Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

o lord won't you buy me (mimi) mercedeZ

Mr.Pink

o lord won't you buy me (mimi) mercedeZ - Page 11 Empty Re: o lord won't you buy me (mimi) mercedeZ

Post by Mr.Pink Thu Sep 03, 2015 4:06 pm

trenutno degustiram stranicu i koncert sinova matrijaršije, tako da ne vidim zašto ne bi o tome trebalo pričati. mislim da je fut fut na dobrom tragu, na prvu loptu mi deluuje kao neko postmodernističko sranjce. 
    '

Last edited by Mr.Pink on Thu Sep 03, 2015 4:08 pm; edited 1 time in total
    Ointagru Unartan

o lord won't you buy me (mimi) mercedeZ - Page 11 Empty Re: o lord won't you buy me (mimi) mercedeZ

Post by Ointagru Unartan Thu Sep 03, 2015 4:08 pm

fernoux-h wrote:
    Ko je Palfoot? Jel to neko sa PPP?

Da, Palfoot.

_____
    "Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
    Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.

My Moon Che Gavara.
    fernoux-h

Post by fernoux-h Thu Sep 03, 2015 4:12 pm

ostap bender wrote:
    fernoux-h wrote:

Otkud ti ovo? Ja sam recimo 2011. prisustvovao neredima u Londonu i tamo su mete bile uglavnom male prodavnice (retko veliki lanci, jer toga u tim krajevima ni nema sem Tesco možda) i razbijalo se sve bez nekog kriterijuma. Bilo je i dosta okršaja i otimačine među samim protestantima. To i jeste jedan savremeni fenomen kojim se i Žižek bavio u onom svom članku o tim neredima -- baš se ne napadaju institucije, nema programa i nekih artikulisanih zahteva itd.

A ulični protesti radničke omladine proteklih godina u Srbiji baš i jesu uzimali desničarski oblik. To je realnost.

Ali na stranu to, možeš li mi objasniti kako je to prebijanje Sajber od strane nadrogirane klinke na koncertu "desničarsko nasilje"?

ne, tvoja interpretacija tome daje desnicarski spin. tu je problem. ne kod mimi, ne kod sajber.

Nemoj sad da se izvlačiš. Ili si promenio mišljenje?

fernoux je optuzio jednu nasu drugaricu da je sama odgovorna za batine koje je dobila od neke balavurdije na koncertu mimi mercedez. mi smo modovi ali imamo prijatelje i nije nam prijatno kada tako nesto citamo o ljudima koje privatno poznajemo i koji su bili zrtve tupavog i fasistickog nasilja.

_____
    The Politically Correct anti-racism depends on what it fights (or pretends to)—on the first-level racism itself, thus parasitizing its opponent: The PC anti-racism is sustained by the surplus-enjoyment which emerges when the PC-subject triumphantly reveals the hidden racist bias on an apparently neutral statement or gesture.
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Thu Sep 03, 2015 4:13 pm

ja samo da pozdravim palfoota!  o lord won't you buy me (mimi) mercedeZ - Page 11 3826186726

_____
    ova zemlja to je to
    kondo

Post by kondo Thu Sep 03, 2015 4:15 pm

Radagast wrote:Mozda ima neke razlike i u zivotnim iskustvima. Kondo pise da je na nekim mestima redovna pojava da se zenske biju, udaraju pivskim flasama i sutiraju u medjunozje. Mozda Otto nema obicaj da zalazi po takvim mestima pa mu je tesko da to pojmi. Meni jeste.

rekao sam da to postoji, sad da je redovna pojava kao takva ne znam. ali da zene umeju da se sibaju i resavaju probleme pesnicama, to da. tu se slazem sa sajberkom da je to preuzimanje muskih nasilnickih modela, ali mi opet smeta to njeno tumacenje. mi bi bile fine i ne bi se tukle da to nismo videle od vas a vi muzjaci radite sta hocete, zabole me.

sad se vec pitam zasto pisem...

