Direktor "Srbijagasa" poručio je da bi, da se on pita, isključio gas školama i bolnicama.- Dugo smo prodavali gas ispod cene i to je bila politička odluka... Tu politiku nisam ja utvrđivao, već Vlada. Kad sam ja došao u "Srbijagas", on je bio najobičniji trgovac, danas je to imperija. Socijalna politika je izašla iz preduzeća, a to je najveća reforma. Ukoliko ne prodajete gas ispod cene – to je najveća reforma, izjavio je Dušan Bajatović.Direktor "Srbijagasa" je dodao:- Mi trugujemo jednim proizvodom, i to je jednostavno, ali imamo veliki dug. Ja da sam se pitao, isključio bih sve škole i bolnice, meni je lako da budem direktor - kazao je Bajatović.On je naveo i da će se prijaviti na konkurs za direktora tog preduzeća kad bude rapisan, jer, kako kaže, ima dobru biografiju.
Se-Pe-Se
- Guest
- Post n°51
Re: Se-Pe-Se
nije im dugo trebalo, njima i radikalima, da se vrati ona izvorna bahatost i kurcevitost iz devedesetih
- Post n°52
socijalist
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°53
Molim lepo, to je linija vrednosti evropskih socijalista. Dakle, Evropa kojoj težimo.
- Post n°54
Blic u vesti o Jeremicu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°55
op, op...
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°56
Neka neko javi Vučićeviću i Mitroviću da spreme "Državni udar: povratak Vuka" specijal.
- Post n°57
Ne mogu da prestanem da se smejem zbog ministarke Ivice.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°58
"Именован", како то неодређено звучи. Шта, ће да му изговоре име наглас? Или су мислили да ће да буде постављен негде, стављен на неки списак, да ће да добије неку процедуру или функцију (ај кад смо програмерски расположени, може и метод).
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°60
E, ako se samo sve završi tako da oni ispadnu sa vlasti - izbori su nečemu poslužili.
_____
alt-lib
- Post n°62
ognica efimera wrote:povračaču u ime svih nas iz 70 i neke
"...za zakletvu
- Post n°63
Valjda su umetnuli "zemlji", ne "sebi". Tito je svakako ispao...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°65
To peva samo Dacic.
_____
- Post n°66
Iskusno radi dacke, prvo to, sledeca ide ovo je Srbija(prvi svetski), a ne ko tunjavi borko imbecil, zabrani da se pevaju partizanske pesme jer se idalje lozi da ce neki desnicar pored deset desnih opcija da ubode bas njegov broj
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°67
Ma i predizborni spot im je takav da nakon par sekundi jedna od prvih stvari koju pominje bude Titovo vreme...
- Post n°68
plachkica wrote:Oni će biti iznenađenje ovih izbora.
Pozitivno, nadam se, meaning da ce dobiiti mnogo manje nego sto imaju. Mislim, sa njima se nikad ne zna, ali ima par firmi koje su njima bitne, a koje su trenutno u raspadu.
A inace, u "ime svih nas iz 70 i neke" pre bi glasao za Vucica nego za njih. Unistitelji.
- Post n°69
disident wrote:Iskusno radi dacke, prvo to, sledeca ide ovo je Srbija(prvi svetski), a ne ko tunjavi borko imbecil, zabrani da se pevaju partizanske pesme jer se idalje lozi da ce neki desnicar pored deset desnih opcija da ubode bas njegov broj
Nije zato "zabranio" partizanske pesme već zato što ispravno primećuje da je pozivanje na stare simbole, uglavnom, a pogotovo na takav način sa partizanskim pesmama, nešto potpuno deplasirano i beskorisno za levicu.
Ali slažem se da Dačić ima odličnu kampanju i voleo bih da smo nešto naučili iz njegovog primera
Mislim ovo je odlično.
Last edited by fernoux-h on Thu Apr 14, 2016 5:04 pm; edited 1 time in total
_____
The Politically Correct anti-racism depends on what it fights (or pretends to)—on the first-level racism itself, thus parasitizing its opponent: The PC anti-racism is sustained by the surplus-enjoyment which emerges when the PC-subject triumphantly reveals the hidden racist bias on an apparently neutral statement or gesture.
- Post n°70
Cenite da bi bilo korisnije da zapevate "Spremte se, spremte" ili makar neku "Nad Kraljevom živa vatra seva"?
- Guest
- Post n°71
jbg, oni su levica koja pokusava da obezbedi i podrsku cetnika. ovo je za talase na stadionu
- Post n°72
fernoux-h wrote:
Ali slažem se da Dačić ima odličnu kampanju i voleo bih da smo nešto naučili iz njegovog primera
Mislim ovo je odlično.
Он и његови делују као једини ту који нису дилетанти и имају знање. Дакле раде гомилу погрешних и штетних ствари, ал' их раде како треба.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°73
Pa kada je gomila retarda u LS
Zato dacke ima taj spot a vi ovaj ala dinkic regioni jaka srbija
Zato dacke ima taj spot a vi ovaj ala dinkic regioni jaka srbija
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°74
"Nije zato "zabranio" partizanske pesme već zato što ispravno primećuje da je pozivanje na stare simbole, uglavnom, a pogotovo na takav način sa partizanskim pesmama, nešto potpuno deplasirano i beskorisno za levicu."
Da mi je znati koji je debil ovo smislio u zemlji u kojoj postoji primetna nostalgija za nekim proslim vremenima, ili bar nekim delovima. I to ne znaci da treba da se obucete kao pioniri, vec kao dacic da udarite partikualarno na te fragmente nostalgije i profitirate(pogledati spot iznad). Al ko sto rekoh borko i levaci se loze da ce sasvim druga ciljna grupa glasati za njih
Da mi je znati koji je debil ovo smislio u zemlji u kojoj postoji primetna nostalgija za nekim proslim vremenima, ili bar nekim delovima. I to ne znaci da treba da se obucete kao pioniri, vec kao dacic da udarite partikualarno na te fragmente nostalgije i profitirate(pogledati spot iznad). Al ko sto rekoh borko i levaci se loze da ce sasvim druga ciljna grupa glasati za njih
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°75
Realno SPS je prva stvar na koju LS treba da udari. Oni su im prva konkurencija, nisu oni u ligi da se nose sa Vucicem jos, oni prvo treba da se etabliraju da uopste udju u parlament. U napadu na SPS bi mogli cak da ocekuju i pomoc rezima, precutnu i ispod zita, ali kosrisnu. To je realno nebitno, jer posle izbora svejedno nece u vlast, te nece imati obaveza tj uopste biti u prilici da nesto "vracaju" Vucicu i time dodju u situaciju da ih neko pita - sto ste pricali jedno, a radite drugo.
_____
alt-lib