seoba naroda
- Post n°801
Re: seoba naroda
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°802
https://www.facebook.com/groups/764539013969590/
4 hiljade su okupili za par dana u somboru, faking 4k ljudi. sve zajedno grupe protiv investitorskog urbanizma i ekoloskog unistavanja grada u novom sadu u prethodnih godinu i po dana nemaju ukupno 5-6 hiljada clanova.
4 hiljade su okupili za par dana u somboru, faking 4k ljudi. sve zajedno grupe protiv investitorskog urbanizma i ekoloskog unistavanja grada u novom sadu u prethodnih godinu i po dana nemaju ukupno 5-6 hiljada clanova.
- Post n°803
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°805
Ja sad tek kapiram ovaj fejk njuz o autobusima, oni iseljavaju izbeglice iz sombora da ne krene rulja i linc
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°806
http://m.soinfo.org/vesti/vest/22282/1/Iseljeno-oko-400-migranata-protest-nastavljen/
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°807
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°808
ja samo da primetim I gariju nabijem u buljsona cinjenicu kako ovaj novi talas hejta prema migrantima
dolazi direktno sa severa nam nase voljene zemlje
to je prosto dupla pobeda
dolazi direktno sa severa nam nase voljene zemlje
to je prosto dupla pobeda
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°809
canak ako ima dva grama mozga bi mogao neku ligu da organizuje
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°811
ma nije sa severa, tu su samo organizovaniji - kultura jelte
ovo je krenulo pre par nedelja, ponovo sirenje laznih vesti sa raznih strana
plus poneki stvari slucaj kao ovo u pirotu, sto je opet naduvano van svake mere
jer je slucaj o dobro poznatim budalama koje su nervno labilne sto je rastuci trend
prelivanje nasilja iz bosne i povratak ljudi koje je hrvatska policija ubila u pojam
sada se na celu pricu kaci politika - MUP, KIRS i ostali pokusavaju da ublaze pricu i posledice
ali mislim da sluzba misli drugacije i naravno razni inceli u politici, djogo, radulovic, bosko.
to je to, ovo se nece tek tako zaustaviti, ljudi prosto projektuju razna zivotna nezadovoljstva u 15 migranata u IDEI
jer je slucaj o dobro poznatim budalama koje su nervno labilne sto je rastuci trend
prelivanje nasilja iz bosne i povratak ljudi koje je hrvatska policija ubila u pojam
sada se na celu pricu kaci politika - MUP, KIRS i ostali pokusavaju da ublaze pricu i posledice
ali mislim da sluzba misli drugacije i naravno razni inceli u politici, djogo, radulovic, bosko.
to je to, ovo se nece tek tako zaustaviti, ljudi prosto projektuju razna zivotna nezadovoljstva u 15 migranata u IDEI
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°812
Ja sam primetio taj obrazac i tajming isto, low lvl profili grupe, pa novosti, db njuske ala sandulovic, nezadovoljstva, ali i reakciju mupa koji ih izmesta da bi sprecio vece sranje. Kao i ovaj momenat EVO IH KUPUJU U IDEI linc ruljeKondo wrote:ma nije sa severa, tu su samo organizovaniji - kultura jelte
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°813
ne ali to evo ih kupuju u idei i evo ih na pijaci, pa mamu im jebem rednecku
- Guest
- Post n°814
https://somborportal.rs/zasto-se-razoruzavaju-gradjani-srbije/
https://somborportal.rs/navala-migranata-u-sombor/
https://somborportal.rs/navala-migranata-u-sombor/
- Post n°815
naoružani makazama
Радници у Максију у преживљавају пакао сваку ноћ, мигранти наоружани маказама и ножевима им прете и пљачкају свакодневно, привављују их и ништа - https://t.co/srFeaa22BW pic.twitter.com/7jSUsTo96y
— видовдан.орг (@VidovdanMagazin) 28. новембар 2019.
- Guest
- Post n°817
dakle deep state ovo huška...prvo fb grupe a sada i režimska desnica.
ne znam kako ću da izlazim među ljude ove zime, pošto će ovo očigledno biti glavna slavska tema.
ne znam kako ću da izlazim među ljude ove zime, pošto će ovo očigledno biti glavna slavska tema.
