Domaci film
- Post n°376
Re: Domaci film
a onda se probudi pored 5 svestenica iz apolonovog hrama, pogleda sta se desava napolju onako mamuran i kaze fuck this idem da kuntam, a oni neka vide sta ce
- Post n°377
sramim se priznati ali sam dugo mislio da je ovaj nas ludi janko odavde zapravo tanasić
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°378
@Pink
Hahaha, pa to. Burzoaska moralizacija Homera.
Hahaha, pa to. Burzoaska moralizacija Homera.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°379
Kol'ko se ja pratio Ahil je kresao Patrokla.
- Post n°380
to iz ljubavi
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°381
Ja sam cuo da su bili samo dobri drugovi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°382
ono duznost
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°383
salu na stranu: ahil je zaista prepotentni i arogantni gad prema svima, ali je prema patraklu blag i dostupan. a vakat je V vek pne, a tad je bilo uobicajeno daa erastes i eromenos budu i ljubavnici, pa otud i ta interpretacija da su bili i ljubavnici. ali iu biti ne, nisu bili ljubavnici, u ilijadi nema toga.
na stranu sto je ahil tu mladji
na stranu sto je ahil tu mladji
Last edited by Mr.Pink on Sun Sep 30, 2018 2:53 pm; edited 1 time in total
- Post n°384
Pa biti dobar drug je bukvalno značilo to u Staroj Grčkoj.
Inače, zar ne beše Ahil imao u šatoru i neku ćerku kralja trojanskog saveznika što su ih razorili još na početku desetogodišnjeg rata pa mu je bila robinja, koju mu je posle Agamemnon oduzeo pa se ovaj smorio?
Inače, zar ne beše Ahil imao u šatoru i neku ćerku kralja trojanskog saveznika što su ih razorili još na početku desetogodišnjeg rata pa mu je bila robinja, koju mu je posle Agamemnon oduzeo pa se ovaj smorio?
- Post n°385
Да се сложимо да има назнака да су живели богатијим и разноврснијим животом него што ми умемо да замислимо?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°386
u atini u jednom periodi je to vazilo.
ali u homera su uloge izmenjene: ahil je onaj mladji, jaci, ali i ludji, dok ovaj drugi zreliji i stalozeniji i brine.o stali i kujni. da ne kazem 'servisira'
ali u homera su uloge izmenjene: ahil je onaj mladji, jaci, ali i ludji, dok ovaj drugi zreliji i stalozeniji i brine.o stali i kujni. da ne kazem 'servisira'
- Guest
- Post n°388
Domaći film, netalentovanost razmera Slavka Štimca i Sonje Savić (njena je mama bila Predsednik opštine Savski Venac, verovatno je tako i ubacila na Akademiju, glumu) me nikada nije ostavila ravnodušnim.
Buranija srpska.
Nije to sve. Clint Eastwood, moj idol iz detinjsva i rane mladosti, kupim 8 DVD-ja da pokažem ćerki.
(Prljavi Hari, cela serija). Pre nego što ih pokažem, pogledam ih.
To je smeće uopšte, kamo li koje nema veze sa našim (azijskim) poimanjama ljudskih vrednosti.
Nikada pokazano, svoj stid da sam to voleo, krijem, zapretavam.
Buranija srpska.
Nije to sve. Clint Eastwood, moj idol iz detinjsva i rane mladosti, kupim 8 DVD-ja da pokažem ćerki.
(Prljavi Hari, cela serija). Pre nego što ih pokažem, pogledam ih.
To je smeće uopšte, kamo li koje nema veze sa našim (azijskim) poimanjama ljudskih vrednosti.
Nikada pokazano, svoj stid da sam to voleo, krijem, zapretavam.
- Post n°391
Splitovao sam price o Jojogiju i Japanu na Hajd park.
Molim vas da ne postujete ovde vise na tu temu.
Molim vas da ne postujete ovde vise na tu temu.
_____
- Guest
- Post n°392
majka Sonje Savic, uz svog brata, jeste bila ukljucena u jednu izuzetno mracnu pricu iz SFRJ. ipak, reci da je Sonja Savic bila netalentovana je bas radikalno, edgy sto bi rekli mladi. ona je od jedne vinjete u faking "Sekula i njegove zene" napravila remek-delo.
- Post n°393
ko je majka Sonje Savić? ko je ujak? da nije Životije Savić?
- Post n°394
Ne znam ali ujaci se vrlo retko prezivaju isto kao sestricine
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°396
Slučaj Radomira Radovića sa Otvorenog univerziteta je posredi. Vodio je peticiju protiv Mikaine Savić, majke Sonje Savić. Mikaina je bila sudija udruženog rada. Kasnije je napisao ono pismo Devetom kongresu u kome je pozvao na stvaranje slobodnih sindikata. Par godina kasnije je uhapšen, zajedno sa ostatkom Otvorenog univerziteta i ispitivao ga je brat Mikaine Savić, Ranko Savić. Umro je od trovanja pesticidima par dana posle puštanja iz pritvora što je izazvalo popriličnu dramu.
Last edited by Creepy Uncle on Sun Sep 30, 2018 9:15 pm; edited 1 time in total
- Post n°398
tanasic nije u pravu i ovo nije samo banalost vec pokazuje nepoznavanje savremenog stripa i njegovo svodjenje na neke od najeksplicitnijih primera nu marvela. drugim recima mozda to sto on pise i ima nekog smisla ukoliko govorimo o devedesetima i ranim noughts ali nema smisla ako govorimo o savremenom superherojskom stripu. ja zapravo ne mogu da zamislim na koji bi se mainstream strip odnosila ta kritika. morisonovska kontra-revolucija protiv milerovskog infantilizovanog macho nasilja i murovske dekonstrukcije je u potpunosti pobedila (srecom).
drugim recima recima nt je desnicarski kisjuhas ili kako se vec to pise
drugim recima recima nt je desnicarski kisjuhas ili kako se vec to pise
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°399
a inace ovo sto kaze vilijam potpuno stoji. da neko izabere tetidinog sina, poluboga, neranjivog psihopatu koji bije i same nize bogove kad mu padne klapna kao prototip humanosti je sumanuto. ono sto on valjda zeli reci je da ahil pod troju odlazi znajuci da mu je proreceno da se nece vratiti ali ako je smrtnost ili svest o zrtvi ono sto heroja cini herojom onda mu je opet bolji primer od betmena ili logana superman. nt, infantilno, mesa mracnu pozu i zrelost.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°400
a inace ovo sto kaze vilijam potpuno stoji. da neko izabere tetidinog sina, poluboga, neranjivog psihopatu koji bije i same nize bogove kad mu padne klapna kao prototip humanosti je sumanuto. ono sto on valjda zeli reci je da ahil pod troju odlazi znajuci da mu je proreceno da se nece vratiti ali ako je smrtnost ili svest o zrtvi ono sto heroja cini herojom onda mu je opet bolji primer od betmena ili logana superman. nt, infantilno, mesa mracnu pozu i zrelost.
_____