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    plachkica

Post by plachkica Thu Sep 03, 2015 4:22 pm

Sajber 浪人 Vanderlast ‏@CyberWanderlust 4m4 minutes ago
    Ali forumaši i brainonanije! o lord won't you buy me (mimi) mercedeZ - Page 11 1143415371 Moraću izbaciti još 33 tvita jer 17 stranica nije dovoljno do kraja vikenda.https://vasudeva.forumburundi.com/t555p15-o-lord-won-t-you-buy-me-mimi-mercedez …

7:13 AM - 3 Sep 2015 · Details
    Hide summary 1 retweet 0 favorites
    Reply Retweeted 1 Favorite
    More

Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Sep 03, 2015 4:34 pm

Attention whore?
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Sep 03, 2015 4:36 pm

Attention sex-positive feminist o lord won't you buy me (mimi) mercedeZ - Page 11 1861198401
    Veletin

Post by Veletin Thu Sep 03, 2015 4:46 pm

sad ona pisa po nama kao sto je mimi po njoj o lord won't you buy me (mimi) mercedeZ - Page 11 4135669698
    uskok i ajduk

Post by uskok i ajduk Thu Sep 03, 2015 4:46 pm

Јунг је све то лепо објаснио.  o lord won't you buy me (mimi) mercedeZ - Page 11 2304934895 Сходно томе искрено, најискреније, поздрављам сајберкино испољавање "несигурности", и њено трагање за "заштитом", јер је то доказ да је у себи пробудила већу женственост од стаљинке реперке Мими. (да се не увреде ни сајбер, ни Мими, неутралан сам посматрач ове коол дискусије o lord won't you buy me (mimi) mercedeZ - Page 11 1403342043 , понекад само убацим свој утиске) 
    http://www.lovesensa.rs/clanci/psihologija/snazna-zena-i-muskarac-decak-gde-je-lek-za-osvescene-partnerske-odnose
    Snažna žena i muškarac-dečak: gde je lek za osvešćene partnerske odnose

Danas i muškarce i žene čeka izazov - kako se vratiti svom istinskom biću i probuditi u sebi pravu ženu i pravog muškarca...

....
    Carl Gustav Jung jezgrovito je izrazio uloge u koje nas vuče podsvest samo jednom rečenicom: "Sve dok ne osvestite podsvesno, ono će upravljati vašim životom i vi ćete to nazivati sudbinom." Nažalost, mnogi do kraja života ostanu u ulogama koje su usvojili u porodici, s osećanjem da nisu mogli drugačije, da im je takva "sudbina". Mnoge žene ostanu snažne i opterećene, a mnogi muškarci umrtvljeni svojom dečijom ulogom koja odaje utisak sigurnosti, a zapravo je samo zamka koja ih vodi u stagnaciju i osećaj nekompetentnosti.

_____
    "Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Sep 03, 2015 4:50 pm

Признај, Ускоче, да те код Јунга само тај кинки-секс интересује? Кољективнаја опаљотка са несвесним? o lord won't you buy me (mimi) mercedeZ - Page 11 3579118792
    Indy

Post by Indy Thu Sep 03, 2015 4:55 pm

I, šta bi sa onom ferveksovom radničkom klasom? Na twitteru?
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Thu Sep 03, 2015 5:03 pm

još će se na kraju ova sajber preko tog tvitera uhlebiti negde bogato. 

svejedno, opet nije na mestu reći kako je sama tražila batine tako što je otišla na koncert ove spodobe koja za masne pare prodaje taj permutovani narativ devedesetih sa nazovi bgd periferije, a zapravo iz kruga dvojke.
    fernoux-h

Post by fernoux-h Thu Sep 03, 2015 5:06 pm

dobro, ona sama je pisala kako je taj koncert bio super ... do pre tri dana

_____
    The Politically Correct anti-racism depends on what it fights (or pretends to)—on the first-level racism itself, thus parasitizing its opponent: The PC anti-racism is sustained by the surplus-enjoyment which emerges when the PC-subject triumphantly reveals the hidden racist bias on an apparently neutral statement or gesture.
    boomer crook

Post by boomer crook Thu Sep 03, 2015 5:21 pm

dakle ovde postoje dva osnovna smera diskusije. prvi je o nasilju na koncertu mimi mercedez. sam fernoux je uveo mimi kao primer zenske emancipacije tokom razgovora na vocapu a zatim je ovde ustvrdio da je bilo kakvo oglasavanje 'zrtve' problematicno zato sto je blam poredeci to sa slikanjem cmara silovane osobe.

ovakva sklonost ka glorifikaciji snage i zakona jaceg u politickom kontekstu ima svoje ime. on cak i pominje neki mimin zakon, tumaci njena obracanja ili anticipira sta ce da uradi a sve to da se zabasuri cinjenica da se radikalna dizel emancipacija zavrsava batinama lbgt aktivista. ne zato sto se siri neka identitetska prica vec eto  zato. dakle ako verujete njemu onda je to fasisticko nasilje. inace je pijana sorka na koncertu.

