seoba naroda
- Post n°901
Re: seoba naroda
Да, то би било реално. Мени је прво пало на памет да га је прегазио како и пише у посту.
- Post n°902
Sotir wrote:Да, то би било реално. Мени је прво пало на памет да га је прегазио како и пише у посту.
Па не пише да је прегазио него да је 'прегазио'. Шта је писац под тим мислио, бемлига, то само он зна.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°903
паће wrote:Па не пише да је прегазио него да је 'прегазио'.
Ha, pa tipa 90% populacije ne ume da koristi navodnike, već ih dodaje po sopstvenom nahođenju čim pomisli da postoji ikakvo preneseno značenje. Nemoj mi reći da nisi zapazio taj fenomen.
Voz ne hoda pa po njihovoj logici ne može ni da zgazi.
- Guest
- Post n°904
disident wrote:Mozda je pokusao da se popne na neki u pokretu ili pri polasku iz stankce. U svakom slucaju horor
To, bla je vijset prije dvadesetak dana o tom slučaju. Stradao je u pokušaju da uđe u voz koji se kretao.
- Post n°905
Jezivo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°907
htedoh da napisem da treba biti jako pazljiv u licitaciji uzroka kada su ovi nesretnici u pitanju
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°908
Mr.Pink wrote:htedoh da napisem da treba biti jako pazljiv u licitaciji uzroka kada su ovi nesretnici u pitanju
Naravno. Kad je nedavno u Hercegovini lokalac ubio migranta ubrzo se pojavila vijest kako je ubijen prilikom pljačke. Nakon desetak dana je vrlo skromno i neupadljivo objavljen ubicin iskaz dat policiji, ubio ga je iz straha, vidio ga kako se mota oko dvorišta i upucao ga. Par dana kasnije je takođe kratko saopšteno kako je ubijeni Marokanac te da je ekshumiran i poslat nazad za Maroko.
- Post n°909
rumbeando wrote:паће wrote:Па не пише да је прегазио него да је 'прегазио'.
Ha, pa tipa 90% populacije ne ume da koristi navodnike, već ih dodaje po sopstvenom nahođenju čim pomisli da postoji ikakvo preneseno značenje. Nemoj mi reći da nisi zapazio taj fenomen.
Voz ne hoda pa po njihovoj logici ne može ni da zgazi.
Ћуј, популације. Новинара.
Ама то уме да стави наводнике у тако збуњујућим контекстима, да се аутоматски запитам шта му то онда значи без наводника, каква је разлика између ко му јебе матер и ко му "јебе" матер.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°910
U Rusiji je uhapšen muškarac koji je postavio lažne granične oznake kako bi prevario četvoricu migranata da misle da su ušli na teritoriju Finske.
Nakon što su došli do oznaka, krijumčar je ostavio grupu migranata azijskog porekla da dalje sami nastave put, misleći da se nalaze u zemlji EU, iako su se u stvari nalazili u šumi Viborg, prenosi BBC.
Nakon nekog vremena, grupa je naletjela na prave graničare koji su im kazali da su još uvijek u Rusiji.
Krijumčar je od njih uzeo više od 10.000 eura po osobi.
Sud u Sankt Peterburgu kaznio je migrante novčanom kaznom i naredio njihovu deportaciju, dok će krijumčaru tek biti određena stroga kazna.
- Post n°912
osobe koje nose >10k u kešu biju put od 10.000 km tragajući za boljim životom?!
- Post n°913
Ajde jbt
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°915
Sigurni imaju i skupe tike i najnoviji ajped
_____
- Post n°916
ma da, na povjerenje nebitno odakle su pare ali nije mi jasna motivacija, koliko ljudi kod nas ima 10k u kešu a planira da ide napolje da radi ilegalno?Papa Lazarou wrote:Dao tata Soroš
- Guest
- Post n°917
Ako ikada postanemo Somalija, Irak ili Avganistan, videćeš koliko ih ima.
- Post n°918
MNE wrote:ma da, na povjerenje nebitno odakle su pare ali nije mi jasna motivacija, koliko ljudi kod nas ima 10k u kešu a planira da ide napolje da radi ilegalno?Papa Lazarou wrote:Dao tata Soroš
Da li je moguce da nisi u stanju da zamislis odakle im pare.
_____
- Post n°919
otkud znam odakle im možda su prodali to što su imali tamo mislim stvarno neću da im zavirujem u finansije postavio sam pitanje motivacije, a sumnjam da su ovi iz Iraka i Afganistana a Somalija nije u Aziji
- Post n°920
William Murderface wrote:
Da li je moguce da nisi u stanju da zamislis odakle im pare.
Ja isto ne mogu da zamislim odakle preko 10k evra nekom iz Somalije ili Avganistana.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°921
Pitaš koja je motivacija nekoga iz neke sjebane zemlje da potroši 10.000 dolara da bi živeo i radio u najsrećnijoj zemlji na planeti
- Post n°922
Eto vidis kako mozes kad hoces. Ogroman broj gradjana Srbije bi mogao da skupi deset hiljada evra u kesu i vise kad bi prodali kuce, stanove, tehniku, auto, nakit itd.
_____
- Post n°923
William Murderface wrote:Eto vidis kako mozes kad hoces. Ogroman broj gradjana Srbije bi mogao da skupi deset hiljada evra u kesu i vise kad bi prodali kuce, stanove, tehniku, auto, nakit itd.
Огроман? Не баш, можда првих пар хиљада. Онда би се приметило да је понуда скочила и цене би још пале.
_____
- Post n°924
Ako stvarno mislite da u Somaliji ima nešto da se proda za preko 10000 evra, i da je taj koji to ima sirotinja - svaka vam čast.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°925
ako misliš na Finsku jako mali broj se zadrži tamo, uglavnom gađaju Švedsku Dansku NjemačkuPapa Lazarou wrote:Pitaš koja je motivacija nekoga iz neke sjebane zemlje da potroši 10.000 dolara da bi živeo i radio u najsrećnijoj zemlji na planeti