Mi
View more photos and videos
0 replies 9 retweets 6 favorites
Dijana Vukomanović @vukomand · 10h 10 hours ago
Mišljenja analitičara o novom logu
William Murderface wrote:
Dijana Vukomanović @vukomand · 10h 10 hours ago
Mišljenja analitičara o novom logu@socijalisti su Roršahov test:to što vide petokraku potvrđuje da su deca komunizma
William Murderface wrote:Ali "deca komunizma" su valjda nekakva uvreda, šta li? Kao - mi smo stavili petorkaku, a vi što ste je videli ste deca komunizma! WTF? Šta sa odvija pod tim malim plavim šeširićem...
Inače koristim priliku da ponovim svoje predviđanje da će Sepsa biti kičma nove opozicije.
William Murderface wrote:
1) Partijska disciplina i vernost ako ne ideji, ono partiji
2) Nezavisni izbori prihoda - ja to stalno ponavljam, ali vredi još jednom. Za razliku od DS-a, DSS-a, LDP-a itd koji su pred banrkotom i užasno su zavisni ili od državnih, ili od tajkunskih, ili od stranih izvora finansiranja, SPS raspolaže značajnom imovinom nasleđenom od Soc-saveza i KP, tako da mogu da prebrode i teška vremena u opoziciji. U Nišu poseduju prime real estate koji izdaju za debele pare. DOk je para, biće i stranke. A para će biti, dovoljno da prežive.
William Murderface wrote:Ne kažem da je određuje, ali stimuliše partijsko jezgro da ostane u igri. Ne kažem da to nešto govori o SPS, nego da je to razlog zašto je SPS u stanju da oreživi sušni period, što, pkazuje se, mnoge naše stranke nisu bile u stanju.
e ovo je novo i upotrebljivoFilipenko wrote:Dobro, ovo je satanistički simbol slomljenog krsta. Mene više interesuje kojim to satanistima smeta petokraka da od nje prave četvorokraku. Možda nam to SPS stavlja na znanje da je na raspolaganju američkoj administraciji, zlu zatrebalo.