Se-Pe-Se
- Post n°251
Re: Se-Pe-Se
dačić pravi zaokret ka srs-u. vraća se bazi. ja to čitam tako.
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°252
hehe nabijanje na penist godine, gospodin brajan hojt ji
em amerikanac, em treći sekretar, em žut
pa ne mere dublje!
em amerikanac, em treći sekretar, em žut
pa ne mere dublje!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°254
Daček wrote:S druge strane, dodao je, "Rusi jesu naši prijatelji, naša braća".
Ako je neki Rus opštio s nekim iz njegove familije, pa ne moramo baš sve da znamo.
_____
I'm here now for six days
and nobody invited me for breakfast.
This morning they say, "Come for breakfast
with us, Arnold, have a nice breakfast."
- Post n°256
Ovo može i na Ta divna stvorenja...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°257
Najjači je deo kada se Tačić junior žali ćaletu što se nije obogatio, nakon čega izražava želju da takođe uđe u politiku, praktično iz altruističkih razloga.
- Post n°258
DAČIĆU POZLILO ZBOG MRKONJIĆA "AKo se ne smiriš, nosićeš me NA DUŠI"
Ako se ne smiriš, nosićeš me na duši, poručio je lider socijalista Ivica Dačić svom stranačkom kolegi i potpredsedniku SPS Milutinu Mrkonjiću.
To je, između ostalog, bila Dačićeva reakcija na Mrkonjićevu izjavu od pre nekoliko dana, u kojoj navodi da je spreman da sarađuje sa bivšim gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom, koji je ponovo "u trci" za prvog čoveka prestonice.
Kako prenosi "Kurir", nakon što je u Njujorku, gde je boravio prethodnih nekoliko dana, čuo šta se desilo, Dačiću "doslovno nije bilo dobro".
- Veoma se uzrujao, jer socijalisti imaju odličnu saradnju sa naprednjacima. Skočio mu je šećer i bilo mu je veoma loše - priča izvora ovog medija.
Lider SPS Ivica Dačić potvrdio je da se loše osećao.
- Neću u detalje, sada sam dobro, što je najbitnije. Šlogiraću se jednom zbog njega i svih tih bespotrebnih stvari. Čim odem iz zemlje, moji iz stranke mi naprave neku glupost - rekao je Dačić.
"Incident" sa Mrkonjićem i Đilasom možda bi prošao nezapaženo, da njegovu izjavu nisu preneli mahom svi mediji, a usledile su i reakcije koalicionih partnera SPS - naprednjaka. O Mrkonjiću je iz Davosa govorio i predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić, poručivši da svako ima pravo na izbor.
https://www.blic.rs/vesti/politika/dacicu-pozlilo-zbog-mrkonjica-ako-se-ne-smiris-nosices-me-na-dusi/dvdb4kv
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°259
Gnjida ne mora uopste da se vraca u zemlju.
- Post n°260
Dok je Dacic obavljao gore dokumentovane radnje u sedistu rimsko-sektaske jeresi, preminuo mu je otac. Slucajnost?
- Post n°261
Jel ovo Nemanja Đorđevć u plavom đemperu? (fotka je iz štaba SPS-a)
- Post n°262
ne
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°268
Članovi SPS iz Vranja traže da socijalisti napuste koaliciju sa naprednjacima
Od čelnika Gradskog odbora SPS u Vranju tražimo da napusti vladajuću koalicionu vlast sa članovima SNS, JS, SDPS, sa jedinim ciljem da „se sačuva identitet stranke koja u Vranju prestaje da postoji uz zadovoljenje ličnih interesa samo nekoliko funkcionera stranke“, navodi izvor Danasa iz redova vranjskih socijalista.
On je naveo da je u ime članova poslao „pismo potprrdsedniku SPS Novici Tončevu, kao i predsedniku partije Ivici Dačiću“.
„Naša partija je uvek bila uz narod, a sada je postala servis za ponižavanje i akvarijum u kome služimo za pokriće onima koji gutaju narod“, deo je pisma veće grupe socijalista iz Vranja, Bujanovca, Vladičinog Hana, Trgovišta i Bosilegrada, koje ide na adresu predsednika SPS Ivice Dačića.
Do ovakve situacije dolazi nakon što je odbornik na listi SPS u Vranju dr Mladen Kostić, podržao protest gradjana Vranja zajedno sa svojim kolegama. Kostić je na poslednjim lokalnim izborima izabran za osbornika u Skupštini Grada Vranja kao član SPS.
https://www.danas.rs/politika/clanovi-sps-iz-vranja-traze-da-socijalisti-napuste-koaliciju-sa-naprednjacima/
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°269
Tamo je odavno napeto izmedju SPSa i SNS. Dok je SPS bio na vlasti, predsednik ipstine je stalno neato prozivao Vucica.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°271
u vranje nema laganje
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°272
Quincy Endicott wrote:To je SPS heartland.
Naravno. Otud i bes na SNS ariviste
_____
- Post n°273
ja sam upoznao tog slavnog sps precednika opstine vranje sto je probao da ukrade flasu konjaka na nekom prijemu, vrlo zivopisan lik.
_____
#FreeFacu