druga prica je o lumpenima kao radnickoj klasi ili generatoru radnicke kulture. ovde fernoux isto tako nema nikakve argumente osim nekog misticnog uvida koji daje redukcionisticku sliku radnicke kulture danas i svodi je na njen sustinski marginalni deo. dakle, cinjenica koju i fernoux i sajberka prenebegavaju je ta da mimi mercedez nije nikakav izraz generacijskog bunta ili klasne svesti vec egzotizujuci pogled u tom pravcu. ljudi koji su deo radnicke klase su daleko divergentniji i njih ne spaja neko polu-misticno bratstvo nasilja vec nesto drugo i mimi mercedez nema nikakve veze s tim. stavise ja sam ubedjen da autodidakti, radnici i marginalci te ljudi iz takvih sredina mogu da stvaraju umetnicka dela a ne da reprodukuju samo banalno shvacenu klasnu svest na zadovoljstvo onih koji su u potrazi za tom robom.

Last edited by ostap bender on Thu Sep 03, 2015 5:50 pm; edited 1 time in total
    Jir-Lo

Post by Jir-Lo Thu Sep 03, 2015 5:42 pm

plachkica wrote:Sajber 浪人 Vanderlast ‏@CyberWanderlust  4m4 minutes ago
    Ali forumaši i brainonanije! o lord won't you buy me (mimi) mercedeZ - Page 11 1143415371 Moraću izbaciti još 33 tvita jer  17 stranica nije dovoljno do kraja vikenda.https://vasudeva.forumburundi.com/t555p15-o-lord-won-t-you-buy-me-mimi-mercedez …

7:13 AM - 3 Sep 2015 · Details
    Hide summary 1 retweet 0 favorites
    Reply Retweeted  1 Favorite  
    More

zamolite je da to ne cini, posto ce jos njenih gluposti izaci na videlo. do sada smo imali:

1) lozenje na neku muziku cisto iz ideoloskih razloga, i to vrlo, vrlo pogresnih
    2) odlazak na koncert necega sto se zove mimi mercedeS
    3) optuzbu da je lik koji ju je zapisao (ako je, ja tako nesto nisam video a bio sam na vise od 3 miliona koncerata) nije pisao po njoj, vec po "zenama". ona personifikuje zenski rod, jelte.
    4) zallila se na to ne redarstvenicima vec izvodjacu. posto je on duzan da, osim sto peva, zavodi red, cepa ulaznice a na kraju pokupi svo djubre koje je ostalo iza posetilaca iventa.
    5) otisla sa polomljenim nosem pravo na tviter, umesto u ambulantu ili u stanicu
    6) optuzila za incident muski rod, a ne osobu koja joj je iz cista mira polomila nos
    7) izvela kvazipacifisticku tiradu po kojoj je nuzna samoodbrana zapravo poruka nasilniku da je to sto cini ispravno. i da jeste tako, a nije, ko ga jebe. nije mu ona majka da ga vaspitava.
    8) uplela iz nepoznatog razloga (koji je pokusaj samopromocije) lgbt populaciju u pricu, te se predstavila kao zastitnik iste. mogla je to da ucini i sa izbeglicama, ali se nije setila o lord won't you buy me (mimi) mercedeZ - Page 11 1949538119
    9) kad ju je klinka odjebala, osula drvlje i kamenje na nju jer je iz srednje klase. oh, nije lumpen koji je ziveo u kutiji za cipele na dnu mora, kako su to naivno verovali romatnicni retardi do tada o lord won't you buy me (mimi) mercedeZ - Page 11 4135669698

sto rece debeli skvo, malo li je?

_____
    trt mrt smrt
    Jir-Lo

Post by Jir-Lo Thu Sep 03, 2015 5:45 pm

ostap bender wrote: ljudi koji su deo radnicke klase su daleko divergentniji i njih ne spaja neko polu-misticno bratstvo nasilja vec nesto drugo 
    gumeni kurac?
    boomer crook

Post by boomer crook Thu Sep 03, 2015 5:47 pm

gledaj klip. gumeni kurac je misticno bratstvo.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Sep 03, 2015 5:48 pm

O, super, serija unosa sa rekapitulacijama, a nije vam trebalo ni 50 strana... Proud of you, folks!
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Sep 03, 2015 5:50 pm

De si be ti, hototototo!

