Nemanja Rujević @strani_placenik 22m22 minutes ago
Kad bot krene da kritikuje jednog Sašu pa se mahinalno prešalta na drugog
Komentari na vesti
- Post n°301
Re: Komentari na vesti
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°303
Filipenko wrote:
filipe, šta je ovo?
prvomajski uranak?
- Post n°304
Spartanci. Slika koja ilustruje kako spartanske devojke začikavaju spartanske mladiće dok treniraju u polju.
Ali lako se može pomešati sa prvomajskim urankom, budući da su Spartanci bili prva uspešna protokomunistička civilizacija.
Ali lako se može pomešati sa prvomajskim urankom, budući da su Spartanci bili prva uspešna protokomunistička civilizacija.
- Post n°305
Svakako si hteo reci protofasisticka.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°306
Ne toliko koliko je to bila Atina.
- Post n°307
Pa i ne i da, uglavnom da.
_____
- Guest
- Post n°308
tom logikom i kapitalizam je komunizam, vlada jednakost i među bogatima i među siromašnima, pod uslovom da se ne mešaju
- Post n°309
OVO JE OSUMNJIČENI PEDOFIL Beograđanka ga namamila na susret, umesto devojčice sačekala ga policija!
tomo
12.08.2016. u 18:01U svakoj akciji neki policajac ima roze majicu .
_____
- Post n°310
Teo očarao trenera Djuka: Potpuno neverovatno!
Košarkaši Srbije pokazali su svoje pravo lice u duelu sa SAD, a to se posebno može reći za Miloša Teodosića.
Djuk ima obicaj da pohvali mnoge igrace, citao sam cesto njegove izjave, i uvek je odusevljen nekim igracima iz protivnickih timova, tako da ne vidim nista senzacionalno u tome da je iz kurtoazije pohvalio i Tea
(sladjan, 15. avgust 2016 01:04)
Djuk ima obicaj da pohvali mnoge igrace, citao sam cesto njegove izjave, i uvek je odusevljen nekim igracima iz protivnickih timova, tako da ne vidim nista senzacionalno u tome da je iz kurtoazije pohvalio i Tea
(sladjan, 15. avgust 2016 01:04)
Djuk nije osoba da nekoga hvali, već naziv koledža.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (brm, 15. avgust 2016 03:12)
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°311
Jezivo: Slikali su svadbu, a kada su uvećali fotografiju premrli su od straha (FOTO)
Potpuno nerealno!
(...) Na spratu u dvorištu iza svadbe, na terasi, nalazila se čudna skupina ljudi sa maskama koja ostavlja utisak jeze... Pretpostavlja se da se radi o nekoj sekti.
Sve u svemu, nije prijatan prizor.
http://bulevar.b92.net/bizar.php?yyyy=2016&mm=08&dd=22&nav_id=1168310
U nemackoj sestra moja slikala svadbu..svi u crno..i vencanica.. u kovcezi dolaze..sestra bila u soku..ziva istina..ima slike kao dokaz ja nisam mogo da verujem..kazu pripremaju se za zagrobni zivot od malena..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 22. avgust 2016 14:24)
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
My Moon Che Gavara.
- Post n°312
Ovo je rodbina sa mladine strane
_____
alt-lib
- Guest
- Post n°313
Dion Lenard iz Škotske nedavno je pronašao partnera za trčanje kada je prolazio kroz pustinju Gobi. Dionu se tokom maratona, dugog 125 kilometara, pridružio mali, napušteni pas koji je odbijao da zastane i napusti maratonca, iako je temperatura u nekim momentima bila 52 stepena.
Лучо Русофил
Све је то мало смешно
Сваки нормалан човек воли животиње али не као западњаци спавају са псом и женом у кревету, дају саламу и тако слинавим рукама сами једу или одвратно љубе куче у њушку.
- Post n°314
_____
- Post n°315
Aleksandra AleksićU čemu je fora sa indeks sendvičem u Novom Sadu
Običan sendvič, reklo bi se i ništa specijalno. Možda, ali je koren popularnosti indeks sendviča zapravo u karakteru Novosađana.
