Meni je puno smješnije da nounarka čiju platnu listu i daily tokin points potpisuje Praviteljstvo čiji je istaknuti član 1 Rogozin proziva predsjednika druge države jer #planira#ej! planira dići spending za soldačiju na 2% bdpaa. Ja bi joj reko da planiram kupiti i balističke rakete da sam na Borutovom mjestu - fala bobu, Borut je čovjek na mjestu.ostap bender wrote:mislis da pomaze kada se sef male alpske drzave ponasa kao viktor von doom? ovo je klasicna ruritanija.
mene ovo podseca na onu pricu kada je jedan srbijanski profesor politickih nauka putovao u SAD, jos u doba SFRJ, i tamo ga nesto trkeljisali na nekom skupu te se on uskopistio i rekao da mu je drago sto se tako velika drzava poput SAD boji njegove male jugoslavije. na to su mu se domacini krenuli izvinjavati posto su greskom pomislili da je iz SSSR.
Rat u Ukrajini
- Post n°101
Re: Rat u Ukrajini
- Post n°102
ne bih imao nista protiv da ju je pahor pitao za vojni budzet ruske federacije. ovo je jednostavno sumanuto.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°103
Zašto bi nju Pahor to pitao? Nije on Rogozinovog i Bildtovog kalibra da lansira dosjetke, doskočice i gotchas, na twitteru ili u intervjuvu. Niti je, božemupomozi, još gore, novinar RTa.ostap bender wrote:ne bih imao nista protiv da ju je pahor pitao za vojni budzet ruske federacije. ovo je jednostavno sumanuto.
- Post n°104
Daj, Rođo, ovo je u rangu slavnog crnogorskog objavljivanja rata Japanu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°105
pa ne samo to nego izbor reci. mogao je samo da kaze da stoje zajedno sa svojim nato saveznicima a ne da ce on licno braniti sloveniju ko da mu je call sign eagle one.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°106
Pa to je i rekao, ali na način da Oksana (te njeni obožavatelji u svim Rusijama i njihovim komšilucima) bolje ustreperi. Tako se treba s agentima nuklearnozveckajućih luđaka razgovarati, i jasno im prispodobiti članak 5.
Totalni podrž
za brata Boruta.
A i na vas je ostavio kvalitetan dojam.
Mission wholly accomplished.
Totalni podrž
za brata Boruta.
A i na vas je ostavio kvalitetan dojam.
Mission wholly accomplished.
- Post n°107
da. od slovenackih predcednika jedino je kvalitetniji dojam u skorije vreme ostavo drnovsek.
meni supruga danas kaze da dok je gledala slike sa sastanaka merkelove, olanda i putina joj se cinilo kao da cita neku istorijsku citanku iz buducnosti uz koju ide onaj uobicajeni tekst: usled kratkovidosti, neodlucnosti i nespremnosti na promenu lidera...blahblahblah
meni supruga danas kaze da dok je gledala slike sa sastanaka merkelove, olanda i putina joj se cinilo kao da cita neku istorijsku citanku iz buducnosti uz koju ide onaj uobicajeni tekst: usled kratkovidosti, neodlucnosti i nespremnosti na promenu lidera...blahblahblah
_____
- Post n°108
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°109
Pa vidiš da ima tu slobode djelanja unutar saveza... S pro-amerikanske strane jedina razumna strategija je da se Ruje isprovociraju na full intervenciju i preuzmu, ponajviše denjgovnu, odgovornost za kompletnu tu Ukrajinu za kojom im je dupe zinulo, svezajedno sa matkom ruskih gorodov, a umjesto toga njih dvoje Vovi pokušavaju isposlovati zaslađeno primirje, dok Porušenku traže lovu da se održi do jeseni i plaća Vovi račune po viđenju. Suludo.
- Post n°110
Ne razumem zašto je ovaj forum osuđen na bulšitovanje Nato propagande sa primesama kroatizma. Sad kao neko treba ozbiljno da odgovara Rođeru, kao što se na onom forumu zaluđuju ljudi raspravama sa tim istim Rođerom, Eraserom i Grickom ili kim već...
Mislio sam da će se sa zločinačko-agresorskom propagandom najvećeg svetskog ubice u današnje vreme, Natoa, na ovom forumu raščišćavati po kratkom postupku, u tipičnom Rankovićevom efikasnom maniru. Može biti da ima onih kojima je zanimljivo da vide da se na demonstriranu glupost jednog Nato lidera odgovara najpre prozivkom novinara, pa vickastim videom/fotkom iz nekog filma, ali...
