili sasvim korektni intervjui , recimo uvek bolji nego kod beckovic...
- Post n°118
WTF
Pa to je jedna od poslednjih dobrih emisija na televiziji...
Ni meni se nisu dopadali njeni politički stavovi, čak ni to što povremeno ozbiljno upada sagovornicima u reč, ali uvek, uvek, uvek je to u funkciji težnje da se dobije detaljniji odgovor, da se izvuče još nešto na neku temu, da se postavi drugačije gledište na problem, sve u svemu - uvek u funkciji intervjua. Možda i najbolja u tome što radi.
Ostajemo na Jugoslavu Ćosiću koji će uvek rado postaviti pitanje "Da li se deo Demokratske Stranke pretvara u novi JUL" kako bi svom gostu omogućio da napljuje levicu, ali zato kada mu je gost direktor Imleka Slobodan Petrović neće ni da zucne o aflatoksinu, već će da ga pita šta država da uradi da (još) pomogne domaćoj privredi...
Pa to je jedna od poslednjih dobrih emisija na televiziji...
Ni meni se nisu dopadali njeni politički stavovi, čak ni to što povremeno ozbiljno upada sagovornicima u reč, ali uvek, uvek, uvek je to u funkciji težnje da se dobije detaljniji odgovor, da se izvuče još nešto na neku temu, da se postavi drugačije gledište na problem, sve u svemu - uvek u funkciji intervjua. Možda i najbolja u tome što radi.
Ostajemo na Jugoslavu Ćosiću koji će uvek rado postaviti pitanje "Da li se deo Demokratske Stranke pretvara u novi JUL" kako bi svom gostu omogućio da napljuje levicu, ali zato kada mu je gost direktor Imleka Slobodan Petrović neće ni da zucne o aflatoksinu, već će da ga pita šta država da uradi da (još) pomogne domaćoj privredi...
- Guest
- Post n°119
Informer kaze da prelazi na PR posao u Hemofarm...
edit : :D: stvarno je pitao "Da li se deo Demokratske Stranke pretvara u novi JUL" ? carski.
edit : :D: stvarno je pitao "Da li se deo Demokratske Stranke pretvara u novi JUL" ? carski.
- Post n°120
Pa to je nešto što je i tebi valjda poznato - ne guši se novinarstvo samo cenzurom i gušenjem medija, nego i njegovom komparativnom neisplativošću. PR pobeđuje novinarstvo. Nuff said.
_____
- Post n°122
Šuvar i varivo wrote:Informer kaze da prelazi na PR posao u Hemofarm...
Da, juče u intervjuu Zorana Živkovića. Pojasnio je to dodatkom da misli na istupe "nekih potpredsednika", jasno je da misli na Stefanovića. Okačio sam intervju na topiku Vučićeva Srbija na Politici.
- Guest
- Post n°123
Ne znam da li je vise budala zbog tog glupog poredjenja ili zato sto stvarno misli da ce sad Steffanovic da bude neki opasan antisistemski igrac, Cipras ovo ono ...
- Guest
- Post n°124
http://www.021.rs/Info/Srbija/Antonela-Riha-otpustena-zbog-politike.html
Novinarka Antonela Riha izjavila je da je bez najave danas dobila otkaz u nedeljniku NIN, ocenivši da je otpuštena iz političkih razloga, dok glavni i odgovorni urednik tog lista Milan Ćulibrk tvrdi da odluka nema veze s politikom.
Novinarka Antonela Riha izjavila je da je bez najave danas dobila otkaz u nedeljniku NIN, ocenivši da je otpuštena iz političkih razloga, dok glavni i odgovorni urednik tog lista Milan Ćulibrk tvrdi da odluka nema veze s politikom.
- Post n°125
Meni je ovo malo čudno. Ko pa čita NIN? Nije to Utisak koji gleda pola Srbije.
_____