seoba naroda
- Post n°426
Re: seoba naroda
ne budi bukvalista covece
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°427
e ako nista znali da je milutin debil evo vam dokazi, klinicki
https://www.youtube.com/watch?v=OcaG5-OiboQ
https://www.youtube.com/watch?v=7notLSDIQEY
kakav bezočni i beskorisni grant-eating, majko mila.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°428
ki ő ? ko je milutin ?
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°429
milutin petrovic, pojavljuje se u drugom spotu
_____
#FreeFacu
- Post n°431
pa ovo je isuvise ozbiljna tema za ovakvu zajebavanciju od spota koji svakako nece promeniti odnos ljudi prema migrantima
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°432
Duplo
Last edited by Blind Lime Pie on Fri Dec 08, 2017 9:49 am; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°433
+100
Neko je štiklirao unos u planu implementacije projekta, pare su bačene, od ovoga će korist imati samo ekipa u NVO lancu ishrane.
Neko je štiklirao unos u planu implementacije projekta, pare su bačene, od ovoga će korist imati samo ekipa u NVO lancu ishrane.
- Post n°434
najveci fazon je sto je milutin zapravo intimno i spontano #removekebab ekipa. staznamja, mozda je evoluirao od ljoticevskih dana ali kapiram da je to ko neka hronicna bolest.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°435
Rezultat je budalast, nema zbora.Kondo wrote:e ako nista znali da je milutin debil evo vam dokazi, klinicki
Međutim Milutin je tu samo "izvođač radova". Odgovornost je na onome koji je to "kupio".
- Post n°436
pazi da nema opisa ispod videa, nema sanse da bi skapirao o cemu se radi o.O
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°437
Al slazem se sa vama, jedan poseban radni logor za domace nvo
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°438
Ali ovaj pulp font!
Pre ovoga sam video bilbord, mislio sam da je neki keeeeeeemp u pitanju.
- Guest
- Post n°439
Ima tu svačega. Od vrlo korisnih NVO do parazita koji ne proizvode rezultate već budžetske stavke.disident wrote:Al slazem se sa vama, jedan poseban radni logor za domace nvo
- Post n°440
joj kondo, hvala sto si nam skrenuo paznju na ovo. da znas da ce se angazovana humanistika baviti ovom kampanjom kao benchmark primerkom reprezentacije izbeglicke krize u nas.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°441
Ту си у праву, али за то није крив Милутин, него тај који га је ангажовао да снима спот.Kondo wrote:pa ovo je isuvise ozbiljna tema za ovakvu zajebavanciju od spota koji svakako nece promeniti odnos ljudi prema migrantima
Дабоме да је еволуирао, а не бих рекао ни да је то у младости било “интимно”. Него се носило у граду, тих година.ostap bender wrote:najveci fazon je sto je milutin zapravo intimno i spontano #removekebab ekipa. staznamja, mozda je evoluirao od ljoticevskih dana ali kapiram da je to ko neka hronicna bolest.
- Post n°442
beatakeshi wrote:Ali ovaj pulp font!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°443
_____
- Guest
- Post n°444
Are You Syrious?
November 24 at 8:30pm ·
Zbogom, Madina – Goodbye, Madina
Dva sata smo prolazili Hrvatskom kada nas je policija uhvatila i rekla da se moramo vratiti u Srbiju. Bilo nas je 8-ro te noći, 20.-tog ili 21.-og studenog. Bilo je mračno i bili smo umorni. Moja je majka pitala mogu li nam dopustiti da tamo provedemo noć, jer smo putovali s mojom dvojicom male braće, od kojih jedan ima 3 godine, a drugi 1 godinu i 6 mjeseci.
Policija nam je rekla da nas vodi na željezničke pruge i tamo nije bilo svjetla. Nitko nije rekao ništa o vlaku, nitko nas nije upozorio. Nismo znali. Hodali smo i iznenada smo začuli zvuk vlakova. Svi smo skočili na stranu - svi, osim Madine.
Vlak se zaustavio, a kroz svjetlo sam je vidio kako leži lica prema dolje. Prišao sam joj, podigao glavu i vidio krv. Podigao sam je i uzeo je u svoje ruke.