Mislio sam da će se sa zločinačko-agresorskom propagandom najvećeg svetskog ubice u današnje vreme, Natoa, na ovom forumu raščišćavati po kratkom postupku, u tipičnom Rankovićevom efikasnom maniru. Može biti da ima onih kojima je zanimljivo da vide da se na demonstriranu glupost jednog Nato lidera odgovara najpre prozivkom novinara, pa vickastim videom/fotkom iz nekog filma, ali...
- Post n°111
Naši mediji javljaju da je među opkoljenim "Ukrajincima" i 2200 stranih plaćenika.
- Guest
- Post n°112
Počeo samit u Minsku. Aj nek je sasrećom.
Nažalost, SŠA radi sve da minira pregovore. Danas je doneta odluka da se u Ukrajinu uputi odred od 600 padobranaca koji će obučavati lokalne trupe.
Nažalost, SŠA radi sve da minira pregovore. Danas je doneta odluka da se u Ukrajinu uputi odred od 600 padobranaca koji će obučavati lokalne trupe.
Last edited by Gusztav Vege on Wed Feb 11, 2015 6:40 pm; edited 1 time in total
- Post n°113
Prati li neko Jakšića i ekipu na rts-u?
- Post n°115
Odustala sam posle 10ak minuta.
Ukrajina je tema, naravno, ali Ukrajine nema nigde, sagovornicima je nebitna.
Putin, Obama, Merkel, geopolitičke igre...blablabla.
Ukrajina je tema, naravno, ali Ukrajine nema nigde, sagovornicima je nebitna.
Putin, Obama, Merkel, geopolitičke igre...blablabla.
- Post n°119
Uh, ove fotke su grimasa 21. stoljeća.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°120
Jebote, koji je to skup strebera i dobrih djaka, sede ko da su se u gace upiskili, skup mediokriteta.
Ni divljaka, ni vizije, ni ideje, nista, praznina po kojoj lelujaju fraze.
Ni divljaka, ni vizije, ni ideje, nista, praznina po kojoj lelujaju fraze.
_____
Dok si to smislio, na mom si visio.
Je l imamo temu na kojoj pišemo o tome koliko je Biki lepa ili može ovde?
- Post n°121
Vidiš da se svi razvrću da slučajno ne bane Vučić.
_____
- Post n°122
Pa i on je bio neki najbolji student, student generacije, taj rad.William Murderface wrote:Vidiš da se svi razvrću da slučajno ne bane Vučić.
Uklapa se u trend.
Jebote, gledajuci ove i ne samo ove likove modernih politicara, covek dodje u napast da zazali za...
To bre nit smrdi nit mirise.
_____
- Post n°123
Kako to misliš nit smrdi nit miriše kad vonjaju na puškomet na spremnost da prodaju i unište sve oko sebe za malo moći?
- Guest
- Post n°124
шумидер-модер wrote:
Jebote, gledajuci ove i ne samo ove likove modernih politicara, covek dodje u napast da zazali za...
Ne, ne. Reci, reci...
- Post n°125
Nemaju oni o moci pojma.Notorious wrote:Kako to misliš nit smrdi nit miriše kad vonjaju na puškomet na spremnost da prodaju i unište sve oko sebe za malo moći?
To su birokrate, knjigovodje mediokritetstva, politikanti za koje se politika svodi na zivot izmedju dva izborna ciklusa, ljudi koji ne vide dalje od naslova sutrasnjih novina ili TV emisija.
Ljudi koji se kriju iza interesa i dobrobiti izmisljenog takozvanog prosecnog coveka koga mere i poznaju jedino i iskljucivo kroz onaj po glavi stanovnika, per capita se bese kaze.
Izdanci jednog vremena koje je nauku pretvorilo u brojanje referenci, naucnike u laboratorijske tehnicare, koje je ubilo avanturu, a viziju, mastu i slicne stvari okovalo u politicki korektno.
Lego svet.
Ljudi koji su odrasli i vaspitavani na Lego kockama koje su kao bajagi car za kreativnost ali kako god okrenes daju ogranicen broj kombinacija; ako hoces jos - dokupi.
Ono, nije da nije: takav svet sistemski favorizuje mediokritete i sistemski sprecava iskakanje likova kao sto su Adolf, Staljin, itd, itd...
Mozda jednom uvidimo da je problem sto usputno sprecava i pojavu Ajnstajna, Mocarta i jos po nekog takvog, iskompleksiranog, falicnog po gomili pitanja, asocijalnog, politicki nekorektnog.
@ Verter:
_____