Se-Pe-Se
- Post n°478
Re: Se-Pe-Se
Srbija je bog
Crveni su zakon
Nacionalni socijalisti
Crveni su zakon
Nacionalni socijalisti
- Post n°479
Toma Fila: Ne sme se dozvoliti da se SPS „utopi“ u Vučićev pokret
Funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Toma Fila izjavio je da bez socijalista neće biti takozvanog Narodnog pokreta za državu koji planira da formira Aleksandar Vučić.
Fila je agenciji Beta kazao da se ne sme dozvoliti da se SPS „utopi“ u Vučićev pokret.
- U ovom trenutku niko živ ne zna o kakvom se pokretu radi. Mi u SPS-u želimo da se naša stranka održi, da ne izgubi identitet, a ne da se utopi u taj pokret kao što smo svojevremeno imali loše iskustvo s Jugoslovenskom levicom (JUL) - kazao je Fila.
- Neće biti odstupanja od očuvanja identiteta stranke, i ja ću biti protiv bilo kakvog utapanja u Vučićev pokret. Bez našeg učešća taj pokret je besmislen. Da bi Narodni pokret za državu imao smisla, trebalo bi da u njemu budu SNS, SPS i nezavisni intelektualci - rekao je Fila.
Darko Glišić ‘razbucao’ Filu: Džaba se nudite vi iz SPS, niko vas nije ni zvao u Pokret!
Predsednik IO SNS reagovao je na izjavu advokata i funkcionera SPS Tome File da socijalisti nipošto ne treba da ulaze u Pokret za državu i narod. Izjavu Darka Glišića prenosimo u celosti:
Toma Fila je pet puta ponovio da SPS ne sme ni po koju cenu da uđe u Narodni pokret za državu predsednika Aleksandra Vučića.
Ja sad pitam Tomu Filu, a ko vas je zvao u Pokret?
Od Skupštine Srpske napredne stranke održane pre tačno mesec dana pa do danas razgovarao sam sa predsednikom Vučićem ne manje od 70 puta.
I ni jednom nije nagovestio, a kamoli pomenuo da SPS može biti deo Pokreta.
Ako je ovo pokušaj da se preporuče,onda su izabrali loš način da to urade jer Pokret treba da bude u službi naroda i države, a ne pojedinaca poput Tome File.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°480
Sasvim logicno, jer SPS ionako gubi funkcionere i uticaj, a ulaskom u tzv. pokret taj proces bi dobio novi zamah. Ovako oni mogu da racunaju na 7-10% glasova na boktepita koliko narednih izbora, sve dok imaju neke sinekure i mogu da pozaposljavaju rodbinu i prijatelje kojekuda.
Naravno, ja se nadam da ce jednog dana biti masovnih hapsenja i razmontiravanja SPS-a, ali ovo gore je logicna iteracija trenutnog stanja. Mislim da ni Vucic nece ozbiljno da krene u njihovo razmontiravanje jer mogu biti opasni iz opozicionog delovanja, a jeftinije mu je da ih kupi sinekurama i sitnom kintom pa da ga ne boli glava sa te strane. Siguran ortakluk uz povremeno ritualno ponizavanje Dacica ili nekoga iz njegovog okruzenja, to je taman mera za te bednike iz SPS-a.
Naravno, ja se nadam da ce jednog dana biti masovnih hapsenja i razmontiravanja SPS-a, ali ovo gore je logicna iteracija trenutnog stanja. Mislim da ni Vucic nece ozbiljno da krene u njihovo razmontiravanje jer mogu biti opasni iz opozicionog delovanja, a jeftinije mu je da ih kupi sinekurama i sitnom kintom pa da ga ne boli glava sa te strane. Siguran ortakluk uz povremeno ritualno ponizavanje Dacica ili nekoga iz njegovog okruzenja, to je taman mera za te bednike iz SPS-a.
- Post n°481
Ode Mlekce
Preminuo je Milan Milutinović, nekadašnji predsednik Srbije i bivši potpredsednik SPS, objavio je Ivica Dačić.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°482
Ned Ludd - Pfizer@NikolaMikesic
·
3h
Tužna vest za sve glasače Milana Milutinovića u Drenici.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°484
Само да прибележим да је омладина Сепесеа оманула и прошле и ове године. Од 2017. до 2021. су прилично редовно долазили да покосе око споменика на месту где су стрељани Коча Коларов, Ружа Шулман и још четворо. Прошле године су се сетили тек негде у августу, видећемо за ову. Промашили су и четврти и седми јули, што раније није било.
Иначе, до 2017. је то било толико зарасло да се није ни примећивало да ту има некакав споменик.
Иначе, до 2017. је то било толико зарасло да се није ни примећивало да ту има некакав споменик.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°486
https://n1info.rs/vesti/dacic-predlozio-unuka-slobodana-milosevica-da-bude-ukljucen-u-go-sps-a/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°487
Al sto je sinu dao ime Marko, ko dinastija
Marko Milošević mlađi
Marko Milošević mlađi
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°488
pa to je onaj iz petooktobarskog obraćanja Miloševića kao predsednika. "...da se...odmorim sa svojim unukom Markom". već 23 godine koristim redovno tu frazu.
- Post n°489
Docekao i Ivica da se igra sa unukom Markom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°491
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°492
Jel moze to uopste, to da das ime svoje ime sinu? Kako to izgleda u dokumentima? Marko Marka Milosevic?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°493
Moj teca se zove Ibrahim isto kao njegov otac
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°494
Vilmos Tehenészfiú wrote:Jel moze to uopste, to da das ime svoje ime sinu? Kako to izgleda u dokumentima? Marko Marka Milosevic?
Да, и није ни тако ретка појава, знам и сам пар случајева.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°495
Vilmos Tehenészfiú wrote:Jel moze to uopste, to da das ime svoje ime sinu? Kako to izgleda u dokumentima? Marko Marka Milosevic?
Митар Митра Митар, из "Државног Посла".
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°496
Major Major Major Major, из Кваке-22.
_____
- Post n°497
Ja znam da na jugu Srbije rotiraju muska imena, deda Marko otac Janko unuk opet Marko. Nikada nisam cuo Marko na kvadrat.паће wrote:Vilmos Tehenészfiú wrote:Jel moze to uopste, to da das ime svoje ime sinu? Kako to izgleda u dokumentima? Marko Marka Milosevic?
Да, и није ни тако ретка појава, знам и сам пар случајева.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°498
Kad smo vec kod rotacije imena, najcesca imena u mojoj porodici su :drumroll: Marko i :drumroll: Slobodan. Sto se mog imena tice, ja sam dobio po prababi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°499
Ljuban, Spasoje, Borislav, Zdravko, Mojsije (!), Danilo, Djoko...nije cudo sto su me roditelji nazvali Filip, tako da ih donekle razumem, iako im nikada nisam sasvim oprostio.