Memento
- Guest
- Post n°201
Re: Memento
čuj, "fabrike svinja" u zemlji koja još nije zalečila svinjsku kugu i ne izvozi svinjetinu u eu.
- Post n°202
Ukrađeno od radomira martina.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°203
18:27
"Levicu finansira sumnjiv izvor kapitala... Jedan od razloga zasto sam izasao je i taj... Odjednom je neki novac kapnnuo"
"Levicu finansira sumnjiv izvor kapitala... Jedan od razloga zasto sam izasao je i taj... Odjednom je neki novac kapnnuo"
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°204
Valjda je neki mlekadzija kanuo lovu
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°205
Vidim, razbacuju se parama.
Meni Bakara deluje kao ubacen provokator. Popalio je Borka da izadje iz DS i onda ga minirao, podgrevajuci glasine o sumnjivom finansiranju i ostalom sto su Infomeri pisali. Pa je imao epizodu sa Belim.
Meni Bakara deluje kao ubacen provokator. Popalio je Borka da izadje iz DS i onda ga minirao, podgrevajuci glasine o sumnjivom finansiranju i ostalom sto su Infomeri pisali. Pa je imao epizodu sa Belim.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°207
Zato sam napisao kanuo, nisu bili milioni kao u slučaju vuka jeremića al se jesu pojavile neke sitne pare, ekipa kvazilevicar sa ff koja je tada bila u levici se provodila stranačke prostorije u centru žurke i slficfiric wrote:Vidim, razbacuju se parama.
Ovo za bakica mi je zanimljiva teza, al priznajem da bi to onda bio najbolji proizvod db posle marica, jer sam slušao bakica na soc politike, planiram i da uzmem modul kod njega za par meseci, čak sam jednom bio u društvu sa njim u kafanskoj atmosferi. U svakoj od tih situacija je imao iste dosledne stavove, i bio još oštriji nego u javnim nastupima
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°208
maric je proizvod staaaarog db, odnosno saveznog db jos pre nego sto se raspala zemlja. tada se itekako pazilo na obrazovanje, stil, manire, frizuru, zensko drustvo...
jovo nije db ali je nenavodjena raketa za koju ne znas da li ce eksplodira u tvom dvoristu
jovo nije db ali je nenavodjena raketa za koju ne znas da li ce eksplodira u tvom dvoristu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°209
Ne može ozbiljan čovek, politički toliko obrazovan kao Bakić, da podrži Belog a da to nije "plaćen prostor" ili nekakva zadnja namera.
- Post n°210
Creepy Uncle wrote:Ne može ozbiljan čovek, politički toliko obrazovan kao Bakić, da podrži Belog a da to nije "plaćen prostor" ili nekakva zadnja namera.
ne znam, prosto jovo nije inteligentan. on je načitani štreber. način na koji je on botovao protiv nikolića a za tadića je bio jedan od za mene presudnih faktora da ne glasam 2012. ne verujem da je baš toliko vešt manipulator. mislim da je on glasni, obrazovani bolid.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°211
Vučić: Brza pruga Beograd - Budimpešta do kraja 2018.
— A.Stanojkovic (@TheSaleSax) 01. фебруар 2019.
Danas je pruga Beograd - Novi Sad zatvorena do 2022 godine. pic.twitter.com/WGqkxhse3o
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°213
"do 2022." ako cemo verovati obecanju a gornja recenica je primer koliko su pouzdana
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°214
Па зар колико прекјуче није било да ће бити затворена у вр главе годину дана? Дакле реформа календара, па после 31.12.2019 наступа 1.1.2022?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°215
Zapravo je depresivno, bar što se mene tiče. Još kad se uzme u obzir da smo počupane železničke šine nadomestili spomenikom srednjovekovnom vladaru u postskopskom maniru utisak je zaokružen.KinderLad wrote:Cak nije ni smesno...
- Post n°216
beatakeshi wrote:Zapravo je depresivno, bar što se mene tiče. Još kad se uzme u obzir da smo počupane železničke šine nadomestili spomenikom srednjovekovnom vladaru u postskopskom maniru utisak je zaokružen.KinderLad wrote:Cak nije ni smesno...
А поновно отварање пруге Орловат-Римски Шанчеви је омогућено управо тим шинама, јер то им је фалило. У ону причу да су дошла деца и покрала шине нешто баш и не верујем... ал' тако нешто сам чуо од родбине из тог краја.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°218
Mladi novinar "Demokratije"...
_____
- Post n°219
IN MEMORIAM...
— Маринко УЧУР 1244 (@MarinkoUcur) March 12, 2019
Нисам фан Зорана Ђинђића, али ово што је рекао 11.09.1996. на предизборном скупу СДС-а, пред 100.000 људи у Бањалуци, вриједно је поштовања. Било је то вријеме када Чеда и остала ДОС екипа нису били ни на видику...а сам Ђинђић је слао национално одговорне поруке: pic.twitter.com/riNV6f6ZuB
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°220
Hahaha, folirant Đinđuva. Hvala za ovu blagodat sa skupa Karadžićeve partije. Vidim, i tamo je ubirao frenetične aplauze, kao i u Srbiji. Klasičan šibicar, ima priču za svaku publiku.
- Post n°221
Iskocilo mi na yt
Jovo Bakić: Vučić zna da ga čeka pakao ako Šešelj dođe do dosta medija
"Povratak Šešelja jeste američki pokušaj destabilizacije Vlade Srbije zbog politike u Ukrajini", kaže u razgovoru za Istinomer sociolog Jovo Bakić, docent na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Razgovarala Vesna Radojević.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°222
_____
- Post n°224
briljantna analiza
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°225
Ovaj
se "mementira" u roku od nekoliko dana
elem
17. maj 2019. | 08:33 18:00 | Izvor: Tanjug, RTV
se "mementira" u roku od nekoliko dana
elem
17. maj 2019. | 08:33 18:00 | Izvor: Tanjug, RTV
BEOGRAD -
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da prištinske vlasti, u nameri da oslabe odbranu severa Kosova, nameravaju u ponedeljak da uhapse srpske policajce.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da prištinske vlasti, u nameri da oslabe odbranu severa Kosova, nameravaju u ponedeljak da uhapse srpske policajce.
Vučić je, gostujući u Jutarnjem programu RTS, rekao da ima informacije da prištinske vlasti žele da uhapse 26 pripadnika kosovske policije sa severa Kosova, kao i još 15 lica, sa ciljem da to područje ostane nezaštićeno.
"To je nova namera pod izgovorom da su navodno učestvovali u korupciji, i prikazaće to kao slučaj borbe protiv korupcije, a cilj je da sever Kosova i Kosovska Mitrovića ostanu nezaštićeni, i to žele da ostvare na najprljaviji način", rekao je Vučić.
"To je nova namera pod izgovorom da su navodno učestvovali u korupciji, i prikazaće to kao slučaj borbe protiv korupcije, a cilj je da sever Kosova i Kosovska Mitrovića ostanu nezaštićeni, i to žele da ostvare na najprljaviji način", rekao je Vučić.