Младен Каназир ·
Novi Sad, Serbia
kalašturo jedna nebrušena naćiću te i jebaću te u usta isto kao sugradjanin zbog kog si ostala ogorčena na novi sad kravo nevaspitana. jel ti izdrko u indeks pa si zato besna smrdušo bedna? jako tanak tekst, nemoj više pisati nikad nista u životu sem svog očajnog imena i prezimena raspandrkuljo. ja čak ni ne volim indeks, i verovatno bi trebao da ti kažem ma nisi u pravu dodji u novi sad ima noćnog života posle 1 itd, NEMOJ DOĆI, NEMA OVDE ZA TEBE NIČEGA, NISI DOBRODOŠLA NIKAD. JEBLI TE VUKOVI PO STRAŽILOVU OTROVE.
Like · Reply · 1 hr
Младен Каназир ·
Novi Sad, Serbia
suvi kompleksi i bezobrazluk. ovako nesto kao ja sad.
Like · Reply · 1 hr
Ana Vukojev ·
President at Mamaana
Ili index jela nije , ili nikad nije ni bila u Novom Sadu .. ili ima sendvičaru u BG , pa se jedi jer joj ne ide ... U svakom slučaju , potpuno neobjektivno novinarstvo
Marijo Adlešić Ex Adlešić ·
Novi Sad, Serbia
Pa jel to neko bio nesrećno zaljubljen u NS?
Nadmeni - jesmo, ali ko si ti i odakle ti pravo da to pišeš?
"Rivalski grad" - nije nam BG i to nikada biti neće, Beč, Prag... o tome već možemo diskutovati... Zašto? Vi iz Beograda nikada shvatiti nećete!
Srdačan pozdrav iz NS, odoh da pojedem jedan PRAVI NOVOSADSKI INDEX SENDVIČ i da uživam!
Like · Reply · 3 · 6 hrs
Mirjana Tovjanin ·
Novi Sad, Serbia
Verovatno prvi tekst na Vice-u kojim sam razočarana. Mogla bih reći da sam pomalo i uvređena, ali to je sad subjektivno osećanje. Ako je sendvič običan, čemu članak? Zar je poenta ova poslednja rečenica - možda index jeste govno, ali za razliku od fancy hrane, bar se najedeš??! Zaboga...
_____
- Post n°316
carski
ovo me podsetilo na neki seminar u tvom nisu. nekoliko nas se dovezlo iz beograda, i organizatori (beogradjani, a uz to i vegetarijanci) su smislili da idemo u kineski restoran na rucak. uuuuu koja uvreda!
ovo me podsetilo na neki seminar u tvom nisu. nekoliko nas se dovezlo iz beograda, i organizatori (beogradjani, a uz to i vegetarijanci) su smislili da idemo u kineski restoran na rucak. uuuuu koja uvreda!
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°317
To je drugo, u pravu ljudi.
A ti tvoji vegetarijanci nek prave seminar u Kini ako im niški roštilj ne valja.
A ti tvoji vegetarijanci nek prave seminar u Kini ako im niški roštilj ne valja.
_____
- Guest
- Post n°318
Ja ovo sinoć vidio i zaboravih da okačim ovde Sjećam se višemjesečne zajebancije sa indeksom na ppp i kačenja slike sendviča širom foruma.
- Post n°319
William Murderface wrote:
Verovatno prvi tekst na Vice-u kojim sam razočarana. Mogla bih reći da sam pomalo i uvređena, ali to je sad subjektivno osećanje. Ako je sendvič običan, čemu članak? Zar je poenta ova poslednja rečenica - možda index jeste govno, ali za razliku od fancy hrane, bar se najedeš??! Zaboga...
Чланак је у ствари писан по мери издавача, дакле строго уравнотежено, ни тамо ни овамо, колико плусева толико и минуса, нек изгледа као да се чула и друга страна и саклони да неко помисли да писац има неки лични став, да му се, ију!, свиђа или не свиђа. Не сме да смрди, не сме да мирише.
