Memento
- Post n°177
Re: Memento
kako smo mi pravi pravoslavci nama još 2017. nije završena, te kandidujem mladunče mone
i njegovo kviz pitanje za srebrnog krla ili tupana godine. zaboravila sam kako nam se trofej zove.
i njegovo kviz pitanje za srebrnog krla ili tupana godine. zaboravila sam kako nam se trofej zove.
- Guest
- Post n°178
pa da, klasican lik iz one fikretove price o zemari koji otvori hamburgeriju i placa radnike na crno 100 evra, ne treba meni to ja to zbog vas
- Guest
- Post n°179
nije taj ništa posebno, većina ubedi sebe da su super kul ljudi zato što daju drugima išta, ma koliko im zaradili
- Guest
- Post n°180
diktotar wrote:pa da, klasican lik iz one fikretove price o zemari koji otvori hamburgeriju i placa radnike na crno 100 evra, ne treba meni to ja to zbog vas
Usliko sam novi, izmijenjeni oglas. Očito je da je slab odziv bio, ništa duhovitosti i ona slina uslovljavanja, sasvim pristojan oglas ovaj put je odštampan. Doduše, plata i radno vrijeme su isti. Okačiću sliku radi usporedbe, malo kasnije, čekam goste.
- Post n°181
Djamolidine Abdoujaparov wrote:...
em je strašno em ja tolko nemam pojma o ekonomskoj situaciji u Srbiji.
da si mene pitao ja bi ti ovo izdeklamovao po osecaju, jer sam vise puta pricao o ovome sa ljudima, bez nekog izucavanja, kritikujuci zvanicnu cifru o prosecnoj plati i uboli smo u bocu sve ove cifre, ukljucujuci to da oko 1% stanovnika ima platu od hiljadu evra i sl. odlican clanak, ali svako iole analiticki nastrojen ko zivi i radi duze vreme u srbiji, mislim da bi mogao da ispali ove cifre iz glave, kao i ja.
minimalna potrosacka korpa je apsolutna pobeda, to treba ici videti
- Post n°182
mislim da je maja sociolog.
to je inace ova devojka
to je inace ova devojka
Ko je srpska levica |
20. jun 2008. | 00:07 -> 12:18 | Izvor: B92 |
Beograd -- Na tribini o srpskoj levici povodom godišnjice demonstracija 1968. došlo do incidenta kada je izviždano nekoliko govornika, među kojima su bili i Mihajlo Marković i Ljubiša Ristić. Nakon govora Mile Alečković-Nikolić, profesorke univerziteta, koja se pitala gde je levica danas u Srbiji i postoje li u Srbiji antiglobalisti, usledili su verbalni protesti. Studentkinja Maja, koja je negodovala protiv govornika, objašnjava da okupljeni govornici nisu levica, već upravo suprotno - nacionalisti. Ona je za B92 rekla da su ruke govornika "krvave do lakata" i da nemaju pravo da pričaju o protestima 1968. |
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°183
Tako je i Tito bio nacionalista, lakata krvavih do ramena, pa je pričao o protestima 1968.
- Post n°184
ostap bender wrote:mislim da je maja sociolog.
to je inace ova devojka
Ko je srpska levica 20. jun 2008. | 00:07 -> 12:18 | Izvor: B92 Beograd -- Na tribini o srpskoj levici povodom godišnjice demonstracija 1968. došlo do incidenta kada je izviždano nekoliko govornika, među kojima su bili i Mihajlo Marković i Ljubiša Ristić.
Nakon govora Mile Alečković-Nikolić, profesorke univerziteta, koja se pitala gde je levica danas u Srbiji i postoje li u Srbiji antiglobalisti, usledili su verbalni protesti. Studentkinja Maja, koja je negodovala protiv govornika, objašnjava da okupljeni govornici nisu levica, već upravo suprotno - nacionalisti.
Ona je za B92 rekla da su ruke govornika "krvave do lakata" i da nemaju pravo da pričaju o protestima 1968.
Jeste, Maja je socioloskinja, znamo se sa faksa
Postavite pitanja u komentarima, odgovrice na najzanimljivija
KAO KOD TESE )
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°186
William Murderface wrote:A jel tako? Dobro, onda će jednog dana radnici maksimizirati sopstvenu dobit kad ti nacionalizuju, kuće i stanove.
u suštini tačno
- Korisnik
- Post n°187
Ako se ne varam, statistika u Majinom tekstu se odnosi na ukupne prihode, a ne zarade tj. prihode samo od rada? Ovde su uključene i penzije, socijala, prihodi od privremenih i povremenih poslova, prihodi od kapitala...?
