Ekologija
- Post n°726
Re: Ekologija
Cenim i ranije, ovaj datum što je stavio u potpis je za pet meseci.
- Post n°729
Пу мајку му, да није преступна година таман би на Видовдан легла
- Post n°731
Тамо је у програму датумска аритметика?
Шгјз, мени је гдесидент занимљив лик док прича догодовштине с посла. Кад одвали овако нешто па још потврди наглас, питам се колика је то глава кад у њу стану ствари које су под тако правим углом једна спрам друге. Ту већ објашњења типа "нека их, како су они навијали да нама изгори кућа" више не пале, њих је ложила сва могућа пропаганда, које у овом случају нема.
Шгјз, мени је гдесидент занимљив лик док прича догодовштине с посла. Кад одвали овако нешто па још потврди наглас, питам се колика је то глава кад у њу стану ствари које су под тако правим углом једна спрам друге. Ту већ објашњења типа "нека их, како су они навијали да нама изгори кућа" више не пале, њих је ложила сва могућа пропаганда, које у овом случају нема.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°732
ja ne mogu da sudim, nisam pročitao 90% njegovih postova, iako mi nije na ignoru
uglavnom je razlog to što piše o raznim, nebitnim, meni potpuno nepoznatim osobama ili prati neke opskurne situacije po tviteru, čija se bitnost meri u bitnovima
drugim rečima, interesovanja nam se poklapaju retko da ređe ne može, a često ni tada
uglavnom je razlog to što piše o raznim, nebitnim, meni potpuno nepoznatim osobama ili prati neke opskurne situacije po tviteru, čija se bitnost meri u bitnovima
drugim rečima, interesovanja nam se poklapaju retko da ređe ne može, a često ni tada
- Post n°733
Мен' то занимљиво, чекам да сад овако азапосленРЖ могу да останем по два-три дана на башти, а то онда има да укључује и пиво испред самоуслугеРЖ. Његове приче попуњавају тај простор док не пређем на уживо уживао.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°734
sada citam ovo i kapiram da disident nije mislio na neku konkretnu kucu vec na taj neki zapadni svet. ljudi odvale pa zivot ide dalje. nemojmo se hvatati za svaku prejaku rec u novoj godini.
indi, vrati se. disidentu, nadji nacina da se pomirite. mir bozji.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°735
by disident Today at 1:18 am
Meni je toliko zao ove koale sa snimka da ne mogu da opisem, malo je reci srce mi se cepa
Sto se tice kuce i tebe u njoj sa sirom porodicom, navijam iz sve snage za pozar
Ovo nije debilno već djetinjasto, disident jest najmlađi ovde ali nije dijete. Indi da se vrati, a disi, radi sebe, neka malo domori ali ne mora baš do Vidova dana.
- Guest
- Post n°736
Bezveze je, ovo je najbitnija tema koja postoji, ma koliko bile zanimljivije neke kurčeve srbije, crne gore i hrvatske, bolje za napušavanje i šta god. Tačnije, postoje suštinski samo dve važne teme trenutno, globalni kapitalizam i njegova zloupotreba ekologije. I to nije počelo '89 sa Slobom.
- Post n°737
Mene strah da čitam o ovome. Daj Crnu Goru, Iran, Brexit, Tramparina sranja, sve mi je lakše podneti od ovih prizora iz Australije koji me ispunjavaju dubokim egzistencijalnim nihilizmom (danas).
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°738
Imali smo do juče i izveštača sa lica mesta koji je ovde tražio razgovor, druženje i pomalo i utehu ali je umesto toga dobio prvo prstenac a onda i čizmu u lice. Bukvalno da se sad ugasi forum ne bi mi bilo žao.
- Post n°739
Meni je užasno žao što je Indy otišao i nadam se da će se vratiti. Nisam video onaj didsidentov post na vreme, inače bih odmah intervenisao.
Indy baš odlično piše o ovome, bilo bi dobro da piše za veći broj ljudi...
Indy baš odlično piše o ovome, bilo bi dobro da piše za veći broj ljudi...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°740
pa sta ce rob emisija tese tesanovica koji nije prdnuo dalje od ibarske. tuzno je to.
- Post n°741
Da razjansinm .Ja sam zaista mislio na zapad generalno i vec sam x puta pisao slicne bzv fraze i nisam imao pojma da je on u australiji niti mislio na njega. Isto tako sam flipnuo sumanuto na njegovo proseravanje o forumu i toga da njemu zelim da mu izgori kuca i setio ga se sa ppp i napisao sta sam napisao kao debil. I zato idem da se iskuliram od svega par meseci i da se vratim kad se unormalimbruno sulak wrote:sada citam ovo i kapiram da disident nije mislio na neku konkretnu kucu vec na taj neki zapadni svet. ljudi odvale pa zivot ide dalje. nemojmo se hvatati za svaku prejaku rec u novoj godini.
Pozdrav svima
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°742
Гледам снимке, и језиви су.
Али са друге стране ми није јасно, наводе да је настрадало 500 милиона животиња, негде чак и милијарда. Не разумем како су дошли до тог броја, а ни које су све животиње бројали.
У ствари можда су узели да је одређени проценат популације на некој површини настрадао. Али опет је питање шта су све бројали.
Али са друге стране ми није јасно, наводе да је настрадало 500 милиона животиња, негде чак и милијарда. Не разумем како су дошли до тог броја, а ни које су све животиње бројали.
У ствари можда су узели да је одређени проценат популације на некој површини настрадао. Али опет је питање шта су све бројали.
- Post n°743
da li stvarno misliš da je u ovom trenutku važna metodologija brojanja spaljenih životinja?
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°744
ne znam cemu prebrojavanje uopste
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°745
Australia. No comment pic.twitter.com/rxgTLQYZoM
— Mariella (@mari_an98) January 5, 2020
- Guest
- Post n°746
Mr.Pink wrote:ne znam cemu prebrojavanje uopste
bitna je razmera katastrofe
- Post n°747
Ама јасно је да је свака бројка ту одокативно шацометријска и служи да дочара размеру, не стање по попису и по књигама.
_____
- Post n°748
to smrdi na ideologiju, ko ono u jasenovcu jbg
od postanka sveta do danas je vrv odumrelo 500 mil razlicitih zivotinjskih vrsta, pa nikom nista
od postanka sveta do danas je vrv odumrelo 500 mil razlicitih zivotinjskih vrsta, pa nikom nista
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°749
Па свакако да ће бар неки проценат еколога искористити прилику да удене нешто пропаганде (или да ово удене у пропаганду), а штета коју направе кад буду ухваћени кошта још неколико врста.
_____
- Guest
- Post n°750
otprilike na svaki drugi post koji napišete mi dođe da napustim internet