Е сад што су се Новисадисти нашли погођени, "Nadmeni - jesmo, ali ko si ti i odakle ti pravo da to pišeš?", јебига, њихов проблем.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°320
Ma naravno, tekst je mlako tandara-broć razmatranje o marginalnim stvarima, tim je smešniji ovaj izliv lokal-patriotizma u mozak. "Kome indeks sendvič? KOME INDEKS SENDIČ?"
_____
- Post n°321
Maju ni pomenula nije, evo ja kao Novobegešar bih je odma' poslao u očin, a kamoli neki Novosadista...
- Guest
- Post n°322
Beograd -- Radnik obezbeđenja u Kombank areni u Beogradu povređen je kada ga je nepoznata osoba napala nožem, javlja “Blic”.
Incident se dogodio na koncertu posvećenom Tomi Zdravkoviću.
Kako piše "Blic", mladić star oko 20 godina, koji je radio na obezbeđivanju koncerta isečen je nožem po levoj butini kada je pokušao da razdvoji dvojicu mladića koji su se svađalii.
"Došlo je do koškanja između dvojice mladića koje je radnik obezbeđenja pokušao da rastavi i tom prilikom je zadobio površinsku ranu na nozi od oštrog predmeta za koji ne znamo uopšte da li je u pitanju nož. Dežurne ekipe Hitne pomoći kod Arene prevezle su ga u KBC "Bežanijska kosa" na previjanje i verujemo da je do sada već i otpušten. Mladići koji su izazvali incident, izbačeni su iz Arene, a policija nije reagovala. Koncert se odvija najnormalnije, ulazi su slobodni za ulaz i izlaz" rekla je za "Blic" Danijela Rakić, potparol Kombank arene.
:ljaksofon:Em isečen, em ekspresno otpušten. Postali smo, definitivno, zemlje obespravljene, jeftine radne snage.
(Prokleta je ova nedelja, 29. septembar 2016 00:00)
# Link komentara
Preporučujem [size=15](+285)
Ne preporučujem (-41)[/size]
- Post n°323
Ćerka bogataša divlja ulicama 160km/h: "U žurbi sam sirotinjo" (VIDEO)
Ćerka ruskog bogataša vozila je ulicama Moskve 160km/h.
http://bulevar.b92.net/bizar.php?yyyy=2016&mm=10&dd=09&nav_id=1185799
Mamuran sam i još sam u krevetu i jede mi se burek sa spanaćem.
(Petkana, 9. oktobar 2016 11:27)
_____
My Moon Che Gavara.
- Post n°324
Erdogan za volanom automobila prvi prošao kroz tunel pod Bosforom
Vozeći automobil, turski predsednik Redžep Tajip Erdogan danas je prvi prošao kroz novi tunel, dugačak više od pet kilometara, koji ispod Bosforskog moreuza povezuje evropsku i azijsku obalu
moze da napravi tunel kroz celu tursku 09. oktobar 2016. 08:57 #4242074
???Jos nisu potrosili ni pola od zlata i srebra koje su oteli od moje zemlje tokom 500!!!!Godina.O otetoj deci....Pobijenoj....Spaljenom i opustosenom.....O poturcenom???!!!I sto je i najlepse!Ime tunela...Po Sultanu!A on je bio osvajac!Ratni zlocinac.Nista vise i nista manje.I Napoleon(morao sam da znam i kakvu boju gaca je prevashodno voleo)!I svi drugi kraljevi ,kraljice,carevi i carice.I svi ti su osnovali sudove gde se mali i sitni sude za zlocine.Muce mi se njihovi uspesi!Tacka!
Ocenite Preporučujem 11 Ne preporučujem 0Odgovorite na komentar
- Post n°325
Eх, мучи се и мени (вала се и намучило, јадно).
Зато углавном, кад се дамо у туризам, не обилазимо дворце и остале збирке напљачканог блага. Више волим да оњушим како живи нормалан свет, да осетим атносферу.
Зато углавном, кад се дамо у туризам, не обилазимо дворце и остале збирке напљачканог блага. Више волим да оњушим како живи нормалан свет, да осетим атносферу.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...