Uželela te se zemlja burunđanska!

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Sep 03, 2015 5:54 pm

William Murderface wrote:Uželela te se zemlja

o lord won't you buy me (mimi) mercedeZ - Page 11 1848198029

Spoiler:

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Sep 03, 2015 5:56 pm

Marširao!

... pa navodno umreo! o lord won't you buy me (mimi) mercedeZ - Page 11 1949538119

Spoiler:
    fernoux-h

Post by fernoux-h Thu Sep 03, 2015 5:57 pm

ostap bender wrote:a sve to da se zabasuri cinjenica da se radikalna dizel emancipacija zavrsava batinama lbgt aktivista. ne zato sto se siri neka identitetska prica vec eto  zato

o lord won't you buy me (mimi) mercedeZ - Page 11 286371741

_____
    Jir-Lo

Post by Jir-Lo Thu Sep 03, 2015 5:57 pm

ostap bender wrote:gledaj klip. gumeni kurac je misticno bratstvo.
    gledao sam ga. sa tobom.

Hototo wrote:O, super, serija unosa sa rekapitulacijama, a nije vam trebalo ni 50 strana... Proud of you, folks!
    pa jebiga, ne mogu stalno nesto novo da smisljam. ako sajberka ne ispali uskoro 33 obecanih tvitova, veceras cu izdati "the best of" kompilaciju sa mojih 10 najboljih postova na temi i onda jebiga, mozemo da se razilazimo.

_____
    trt mrt smrt
    Jir-Lo

Post by Jir-Lo Thu Sep 03, 2015 8:30 pm

fernoux-h wrote:
    Jir-Lo wrote:
    eto, opet preterujesu zelji da budes lev, a ne liberalan. levica nema nista protiv ljudskih prava, naprotiv, tu se slaze sa liberalima. razlika je sto liberali uvek potenciraju npr gay prava na ustrb postene (ili bilo kakve) raspodelae ekonomskih sredstava. i da ostavimo drzavu po strani, jedan od osnovnih principa levice je solidarnost.

Ako pažljivije pročitaš moj post videćeš da ja uopšte nisam želeo da ulazim u odnos prema (savremenoj) ideologiji ljudskih prava tako da nisam rekao ni da je levica a priori "protiv" ni da je "za" ljudska prava. Već samo da je odnos prema ideologiji ljudskih prava prilično problematičan.

A to da liberali "potenciraju gay prava na uštrb raspodele ekonomskih sredstava" je samo floskula, koju inače koristi levoliberalna/nacionalistička levica već jako dugo. I time zapravo ništa ne može da se objasni. Kakve veze ima potenciranje "gay prava" sa "ekonomskom raspodelom"? Kako je njihovo potenciranje "na uštrb" ekonomske raspodele? I kako se to prevazilazi (ako prihvatimo da je to problem)? Tako što se stavi "malo manje" gej prava a "malo više" ekonomije? Vrlo je to površna kritika, a i inače to je jedno opšte mesto i među nacionalistima i među liberalima.

Ideologija ljudskih prava se treba sagledati izolovano, šta ona sama po sebi znači, i kakvi sve odnosi prema njoj postoje. Politika nije hemija pa da rešavaš probleme tako što ćeš staviti malo manje ovoga, a malo više onoga.
    u praksi je odnos levice prema ljudskim pravima naravno (bio) problematican, sloboda nije umela da peva kao sto su suznji pevali o njoj. u teoriji mislim da se niko nije zalagao za ukidanje licnih sloboda (ako izuzmemo pocetni lagodniji odnos po pitanju privatne svojine) zarad polutke preko sindikata. osim vec navedene solidarnosti, tu je i jednakost kao osnovni princip. sa tim sto ja od ljudskih prava ne bi stvarao zasebnu ideologiju.

kada kazem naustrb, ne mislim da nekih prava tu ima previse. vec da su druga zapostavljena. u liberalizmu mozes da uzivas sva dzabe prava, tj ona koja za sobom ne povlace povecanje poreza bogatunima. kolji se u bulju i budi crn kolko hoces, al se snadji sam ako ti jednom zafali love za kiriju, ili pocnes da nerviras gazdu jer neces da radis prekovremeno koliko mu dune. 
    resenje je vrlo jednostavno- malo vise "ekonomije".

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 10:59 am