- Post n°188
Saša Radulović @SasaRadulovich
1:46 AM - 9 Jan 2017
DJB na preko 15%. Dveri iznad cenzusa. Ostali u padu. SNS u slobodnom. Lažna borba protiv korupcije dolazi na naplatu. Dinkić, Karić ...
Snezana Nektarijevic
Izvor?
Stvarno istraživanje javnog mnjenja koje nam je pokazano.
Snezana Nektarijevic @sneza_kg
Koje je sproveo ko? Mogu li se negde videti detalji tog istrazivanja?
Morate nam verovati. Ta ista istraživanja su nam rekla pred izbore da sigurno prelazimo cenzus.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°189
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°192
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°193
Тога се одлично сећам још из онијех дана: са колико су пакости и отрова (тада често уједињени у разним ДОСовима) српски опозиционари мрзели и оговарали једни друге. Да је било какве физике да се та енергија преусмери против Милошевића, не би издржао ни три месеца...
- Post n°195
_____
- Post n°196
Divna Ana i banana.
https://pescanik.net/moderna-evropska-banana-republika/Pre tri meseca, u decembru 2017, Ana Brnabić je izjavila: “Mogu da garantujem da će koncesioni Ugovor biti u potpunosti javan. Na kraju, to će garantovati i učešće međunarodnih finansijskih institucija, ali i jačina samih konzorcijuma koji se prijavljuju. Takođe, i aneksi će biti javni”.
Mesec dana kasnije, kada je objavila da je Vensi dao najbolju ponudu, Brnabić je već uzdržanija: “Ceo posao urađen je transparentno, učinili smo ogroman profesionalni iskorak, što je i pokazano time što su u nadmetanju učestvovale najbolje kompanije širom sveta”.
Konačno, dok se još nazdravljalo ugovoru, Ana Brnabić se, sudeći po novinarskim izveštajima i vesti na sajtu Vlade, transparentnošću nije ni bavila (sledeći Vučićev princip “ne mora naš narod sve da zna”). TV N1 je uspela da postavi pitanje o tome direktoru Aerodroma, koji “ne može ništa da kaže”, ali “veruje da će ugovor biti objavljen jer je to jedna od najuspešnijih transakcija”.
Dobro, zatekli su čoveka nespremnog, nemojmo ga hvatati za reč, jer bismo mogli da pomislimo da se neuspešne transakcije i ugovori kriju (kao na primer ugovor o upravljanju Železarom), a da se samo uspešni objavljuju.
Stiglo je i najnovije tumačenje iz kabineta Ane Brnabić da “ugovor o koncesiji Aerodroma Nikola Tesla neće biti objavljen do septembra ove godine, kada će transakcija biti finansijski zatvorena”, ali da ni tada “neće biti objavljeni najvažniji elementi ugovora”. Jer, kako se navodi u odgovoru listu Danas, pravilnik kojim se uređuje Registar javnih ugovora propisuje da se javni ugovori sa svim prilozima čuvaju kao poslovna tajna i “pristup javnom ugovoru iz zbirke isprava Registra, kao informaciji od javnog značaja, neće biti omogućen tražiocu ako bi slobodan pristup javnosti mogao bitno otežati ostvarenje ekonomskih interesa javnog i privatnog partnera”.
Ovo je krajnje zbunjujuće, jer kabinet premijerke u zaštitu netransparentnosti istura odredbu koja je izbrisana iz pravilnika pre četiri i po godine.
_____
- Post n°197
http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:580227-Beograd-Autobusi-u-Bloku-42-vec-do-kraja-2017
- Post n°198
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/13/ekonomija/2150076/vucic-do-2018-brza-pruga-beogradbudimpesta.html
da bude i ovde, gde mu je mesto
- Post n°199
Ovaj voz stiže za pola sata od makete BNV do makete mosta preko Ribarca.
- Post n°200
https://www.dw.com/sr/tenis-klanica-svinja-fabrika-skandala/a-17970552
https://www.agromedia.rs/agro-teme/stocarstvo/tenis-pocinje-da-gradi-farme-i-klanice-u-novembru
https://www.b92.net/biz/vesti/agro-biz.php?yyyy=2018&mm=09&dd=23&nav_id=1447046