Komentari na vesti
- Post n°326
Re: Komentari na vesti
Komentari komentara na vijesti. Komentari komentara komentara na vijesti.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°327
Ne zaboravi i sve učestalije vijesti o komentarima (komentara) na vijesti.
- Post n°328
Дакле, вест је да је рекурзија дошла к себи.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°329
Turisti se izjasnili: Ove zemlje više nikada nećemo posetiti
...
Kako bi glasio vaš odgovor na ovo pitanje?
http://www.b92.net/putovanja/zanimljivosti.php?yyyy=2016&mm=10&dd=12&nav_id=1187113
Za sve ove godine jadnog života u Srbiji jedino sam pre par godina video Grčko more oko Soluna i jednom Taru kod nas... inače mi se život svodi na krug od nekih 10-15 km i to je moj život a želeo bih da putujem i upoznam ceo svet uživo a ne samo preko atlasa i televizije.. i da naravno ne bih išao u područja gde vlada bezakonje ostalo je sve ok!
[Komentar poslat iz B92 Android aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kole, 12. oktobar 2016 23:21)
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°330
O jbt.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°331
Вест гласи:
А коментар:Pre 33 godine Džordan je igrao protiv Zvezde
Pre tačno 33 godine najbolji košarkaš svih vremena Majkl Džordan igrao je sa Severnom Karolinom protiv Crvene zvezde.
Bio je to duel odigran na turniru u Solunu, a Severna Karolina je na kraju slavila posle dva produžetka sa 105:104 uz 32 poena „njegovog letećeg visočanstva“.
Zvezdu je te 1983. godine sa klupe predvodio legendarni Ranko Žeravica koji je bio poznat kao trener koji ceni američku košarku.
On je bio i prijatelj sa tadašnjim trenerom Severne Karoline Dinom Smitom. Njegov pomoćnik bio je Božidar Maljković, a za Zvezdu su nastupali Žižić, Bogosavljev, Avdija, Karadžić, Radović, Janković, Dabić...
Navodno je upravo Majkl Džordan prelomio meč u koirst američke ekipe. Tom prilikom najbolji igrač u istoriji košarke dobio je na poklon i zastavicu Crvene zvezde koju je držao okačenu u svojoj sobi na koledžu.
"Imao sam priliku da vidim širom sveta mnoge košarkaške talente, ali je Džordan zaista košarkaš svemirske klase", rekao je tada Žeravica.
Интересантно. Караџић и Дабић.
(Немања, 24. oktobar 2016 18:37)
- Post n°333
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
My Moon Che Gavara.
- Post n°334
I šta Žeravica kaže, dobar je bio Džordan? Ajde!
- Post n°335
Odličan komentar, pozovite Nemanju na Burundi.
- Post n°336
Hilari i Tramp uskoro ukrštaju koplja, ankete-rešena stvar
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=10&dd=27&nav_category=78&nav_id=1192872
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=10&dd=27&nav_category=78&nav_id=1192872
Ovde je lako zakljuciti da je namestaljka, prvo nemoguce je da je prednost 14% a totalno je nebitno ko koliko vodi na nivou cele Amerike vec po zemljama pojedinacno koje daju elektrode, drugo bitno je ko pobedjuje na Floridi a tu Tramp vodi, trece sada sam ubedjen da Tramp pobedjuje zato sto su ovoliko uprli da je gotovo, da je stvarno gotovo oni ne bi ovoliko to naglasavali. E sada dali ce da ga pokradu to ne znam, ali ako bude posteno on pobedjuje.
(sah 88, 27. oktobar 2016 16:51)
_____
My Moon Che Gavara.
- Post n°337
Vulin: Slučaj Jajinci nije počeo u Jajincima, a Skot...
Beograd -- Ministar za rad Aleksandar Vulin doveo je u vezu bezbednosnu pretnju, vezano za otkriće oružja kod porodične kuće premijera Srbije, sa ambasadom SAD u Srbiji.
Ali, Vulin je istakao da ne veruje da iza toga stoji američka država.
Prema njegovim rečima, slučaj Jajinci nije počeo u Jajincima i ne desava se sada, već je počeo izborne noći.
"Izneću nešto što nije stav Vlade Srbije, niti sam imao priliku da razmenim mišljenja sa premijerom, ali pred Srbiju treba izneti istinu i izložiti činjenice. Slučaj Jajinci je počeo izborne noći, kad je došlo do upada u Republičku izbornu komisiju svih partija, pokušaja da se izmene izborni rezultati i njihov odlazak kod američkog amabsadora Kajla Skota", rekao je Vulin gostujući u emisiji "Upitnik" na RTS.
On je naveo da je američki ambasador prethodno šest godina boravio u Moskvi i da odlično zna pravila diplomatije - u izbornoj noći ne prima vlast, ne prima ni opoziciju, ne meša se u to.
"I odmah sutradan Savamala počinje da bude glavna priča, govore i pišu kako će se režim ugušiti u krvi...Imate službenike američke ambasade koji idu na te proteste da čuju ...a onda ga naše službe snime kako duva u pištaljku i kako aktivno učestvuje u tome", naveo je Vulin.