Došla je policija i sjedio sam u policijskom automobilu s Madinom dok je ostatak obitelji bio vani. Ne znam je li bila mrtva ili živa, ali mislim da je bila mrtva. Nakon nekog vremena došla je hitna i odveli su Madinu. Htjeli smo ići, posebno moja majka, ali nisu nam dopustili. Prvo nam nisu rekli kamo su je odveli.
Moja majka je stalno ispitivala: Gdje je moje dijete? I htjeli smo ići u Zagreb čekati vijesti o Madini. Policija nam je rekla da je Madina odvedena u beogradsku bolnicu i odlučili smo otići u Beograd.
Ali kad smo stigli u Beograd, ponovno smo pitali i rekli su nam da Madina nije bila tamo.
- Rashid (15), Madinin brat
https://www.facebook.com/areyousyrious/photos/a.542222625926625.1073741829.537310533084501/916183091863908/?type=3&theater
...
'They treated her like a dog': tragedy of the six-year-old killed at Croatian border
Madina Hussiny’s family say they were put in harm’s way after crossing from Serbia, then had to fight for the return of her body
https://www.theguardian.com/world/2017/dec/08/they-treated-her-like-a-dog-tragedy-of-the-six-year-old-killed-at-croatian-border
- Post n°445
stoka
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°446
uzasna je prica ima jos momenata koje niko ne pominje, APC spinuje u svoju stranu.
muz, 2 zene, desetoro dece
muz nasilnik, jednu od dve zene je pre 3 meseca bacio kroz prozor kampa u vranju, to nije nasilje u porodici nego pokusaj ubistva. nije procesuiran. deca uzasno zapustena, umeli su da ih ostave same u centrima i da zapale, prosto nisu se bavili njima.
taj pokusaj prelaska granice je ostao nerazjasnjen. bila je samo 1 zena (muslima) sa 7 dece. gde su bili ostali. svedok marokanac koji se pominje je njihov krijumcar koji ih je vodio. apsolutno sam siguran da ta zena nije mogla da vodi i kontrolise sitnu decu u pushbacku po tim uslovima. itd itd.
naravno to ne menja na tome da su hrvati na granici zlocinci. znamo za slucajeve takve torture prilikom voznje nazad za srbiju da su devojcice (tinejdzerke) gubile moc govora, srecom privremeno.
muz, 2 zene, desetoro dece
muz nasilnik, jednu od dve zene je pre 3 meseca bacio kroz prozor kampa u vranju, to nije nasilje u porodici nego pokusaj ubistva. nije procesuiran. deca uzasno zapustena, umeli su da ih ostave same u centrima i da zapale, prosto nisu se bavili njima.
taj pokusaj prelaska granice je ostao nerazjasnjen. bila je samo 1 zena (muslima) sa 7 dece. gde su bili ostali. svedok marokanac koji se pominje je njihov krijumcar koji ih je vodio. apsolutno sam siguran da ta zena nije mogla da vodi i kontrolise sitnu decu u pushbacku po tim uslovima. itd itd.
naravno to ne menja na tome da su hrvati na granici zlocinci. znamo za slucajeve takve torture prilikom voznje nazad za srbiju da su devojcice (tinejdzerke) gubile moc govora, srecom privremeno.
_____
#FreeFacu
- Post n°447
zločinci su. juče sam prelazio granicu pešaka kod slavonskog broda, iz bosne. izmaltretirali su me bzvz. kad su onakvi prema meni, mogu misliti kakvi su prema ovim ljudima za koje su bukvalno dobili
odrešene ruke.
odrešene ruke.
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°448
Njemačka organizacija za zaštitu ljudskih prava RIGARDU kritizira EU članice Hrvatsku+Mađarsku zbog nasilja prema azilantima na granici sa SRB. Dokumentirano 110 ilegalnih protjerivanja i 857 slučajeva policijskog nasilja [što HUN+CRO demantiraju] u 2017.
- Post n°449
sa dimljenim crevcima je uvek lutrija
_____
#FreeFacu
- Post n°450
njemačka organizacija bi mogla da pošalje avione i brodove po ove ljude a ne da izigrava majku terezu na tuđ račun