Papa Lazarou wrote:meni je dosta zanimljivo da se u našoj javnosti ovo shvata kao tema od kritičnog značaja.
ovo je u mojoj glavi svakako od veceg znacaja nego Kosovo na primer.
Papa Lazarou wrote:meni je dosta zanimljivo da se u našoj javnosti ovo shvata kao tema od kritičnog značaja.
Zašto, pa u pitanju je srpska crkva?Papa Lazarou wrote:meni je dosta zanimljivo da se u našoj javnosti ovo shvata kao tema od kritičnog značaja.
AZ-5 wrote:zato je uklanjanje svih koji nacionalisticke teme koriste kad god zatreba kljucno, dakle mrs sns, mrs szs, mrs svi koji su ucestvovali u tamjanu 90ih
ficfiric wrote:AZ-5 wrote:zato je uklanjanje svih koji nacionalisticke teme koriste kad god zatreba kljucno, dakle mrs sns, mrs szs, mrs svi koji su ucestvovali u tamjanu 90ih
a hdz?
ficfiric wrote:AZ-5 wrote:zato je uklanjanje svih koji nacionalisticke teme koriste kad god zatreba kljucno, dakle mrs sns, mrs szs, mrs svi koji su ucestvovali u tamjanu 90ih
a hdz?
KinderLad wrote:ficfiric wrote:
a hdz?
ma pusti HDZ, nego DPS, SPS, JUL, SRS...
AZ-5 wrote:KinderLad wrote:
ma pusti HDZ, nego DPS, SPS, JUL, SRS...
kao i svi koji su vladali prethodnih 20 godina
otto katz wrote:Jesam vam već rekao kako će biti? Bit će Cg crkva u granicama države kako bog zapovijeda, a na njenom čelu Risto Sotona.
KinderLad wrote:AZ-5 wrote:
kao i svi koji su vladali prethodnih 20 godina
Dveri nisu
Seriously, sa Milom na celu ovde se ima posla sa ozbiljnom bandom za koju je jasno da ima svoje dugacke pipke u Srbiji i to vrlo visoko. Kad 1 Vulinova ekipa mora da mahnito cepa plakate da se Don slucajno ne uvredi. Dakle to nije nesto sto se dogadja "tamo negde" u Crnoj Gori, vec je u epicentru svega sto nam se desava.
otto katz wrote:Jesam vam već rekao kako će biti? Bit će Cg crkva u granicama države kako bog zapovijeda, a na njenom čelu Risto Sotona.
dr. Labrador Špegelj wrote:Pa Milo jeste jedan od izazivača i tvoraca genocida
Ambasada Republike Srbije u Crnoj Gori saopštila je da je novi ambasador Vladimir Božović predao kopije akreditivnih pisama čime je započeo svoju diplomatsku misiju u toj zemlji.
U saopštenju ambasade se navodi da je "njegova ekselencija, novoimenovani, izvanredni i opunomoćeni ambasador Republike Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović 27. decembra 2019. godine u Ministarstvu vanjskih poslova Crne Gore predao kopije akreditivnih pisama predsednika Republike Srbije, čime je započeo svoju diplomatsku misiju u Crnoj Gori".
AZ-5 wrote:jasno vam je da napadajuci zakon o crkvama u cg branite ono sto i spc ovde brani, pravo da i dalje sa ostroga nose milione u koferima gde i kako oni hoce, a za to ce da naloze i neke debile da mozda i poginu, jer su im napunili tupave glave "cuvanjem svetinja"