Kako je dodao, svaki put kad Srbija želi da postane čvršća, stabilnija, onda neko na protestima opozicije kaže:
"Sve je u redu, tu je velika sila koja će srušiti ovu vlast, ponovo će odlučivati ambasadori ", rekao je Vulin, dodajući da baš tada stiže pitanje Vučiću da li će da prizna genocid u Srebrenici.
On podseća da je premijer u Gradiški u govoru rekao da se neće ponoviti Oluja, a da kao odgovor na to američki amabsador sedi na jahti i slika se sa Lidijom Udovički, sa ženom koja je htela da kriminalizuje premijera...
"Kada krenu pritisci, Trepča, imate hvatanje srpskog policajca koji odaje tajne, špijuni pokušavaju da vladaju, a Vučić čini tu ključnu grešku koju mu ne praštaju - kaže da neće dopustiti da špijuni vršljaju, kaže ko su i odakle su... i odmah imate američke marince koji nose majice helovin", rekao je on.
Brate, ko jos slusa helovin?!
(Silver Surfer, 1. novembar 2016 23:09)
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°340
Slušam ja, radosno & željno.
Posebno dok je pevač bio Majkl Kiske. Keeper of the Seven Keys I i II forever!
Posebno dok je pevač bio Majkl Kiske. Keeper of the Seven Keys I i II forever!
- Post n°341
Pazi kad sam znao, jbt.
_____
- Post n°342
... i švabenzi vojnici sa majicama Guano Apes.
- Post n°343
HRVATI NAPALI SRPSKE SPORTISTE
Nekoliko srpskih takmičara je tokom mitinga u Solinu izbeglo ozbiljan fizički napad. Hrvati napali naše strelce na parkingu u Splitu
Eeeee 07. novembar 2016. 13:45 #4279644
Zato Nole trci tamo na letovanje kad god stigne, pa makar na 1 dan.
- Post n°344
Veletin wrote:HRVATI NAPALI SRPSKE SPORTISTE
Nekoliko srpskih takmičara je tokom mitinga u Solinu izbeglo ozbiljan fizički napad. Hrvati napali naše strelce na parkingu u Splitu
Eeeee 07. novembar 2016. 13:45 #4279644
Zato Nole trci tamo na letovanje kad god stigne, pa makar na 1 dan.
Inače, napad Slovena na Solin (tada vizantijski) je bio jedan od meni najdražih tekstova u istorijskoj čitanci u osnovnoj školi...
- Post n°345
Zašto su žene glasne za vreme seksa?
Ekipa naučnika saUniverziteta u Lankaširu objavila je 2011. godine studiju koja se bavi ovim pitanjem.
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2016&mm=11&dd=17&nav_id=1200555
Moja stenje zato sto ja imam 140 kg.
(nije joj lako, 17. novembar 2016 18:25)
Mene se desilo da me u trenutku zanosa zena pita: Da napunim paprike sutra?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Baxuz, 17. novembar 2016 18:49)
_____
My Moon Che Gavara.
- Guest
- Post n°346
Štene spaseno posle devetočasovne drame
prosecni kole
Koлепре 12 сати
Не би лоше било да се сви ми толико сати дневно бавимо, бар понекад, и нашом несрећном сиромашком децом без детињства и усамљеним старцима и старцима који труну у нашем забораву по нашим градовима и селима. Њима су љубав и коктели витамина још потребнији. Још када би се то нашло међу главним вестима ”Политике” на насловној страни!
prosecni kole
- Post n°347
jebiga, kokteli vitamina ne mogu nikom biti potrebniji nego štenetu na samrti koje je zaglavljeno u rupi, pa da ga jebeš
malo sam plakala juče uz tu priču arsa
retko koja ljudska sudbina može da me dirne koliko plač mačeta ili kučeta ili neke druge bespomoćne životinje
malo sam plakala juče uz tu priču arsa
retko koja ljudska sudbina može da me dirne koliko plač mačeta ili kučeta ili neke druge bespomoćne životinje
- Post n°348
Ali zanimljivo da prosecnom Koletu nikad ne padne na pamet da kaze npr, mogli bi ljudi umesto sto trose pare i vreme u kafani, da pomazu deci i starima. Umesto sto idu na utakmice, mogli bi da organizuju radnu akciju. Umesto sto trose mala bogatstva na slave, mogli bi nahrane gladne. Ne, uvek im te ideje padnu na pamet kad neko spasi psa ili nahrani mace na ulici - ali deca gladuju!!!
_____
- Guest
- Post n°349
Đaci Muzičke škole "Isidor Bajić" pokrenuli su peticiju da im se u ustanovu vrati lokalni ljubimac, crni mačor, kojeg je Zoohigijena odnela u prihvatilište po prijavi obezbeđenja škole.
23.11.2016 • 15:01
23.11.2016 • 15:01
Mačor po prijavi za napadase odmah hapsi, a ljudi se slobodno šetaju sa po 10-40 krivičnih prijava. lako je oštriti zube na mački.
- Post n°350
Vucicu, sinteru!
_____