- Guest
- Post n°818
ovo će za max 72 sata narasti do nacionalne histerije.
idem na tu fejs grupu Svi mi protiv migranata, naravno sa alt naloga
idem na tu fejs grupu Svi mi protiv migranata, naravno sa alt naloga
- Post n°819
Nasamareni građani i fantomski organizator
Evo ovako dragi moji sugradjani. Ja sam upravo dosla sa informativnog razgovora iz milicije. Kao sto sam i mislila, na osnovu mog obraćanja sinoc, predstavljena sam kao organizator,iako opet ponavljam, nemam veze sa tim. Organizator ovog protesta je Mika Mile Mika Majski a ujedno i admin grupe, u kojoj se svi nalazimo. Molila bih doticnog da se pojavi veceras na protestu koji je započeo jer nije uredu prema ljudima koji su u grupi.Ova grupa i ovi protesti sto ce biti narednih dana nisu legalni i nemaju dozvolu za održavanje protesta. Ako se neko i pojavi veceras na trgu, ja bih samo zamolila da se migranti ne diraju i ne napadaju da ne bi neko stradao i zavrsio u pritvoru. Ja sam uspela da se izborim da ne snosim nikakvu odgovornost za vecerasnji protest, jer sam samo u ime svih ljudi koji su bili prisutni sinoc, rekla da se skupe i veceras. Treba proveriti coveka koji je sve ovo organizovao i bilo bi lepo da dodjem veceras. I Jos jednom vas sve najljubaznije molim da protekne sve u miru jer ovaj skup nema nikakvu dozvolu i ovlascenje. Nasamareni smo. Pozdrav
Evo ovako dragi moji sugradjani. Ja sam upravo dosla sa informativnog razgovora iz milicije. Kao sto sam i mislila, na osnovu mog obraćanja sinoc, predstavljena sam kao organizator,iako opet ponavljam, nemam veze sa tim. Organizator ovog protesta je Mika Mile Mika Majski a ujedno i admin grupe, u kojoj se svi nalazimo. Molila bih doticnog da se pojavi veceras na protestu koji je započeo jer nije uredu prema ljudima koji su u grupi.Ova grupa i ovi protesti sto ce biti narednih dana nisu legalni i nemaju dozvolu za održavanje protesta. Ako se neko i pojavi veceras na trgu, ja bih samo zamolila da se migranti ne diraju i ne napadaju da ne bi neko stradao i zavrsio u pritvoru. Ja sam uspela da se izborim da ne snosim nikakvu odgovornost za vecerasnji protest, jer sam samo u ime svih ljudi koji su bili prisutni sinoc, rekla da se skupe i veceras. Treba proveriti coveka koji je sve ovo organizovao i bilo bi lepo da dodjem veceras. I Jos jednom vas sve najljubaznije molim da protekne sve u miru jer ovaj skup nema nikakvu dozvolu i ovlascenje. Nasamareni smo. Pozdrav
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°820
Мора да је Мика Миле Мика Мајски спречен да се јави.
Сигурно би се јавио полицији досад. Мора да му нису рекли.
Сигурно би се јавио полицији досад. Мора да му нису рекли.
- Guest
- Post n°821
pročešljao grupu. demografski profil: slaboumni bumeri koji komuniciraju pomoću sličica, lude žene koje vređaju jedna drugu bez ikakvog razloga, potuljene seljačke njuške sa lobanjama čiji oblik ukazuje na nisku inteligenciju i sklonost porocima i sitnom kriminalu (čitaj - gopnici iz Kupusine i Koluta), somborski oriđinali sa brčićima i pameću kanalskog cverglana. generalno, gori prosek nego na rendom SNS grupi. anamneza ukazuje na stravično loš odgoj i opštu intelektualnu zapuštenost, a prognoza je loša: nisu to ljudi koji su sposobni za delotvornu akciju bilo koje vrste, a ponajmanje za dogovor radi zajedničkog dejstva.
- Post n°822
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°823
Papa Lazarou wrote:lude žene koje vređaju jedna drugu bez ikakvog razloga
dobro, ovo je kao i mi ovde
- Guest
- Post n°825
Papa Lazarou wrote:pročešljao grupu. demografski profil: slaboumni bumeri koji komuniciraju pomoću sličica, lude žene koje vređaju jedna drugu bez ikakvog razloga, potuljene seljačke njuške sa lobanjama čiji oblik ukazuje na nisku inteligenciju i sklonost porocima i sitnom kriminalu (čitaj - gopnici iz Kupusine i Koluta), somborski oriđinali sa brčićima i pameću kanalskog cverglana. generalno, gori prosek nego na rendom SNS grupi. anamneza ukazuje na stravično loš odgoj i opštu intelektualnu zapuštenost, a prognoza je loša: nisu to ljudi koji su sposobni za delotvornu akciju bilo koje vrste, a ponajmanje za dogovor radi zajedničkog dejstva.
pa poglej samo moderatore, pevaljka za svadbe, diplomirani svaler, sef smene u auto perionici