NINova nagrada
- Post n°377
Re: NINova nagrada
William Murderface wrote:
HAHAHA - SAO ninovska krajina at 25:47
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°378
Kad smo kod Gatalice
https://soundcloud.com/remarkermedia/veciti-malogradjanin
https://soundcloud.com/remarkermedia/veciti-malogradjanin
- Post n°379
Anđe'o wrote:Ja sam se uvek pitao kako su se osećali Sergej Trifunović i Vojin Ćetković kad se pojavio Sergej Ćetković.
Било им је жао што се не сећају журке где се то десило, мора да је била лудница.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°380
паће wrote:Anđe'o wrote:Ja sam se uvek pitao kako su se osećali Sergej Trifunović i Vojin Ćetković kad se pojavio Sergej Ćetković.
Било им је жао што се не сећају журке где се то десило, мора да је била лудница.
Frojdovski su potisnuli šta se desilo na žurci.
- Post n°381
ko tera bazdulja?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°382
Valjda Ivan i Teofil
Elem
https://pescanik.net/povest-buncanja-i-krvi/
Elem
https://pescanik.net/povest-buncanja-i-krvi/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°383
pa gde ga teraju? on je zamenio njihov patronat za patronat politike i kusturice. veseli netalentovani oportunista.
inace sve bolanjovi junaci. neki iz nacisticke literature (tipa cacanski evola sa hijerarhijom vrednosti i tabasevic) a neki iz cile nocu (bazdulj i teoljub).
inace sve bolanjovi junaci. neki iz nacisticke literature (tipa cacanski evola sa hijerarhijom vrednosti i tabasevic) a neki iz cile nocu (bazdulj i teoljub).
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°384
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°385
a taj kriterijum master strucnosti je tek sumanut. nagradu crnjanski dodeljuju sve doktori nauka pa eto...
_____
- Post n°386
brate gatalica... sto ja ovo gledam. ono combat 18 i apel 88. NIJE SLUCAJNO!
_____
- Post n°387
tuzan lik, potresno.
hvala bluberiju za podkast remarkera, briljantno
hvala bluberiju za podkast remarkera, briljantno
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°388
bruno sulak wrote:brate gatalica... sto ja ovo gledam. ono combat 18 i apel 88. NIJE SLUCAJNO!
Није случајно ни што му је левенштејновско растојање до грталице само 1!
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°390
pa da ali npr. tabasevicu ta ista profesura ne smeta kod kukica. hocu da kazem ako ti je reper neka jasna profesionalna usmerenost odnosno strucnost potvrdjena relevantnim akademskim znanjem onda izmedju teofila i kukica nema razlike.
_____
- Post n°391
Janko Suvar wrote:
pRoFesoR
mislim da su samo pogrešili, trebalo je 'a profesor pantić...'
- Post n°392
Genijalno
https://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/3396935/teofil-namestio-drugaru-ninovu-nagradu-dva-pajtasa-autor-i-urednik-oba-u-finalu-a-predsednik-pancic-treci-pajtas
https://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/3396935/teofil-namestio-drugaru-ninovu-nagradu-dva-pajtasa-autor-i-urednik-oba-u-finalu-a-predsednik-pancic-treci-pajtas
_____
- Post n°393
sto mi kvaris, sta sam ti uradio
et plackica
et plackica
- Post n°397
Gde su pisci, tu je i šala
Profesor Teofil Pančić
Na meti kritika i dalje je predsednik Ninovog žirija Teofil Pančić, a kao povod za šalu pisci su iskoristi tekst o njemu sa portala N1. Pančić je u njemu predstavljen kao profesor, a on sam ne krije da ima samo srednju školu.
- Kako sa srednjom školom postati profesor? Ako ne znate odgovor, obratite se „profesoru“ Teofilu Pančiću. On drži kurs iz tog predmeta i književne kritike - konstatovao je pisac Slobodan Vladušić.
Koliko ih boli Teofil. Jbg, sta god mu se inace moglo prebaciti, pismeniji je od cele ove ekipe zajedno. Vladusic je polupismen iako je doktor nauka. Taman do Kurira i dobacuje.
Tabasevica ne vredi ni komentarisati. Jak start naprednjackog mladolidera.
https://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/3397535/vladimir-tabasevic-za-kurir-o-bojkotu-ninove-nagrade-sasa-ilic-povampiruje-miru-markovic
_____
- Post n°398
mogu da laju, nagrada dodeljena, zivot na plantazi tece dalje
- Post n°399
pa da li je ninova nagrada "prazni" oznacitelj ili skriveni mehanizam? ovo je sada diskurs paranoika. pri tome, ja zaista ne volim bogoljuba, ali sada ispada da je samo njegov jezik problem i da je samo njegov jezik nedobrodosao. na kraju krajeva moguce je da je ilicev stil poslednje decenije proslog veka ali stil tabasevicevih supotpisnika je stil kraja osamdsetih i otkrivanja "istine" o jugoslaviji a i ova peticija je u tom duhu.
_____
- Post n°400
Pa da. A ako mislis da ratnu paranoju u Srbiji sire Teofil i Sasa Ilic, a ne naprednjacki tabloidi poput Kurura koji svakog drugog dana najavljuju 'Rat sa Siptarima", ako mislis da Miru Markovic "ozivljava" Sasa Ilic, a ne Vulin u vladi i Vecernje novosti koje je rehabikituju objavljujuci odlomke iz njene nove knjige - iste Novosti koje vam pomazu da zsvrtite celu aferu, onda aferim.
_____